Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Стварно, тапа Одои и у лига и во купов...

Ништо, срамота е 1-1 со вториот тим на Тотенхем :(

Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231
Распад одбрана и распад напад, накратко. Зума и Емерсон, Одои и Маунт. :jajce:

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.031
Поени од реакции
11.667
Ne ja zatvorija koga mozhea (intoa bash Maunt imase shansa) i se desi ova... aj barem utakmicive od kupov nema da se teret na rasporedot.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Ја укака и во регуларен дел, барем да ја докака и на пенали.

Пу, јаз'к, добиен натпревар загубија. Што треба да се направи за да се победи меч каде што си подобар од противникот, не знам.

Елиминација резултат на ужасно донесени одлуки. Избрзани или доцни. Маунт, Хадсон-Одои, Лампард.
Жиру предолго беше во игра Канте предолго на клупа, Маунт играч помалку.
И ако ве интересираше зошто Одои не стартува и не добива минути, се уверивте ете. Затоа што напаѓачот Одои не може да го погоди голот од три метри. Завршница ала стопер од 34 години.

Маунт со Палас на ладење, додека не сфати дека е недопирлив. Ебате ставот ебате.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
0 сомнежи имав во Маунт кога го видов како последен. Знаев дека ќе утне.

Исти курац ќе беше и на Одои.
Не е ни прв пат да дадат на млад играч решавачки пенал.

Катастрофа.

Шкендија пред една недела против ПОКВАЛИТЕТЕН тим на Тотенхем успеа да даде еден гол.

Исто колку и Челзи.

Ова е огромна катастрофа, не сакам збор да чујам "hehe ne biten e kupot"

Срамота е со овој тим да не го победиме овој тим на Тотенхем.

Дури и на пенали да победевме ќе беше иста мојава реакција.

Ама изгубивме...ПОРАДИ ТОА ШТО НЕКОЈ ГЕНИЈАЛЕЦ СМЕТАЛ ДЕКА ТРЕБА МАУНТ ДА ГО ШУТИРА ПЕТТИОТ ПЕНАЛ?

АЛОООО

ЛУКАКУ, АБРАХАМ...НЕ ЛИ НАУЧИВМЕ ОД ГРЕШКИВЕ???

Кој кур

Ептен сум разочаран од утакмицава, многу евтино примен гол

Имавме и добра шанса во купов да одиме далеку со победа тука до крај само ќе останеа само три екипи што се посериозни во купов...

Ништо, срамота е да не се победи денеска.

Тука некаде сме со Шкендија значи, да игравме со нив денеска едвај 1-0 ако би победеле

Заслужуваат секакви погрдни зборови за резултатот, ако се водиме од тоа 'a be kup e" слободно може 10-0 да изгубиме од Кристал Палас викендов пошто 'a be, samo cetvrto kolo e, ima vreme haah, edna utakmica e samo"

Лош пристап, лоша игра, лоша одлука за тоа кој да шутира петти пенал.

Тешко срање

Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231
Позитивни страни на вечерта:
1. Тимо Вернер
2. Отказите се поблиску до реализација отколку што беа пред натпреварот.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Не игра парата дечки... треба нешто и да се изменаџира како што треба и да се состават правилно коцките. Казните и наградите за перформансите на оние кои добиле шанса треба да важат подеднакво за сите.
Штета само за испуштената прилика за (лесен) трофеј после ланското фијаско во ФА.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Ептен ја заебаа во второ. Пак истото од минатата сезона.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Мене не ми се верува дека сите, буквално сите играчи во одбрана се опасен крш (со исклучок на Менди и Чилвел, разбирливо). Не знаеш од кого да се плашиш, не знаеш кој може и кога да заебе. Мислам дека дури и најслабите тимови имаат барем по еден крстен дефанзивен фудбалер. Еден.

Не барам јас од Зума да биде Ван Дајк, или од Емерсон да биде Робертсон. Барам само да прават основни, ама онака, најосновни работи на терен. Да бидат на позиција, да удрат топка со глава кога можат, да не му додадат на противнички играч и да останат на нозе.
Па пизда му материна, од улица човек да донесеш барем толку ќе испорача.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Зошто не шутираше Вернер? Стварно не сфаќам...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Еве :(

1601414078005.png
Автоматски споено мислење:

Сеа фали да оди овој по патот на Пули и Зијех од "Да, да, ок е, ништо не озбилно, недела дена само да се одмори па ок ќе биде, мора да го чуваме" и тоа да трае 2-3 месеци :D

1601414199326.png

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Заборавив. Канте. :cuc:

Ако некој се сомневаше и ги оспоруваше неговите квалитети, а да не е слеп на двете очи или да не е фудбалски хипстер, нека ги погледне само првите пет минути откако влезе во игра. Не мора повеќе, само првите пет.

B

Beginner

Гостин
Заборавив. Канте. :cuc:

Ако некој се сомневаше и ги оспоруваше неговите квалитети, а да не е слеп на двете очи или да не е фудбалски хипстер, нека ги погледне само првите пет минути откако влезе во игра. Не мора повеќе, само првите пет.
За малку и гол ќе дадеше он :D директно одговорен беше за секоја контра и секоја напад. Уште него фали да го продадеме па после :busi:

Kajgana Shop

На врв Bottom