Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Што бара клубов од Лампард?
Да има подобра сезона од ланската.
Трето коло е, кога ќе се погледнат сите околности мене ептен глупи ми се паничења и вакви муабети после климав старт кој секако беше очекуван. Ќе видиме на крај на сезона кај сме. Нормално дека некоја катастрофа може да го смени сето тоа, ама ептен сме далеку од такво нешто.

За вчера мене повеќе ме изненади тоа што се вратија по три гола негатива, него што после прв гол почнаа да паничат и примија уште два.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Да има подобра сезона од ланската.
Трето коло е, кога ќе се погледнат сите околности мене ептен глупи ми се паничења и вакви муабети после климав старт кој секако беше очекуван. Ќе видиме на крај на сезона кај сме. Нормално дека некоја катастрофа може да го смени сето тоа, ама ептен сме далеку од такво нешто.
Agreed, затоа муабетиве ми се за во иднина, а не за сега. Има време пред ЛампсАут муабети

Мислиш ако не се пласираме во ЛШ дека би го отпуштиле?
Или пример ако задоцнуваме 6+ поени зад топ4 после 20ина кола?

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Чилвел и Менди се фит и многу веројатно ќе се најдат во прв тим утре со дрипциве.
Зијеш и Пулишиќ нема (и искрено преку таквото ми е, за Пулишиќ особено).

Нема спас од Донев. :(

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Сепак подобро да не ги брзаат и да се вратат баш фит. Уште се надевам дека ќе можат од клупа да добијат минути против Палас, па по паузата да почнат вистински да играат.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Јас друго гајле со Пулишиќ имам. Секогаш кога му се доближува играч на три метри, мислам дека ќе се повреди.
Се плашам дека е од ,,тој тип фудбалери". Ќе биде огромна штета доколку е така.

Зијеш не би го брзал и јас, ама мајку му, една единствена пријателска изигравме летово и на таа се повреди. Ем баксуз, ем лекарскиов тим некако како да ми потфрла.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Брееј буржоазија чоече...

Сите као "siromastija batec, pari nema, edna cigara pet dushi pushime toa e...."

Од каде пари за subscription за весников? :D

1601311643115.png

Како и да е...

КАКО БЕ ВАКА?? КОЈ КУР МУ Е??? Не го ни хејтам ја Алонсо како играч, ама што кур, како смее ова да си дозволи? Што си мисли овој, Кепа е? :D

Ништо, заслужува да се утепа од неиграње дур не сфати дека ја усрал работата

Башка нели, пред некој ден зборевме дека има дубина тимов и секогаш ќе има играчи што нема ни на клупа да се најдат.
Јбг, сега задачата ни е полесна за тоа кој нема ни на клупа да се најде :D

Е сеа..проблем е што следна утакмица ни е во купот...а таму треба замени да играат..ама шо знам...

B

Beginner

Гостин
Он и Кристенсен не заслужуваат ни клупа да грејат. Пропаднети идиоти треба да се продадат/позајмат само да не се во тимот.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.081
Поени од реакции
2.026
До сега си патиме од индивидуални грешки, дека тимов има организација во игра и знае што со топка има.
Рано е да се каже нешто конкретно, може да правиме муабет тамо за 2 месеци дали тимот игра подобро од лани и дали има прогрес.

Треба да му се даде време и доверба што ја имаше Клоп во Ливерпул.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Поразот од Ливерпул - црвен на Кристенсен

ремито со ВБА - киксот на Силва

Вака така,грешки што за други екипи се случуваат еднаш на сезона-две кај нас се случуваат секоја недела

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Поразот од Ливерпул - црвен на Кристенсен

ремито со ВБА - киксот на Силва

Вака така,грешки што за други екипи се случуваат еднаш на сезона-две кај нас се случуваат секоја недела
Што значи дека, нема потреба за паники како пред некој ден. :)

Нема секое коло Силва да се лизга. Ниту Менди на Мане да му ја даде топката во нога, или пак Вернер да промаши пенал.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Брееј буржоазија чоече...

Сите као "siromastija batec, pari nema, edna cigara pet dushi pushime toa e...."

Од каде пари за subscription за весников? :D

Прегледај го приврзокот 268432

Како и да е...

КАКО БЕ ВАКА?? КОЈ КУР МУ Е??? Не го ни хејтам ја Алонсо како играч, ама што кур, како смее ова да си дозволи? Што си мисли овој, Кепа е? :D

Ништо, заслужува да се утепа од неиграње дур не сфати дека ја усрал работата

Башка нели, пред некој ден зборевме дека има дубина тимов и секогаш ќе има играчи што нема ни на клупа да се најдат.
Јбг, сега задачата ни е полесна за тоа кој нема ни на клупа да се најде :D

Е сеа..проблем е што следна утакмица ни е во купот...а таму треба замени да играат..ама шо знам...
20200928_211220.jpg

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Што значи дека, нема потреба за паники како пред некој ден. :)

Нема секое коло Силва да се лизга. Ниту Менди на Мане да му ја даде топката во нога, или пак Вернер да промаши пенал.
А бе фала богу нема потреба за паники, ама не ќе е лошо малце притисок да осетат и играчиве пошто од кај ги знаеш, до сега добро им оди во секое коло да се лизгаат/промашуваат/фаулираат :D

Kajgana Shop

На врв Bottom