Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
како бе не сте имале црн голман, дури и Блекмен се презиваше :D
Автоматски споено мислење:

p.s. омг уште е играч на Челзи :ROFLMAO:
Ама мислам нема ниту еден настап за прв тим :D

H

HoT _iCe

Гостин
Искрено мене не ми се свиѓа профил на Мендита али после овој лето дозволују ги слободно да утнев едн трансфер. Има моју апсолутну подршку ипак е избор на Чеха и Лоликона, такој да чим они видив потенцијал у њега, сигурно има нешто, полош од Кепу неможе да биде.
А свиѓа ми се што ќе имамо два голмана на кои ќе им гори под ноге за стартно место, много ми се свиѓа.:gjavol:

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Искрено мене не ми се свиѓа профил на Мендита али после овој лето дозволују ги слободно да утнев едн трансфер. Има моју апсолутну подршку ипак е избор на Чеха и Лоликона, такој да чим они видив потенцијал у њега, сигурно има нешто, полош од Кепу неможе да биде.
А свиѓа ми се што ќе имамо два голмана на кои ќе им гори под ноге за стартно место, много ми се свиѓа.:gjavol:
Висок (многу важно, со долги раце), излегува на топки, го контролира шеснаесетникот, знае да се спушти долу и да одбрани и со нога.
Не сум го гледал во живо, само на видеа, ама од виденото поседува карактеристики кои недостасуваа на голманската позиција во изминатите две години.

Плус е од Сенегал, плус има јака животна приказна, плус е првиот Африканец голман во Челзи.

Супер.

H

HoT _iCe

Гостин
Ќе видимо и Чех беше непозната од Рен кд дојде па ни искочи легенда, Менди да биде пола од Чеха ја сам задовољан.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Ќе видимо и Чех беше непозната од Рен кд дојде па ни искочи легенда, Менди да биде пола од Чеха ја сам задовољан.
На крајот на краиштата, Менди е тука да го притисне Кепа и овој да стане подобар за Челзи, или да стане доволно добар за да влезе во око на некој клуб и биде продаден во иднина.

H

HoT _iCe

Гостин
На крајот на краиштата, Менди е тука да го притисне Кепа и овој да стане подобар за Челзи, или да стане доволно добар за да влезе во око на некој клуб и биде продаден во иднина.
Интересан е кд ги рашири руке како авион е да му ебу црњу, огроман е :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Чех не беше до толку непознат до душа, чинам тогаш Рен беа во борба за Европа, могуче и да имаат играно нешто УЕФА куп или шо знам

За 20м одличен трансфер ќе испадне, особено што и нема огромен притисок како и Кепа. Задоволен сум (y)

p.s. омг уште е играч на Челзи :ROFLMAO:

Има 0 настапи за нас :D Легенда! :D

Сега имаме нов Блекмен, го извадивме црнецот за да донесеме свршувач :D
1599837084812.png

Би требало слична кариера како Блекмен да има и овој :D

Има пар луѓе од таа генерација (+/-) на Блекмен што се дел од Челзи се уште по некое чудо :D

Лукас Пиазон, Чарли Мусонда, Кенеди, Баба Рахман....се ова се играчи на Челзи се уште :D Па и Миазга, дефанзивецот Американец може да се стави во кош со фаци ко Бакајоко или Ван Гинкел

Могуче и да пропуштам некој, ама...буквално ниту еден од Мусонда/Пиазон генерацијава не успеа... :(

Шо знам, ја лично очекувам овој да стартува за нас до крај на сезонава, така некако го перцеирам ко да е дојден да стане стартер за Челзи додека да најдеме некој што би го зел Кепа

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Чех не беше до толку непознат до душа, чинам тогаш Рен беа во борба за Европа, могуче и да имаат играно нешто УЕФА куп или шо знам

За 20м одличен трансфер ќе испадне, особено што и нема огромен притисок како и Кепа. Задоволен сум (y)

Има 0 настапи за нас :D Легенда! :D

Сега имаме нов Блекмен, го извадивме црнецот за да донесеме свршувач :D
Прегледај го приврзокот 265983

Би требало слична кариера како Блекмен да има и овој :D

Има пар луѓе од таа генерација (+/-) на Блекмен што се дел од Челзи се уште по некое чудо :D

Лукас Пиазон, Чарли Мусонда, Кенеди, Баба Рахман....се ова се играчи на Челзи се уште :D Па и Миазга, дефанзивецот Американец може да се стави во кош со фаци ко Бакајоко или Ван Гинкел

Могуче и да пропуштам некој, ама...буквално ниту еден од Мусонда/Пиазон генерацијава не успеа... :(

Шо знам, ја лично очекувам овој да стартува за нас до крај на сезонава, така некако го перцеирам ко да е дојден да стане стартер за Челзи додека да најдеме некој што би го зел Кепа
И јас исто. Затоа велам ,,на крајот на краиштата".
Ако го препорачува Лолихолн, ако го препорачува Чех и ако го сака Лампард, нема што тука веќе да брмчиме.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Јас верувам дека во најдобар случај е само солиден голман и ништо повеќе. Ама ќе се најде, затоа што е доволно тоа засега.
Уствари Менди ќе биде најуспешен ако до крај на сезона Кепа е сигурен стартер и мислиме дека сепак ќе го биде.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.084
Поени од реакции
2.028
Манданда? Камени?
Има солидни црни голмани, ама ретко кој добил шанса во некоја преквалитетна екипа
На тоа мислев, ретко кој добил шанса да брани за поквалитетна екипа.
Како да не им веруваат.

B

Beginner

Гостин
Ако замине и Жиру колку е паметно само со Тами и Вернер да останеме во напад. Шансите за и 2цата да се повредат во исто време се минимални ама сепак еден да се повреди нема да имаме кој да го замени за ротација. Пл,Лш, и куповите ни треба и 2цата да се фит цела сезона.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ковачиќ суспендиран, Зијех повреден, Пулишиќ повреден, Хаверц само пар тренинзи со екипата, Баркли игра тапа, Жоргирњо е држ-недај, Канте е баран од страна на Интер, Гилмур е повреден.... тоа мора да значи дека е време за човекот кој долго време тренира со Челзи и добро го знае системот:

1599861740460.png

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.084
Поени од реакции
2.028
Хаверц може да игра напаѓач.
Двајца напаѓачи се доволно ама што знам помисла да си оди Жеру некако тешко ми паѓа.
Многу го ценам како играч. Пример како треба да изгледа професионалец, барем на терен.
Секогаш дава максимум, без разлика дали игра од прва минута или влегува во 70, 85. Дали ќе седи месец дена на клупа, нема да е во состав нема да се буни, кога ќе добие шанса знаеш дека он ќе даде 100% од себе.

Сега дека има капацитет да постигне 20+ гола тешко, знае да утне и 2-3 зицери ама пак самиот импакт во игра е добар.
За мене не постои подобар играч што може да одигра на прва пас.
Вака како одигра он после корона пауза, а во каква форма беше Абрахам(гледам промо клипчиња што ги става Челзи тв) Абрахам максимално си се забавува, си танцува на тренинзи, убаво е да се има позитивна атмосвера во тимот, ама мора и повеќе да се залага.

А Канте е Канте, џабе трансфери џабе се, ако он си отиде.

Kajgana Shop

На врв Bottom