Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.758
- Поени од реакции
- 52.727
Ама мислам нема ниту еден настап за прв тимкако бе не сте имале црн голман, дури и Блекмен се презиваше
Автоматски споено мислење:
p.s. омг уште е играч на Челзи![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Ама мислам нема ниту еден настап за прв тимкако бе не сте имале црн голман, дури и Блекмен се презиваше
Висок (многу важно, со долги раце), излегува на топки, го контролира шеснаесетникот, знае да се спушти долу и да одбрани и со нога.Искрено мене не ми се свиѓа профил на Мендита али после овој лето дозволују ги слободно да утнев едн трансфер. Има моју апсолутну подршку ипак е избор на Чеха и Лоликона, такој да чим они видив потенцијал у њега, сигурно има нешто, полош од Кепу неможе да биде.
А свиѓа ми се што ќе имамо два голмана на кои ќе им гори под ноге за стартно место, много ми се свиѓа.![]()
На крајот на краиштата, Менди е тука да го притисне Кепа и овој да стане подобар за Челзи, или да стане доволно добар за да влезе во око на некој клуб и биде продаден во иднина.Ќе видимо и Чех беше непозната од Рен кд дојде па ни искочи легенда, Менди да биде пола од Чеха ја сам задовољан.
Интересан е кд ги рашири руке како авион е да му ебу црњу, огроман еНа крајот на краиштата, Менди е тука да го притисне Кепа и овој да стане подобар за Челзи, или да стане доволно добар за да влезе во око на некој клуб и биде продаден во иднина.
Чех не беше до толку непознат до душа, чинам тогаш Рен беа во борба за Европа, могуче и да имаат играно нешто УЕФА куп или шо знамЌе видимо и Чех беше непозната од Рен кд дојде па ни искочи легенда, Менди да биде пола од Чеха ја сам задовољан.
како бе не сте имале црн голман, дури и Блекмен се презиваше
Шо знам, ја лично очекувам овој да стартува за нас до крај на сезонава, така некако го перцеирам ко да е дојден да стане стартер за Челзи додека да најдеме некој што би го зел КепаНа крајот на краиштата, Менди е тука да го притисне Кепа и овој да стане подобар за Челзи, или да стане доволно добар за да влезе во око на некој клуб и биде продаден во иднина.
И јас исто. Затоа велам ,,на крајот на краиштата".Чех не беше до толку непознат до душа, чинам тогаш Рен беа во борба за Европа, могуче и да имаат играно нешто УЕФА куп или шо знам
За 20м одличен трансфер ќе испадне, особено што и нема огромен притисок како и Кепа. Задоволен сум
Има 0 настапи за насЛегенда!
Сега имаме нов Блекмен, го извадивме црнецот за да донесеме свршувач
Прегледај го приврзокот 265983
Би требало слична кариера како Блекмен да има и овој
Има пар луѓе од таа генерација (+/-) на Блекмен што се дел од Челзи се уште по некое чудо
Лукас Пиазон, Чарли Мусонда, Кенеди, Баба Рахман....се ова се играчи на Челзи се уштеПа и Миазга, дефанзивецот Американец може да се стави во кош со фаци ко Бакајоко или Ван Гинкел
Могуче и да пропуштам некој, ама...буквално ниту еден од Мусонда/Пиазон генерацијава не успеа...
Шо знам, ја лично очекувам овој да стартува за нас до крај на сезонава, така некако го перцеирам ко да е дојден да стане стартер за Челзи додека да најдеме некој што би го зел Кепа
како бе не сте имале црн голман, дури и Блекмен се презиваше![]()
На тоа мислев, ретко кој добил шанса да брани за поквалитетна екипа.Манданда? Камени?
Има солидни црни голмани, ама ретко кој добил шанса во некоја преквалитетна екипа