Фан Клуб: Челзи

Член од
2 јануари 2015
Мислења
452
Поени од реакции
352
Со ваков тим реал не газат незнам што ке беше ако играа со роналдо...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Многу лошо полувреме. Спротивно од се што изиграа на претходните два натпревари.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Kakva e ovaa igraa kakvo e ova sranje.:gjavol: Samo Bertrand preodna ocenka. Oj ti Pedro davaj gaZ, a ne fudbal da mi igras. Na toj desniot bek Anja mu se vitkaat nodzinjata koga trcka.:gjavol:
Bolje da sam turski film gledo nego ova sranje bledo:gjavol:
ZapJevajmo MDonef:гомце::гомце::гомце:

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Мурињо, Конте. Средњак, полушпиц, напаѓач. Џабе. Лофтус Чик досега апсолутно ништо нема покажано во дресот на Челзи. Не знам зошто толкава фама се крева. Дали од пуста желба на фановите, да пркне конечно играч од академијата, или...

Од Педро и Оскар не можеш да составиш еден играч. Каква неправда за фудбалот се двајцата. Уште еден месец има до завршувањето на трансфер периодот, се надевам дека двајцата ќе добијат клоца. Кога сме тука, бек, централен и уште еден средњак мора да се купат. Инаку, црно...

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.090
Поени од реакции
2.036
Ако може нешто позитивно да се извади од мечов се повторно Аина и Мозес.
Хазард за опоненти имаше академија на РМ така да не и не е нешто големо, но може да биде позитивно за самодоверба...

Убаво кажа Гвардиола т.с убав услов постави... 9 нови играчи, комплетно целиот тим да се смени.
Кој од кој поголем просек, младинци на Реал им одржаа лекција по фудбал.

Бегович фалеше уште од син му на Зидан да прими гол, добро среќа па го смени Конте на полувреме.

И повторно добро познатиот факт: со оваа одбрана ништо не правиме. Штопери му треба на Челзи, а не амчиња и напаѓачи.

Член од
31 март 2008
Мислења
2.596
Поени од реакции
1.926
изгаснав второ полувреме се до пред крајот.

Марсело за милина да го гледаш.

Ај да беше фарсалона па да не сакав да ги гледам, ама овие реал, посебно марсело, милина да ги гледаш, дури и додека тимот ти губи од нив...

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
  • Коста на излезни врати, Лукаку се враќа дома.
  • Интер се интересира за Оскар. :vozbud::vozbud::vozbud:
  • Матиќ сакал трансфер во Јуве, Конте се обидувал да го разубеди.

Не барајте link, за сите четири шпекулации има доволно по интернетов. Gotovani ni ed ni.

H

HoT IcE

Гостин
Баба Рахман во Шалке. Не знам кој ни го бутна само како талент од Аугсбург ама племе да им ебам.
Сме се распрашувале за некој Ариес од ПСВ и го прателе наши скаути и као за оној Рикардо Родригез од Волфсбург. Што знам, бекови од Бундес веќе не е зор да се пазарат. :D

Член од
14 август 2012
Мислења
1.708
Поени од реакции
738
Рикардо Родригез заедно со Алаба се најдобри леви бекови и Бундеслигата, али мислам дека е подобро да не го зимаме, нека си игра Азпи лево а Аина десно.

Sent from my 6036Y using Tapatalk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Имаше Родригез клаузула од 25 милиони до 1 јуни ли, јули кој беше, сега ќе мора преговори ако го сакате.

W

wicked_1

Гостин
Матич игра доста лошо засега, а и не сум сигурен дека ќе функционира со Канте + Фабрегас на средина, доста е ограничен во пас играта и практикува нонстоп глупи hold-up потези со кои кочи акции.

Мислам дека и клубот не е сигурен дали е добар момент да се исфорсира трансфер, ама најверојатно ќе го задржат пошто немаат доволно опции на таа позиција. Лани клубов нејќеше да го стаи во пакет со 80м+ за Погба, сега нека лапаат муви.

Kajgana Shop

На врв Bottom