Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Има изјава од клубот дека се плашат? :D
Не бе, ја имам изјава во која што викам да тибам клубот ако се плашат од КПР.

Не мора да значи дека се плашат :D

Исто како да кажам "Да тибам клубот што дома губи од последниот на табела" не мора да значи дека сме изгубиле :D

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
Не дека ви фалев што не пишував изминативе неколку недели, ама еве дојдов да си го изнесам и јас мислењето околу трансферот на Луиз. :D

Презадоволен сум бе. Па близу 50 милиони фунти за играч кој не е незамeнлив, и нема првотимски статус, премија се парите. Се шпекулираше изминативе месеци, дека ќе се продава Луиз, но за сума од околу 25-35 милиони. А сега наеднаш бум, 50 милиони. Подобро здравје.

Иначе ќе ми фали ептен, но како појава, а како играч не толку. А се надевам дека парите од тој трансфер ќе се инвестират паметно во квалитетни играчи.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Инаку не заборавајте вечер да гледате како правилно се игра против Атлетико а не тој дефазивен булшит што ние го правевме.

Штета баш забавно финале ќе беше Реал-Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Сега сакам да лупнеме и ние 50-60 милиони на некој. Ќе биде интересно :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Е ај да лупнеме ама на паметен играч.

Еј колку ми е криво што не го купивме Суарез тогаш..значи не ми беше криво што го купивме Торес баш напротив ама Суарез и Керол да ги земевме со тие пари сега ситуацијата ќе беше поинаква..

Ама познавајќи ги Челзи ќе дадат 35 милиони на Коста и 15 милиони на Мангала+ некој од младиве

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
За Погба ако се заинтересираат, ќе треба добра сума да се исплати.

Иначе, еве прашање. Што би сакале повеќе. Да се потрошат париве на нови, јаки играчи, или да им се даде шанса на младите кои веќе ги имаме?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
А бе а што муабети има за Куртоа ? Ќе игра кај нас следната сезона или како ?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
А бе а што муабети има за Куртоа ? Ќе игра кај нас следната сезона или како ?
Би требало наредниве недели да се знае. Сега може уште немаат ни зборено, што е во ред зошто треба да се посвети на Атлетико.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Е ај да лупнеме ама на паметен играч.

Еј колку ми е криво што не го купивме Суарез тогаш..значи не ми беше криво што го купивме Торес баш напротив ама Суарез и Керол да ги земевме со тие пари сега ситуацијата ќе беше поинаква..

Ама познавајќи ги Челзи ќе дадат 35 милиони на Коста и 15 милиони на Мангала+ некој од младиве
:LOL::LOL::LOL::LOL:

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.083
Поени од реакции
2.026
Ако од клубот не сакаа да соработуваат повеќе со Лампард ќе се знаеше пред крајот на сезоната, па фановите ќе испратеа како што доликува. Сепак Лампард нема статус во клубов како Д. Луиз па да си замине така тивко.
Парите да се искористат за доведувње на зрели играчи (24-27год), напаѓач, мидфилдер, лев бек.
Моја желба се Коста 32м, Паулињо (25-30), Шо (20) вк. +/-80
Продавање на Микел, Торес, Ромеу, Мозес, Марин, од прилика за нив би можеле да добиеме 30-тина мил и ќе ги покриеме 30 мил за Паулињо.
Враќање на Куртоа од позајмица и делење на минутажата со Чех (едниот да брани лш другиот пл), Лукаку за втора опција, Чалоба на местото на Микел и Троган за конкуренција на Оскар.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Инаку не заборавајте вечер да гледате како правилно се игра против Атлетико а не тој дефазивен булшит што ние го правевме.
Ете така со 17 шута во цел натпревар од кои 8 во рамки на гол and counting.

За споредба Челзи во ДВАТА меча вкупно имаше 19 шута и тоа пред се пошто губевме, да останеше на 1-1 сигурно и помалку ќе имавме.

(y)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Штета што баш против нив не можевме да ги играме Бејл и Роналдо :(

dragonsky

Hate leads to suffering