Фан Клуб: Челзи

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Имам испит у сабота,книга неам фатено :eek:
Да,во сабота.. убаво читате
И ја полагав оваа сабота де. И пошто да не закаснам, јбг ретко у периодов, фаќам со такси да идам и ми вика: И во сабота на факултет, и ја викам испит...и ми вика: Син ми на електро има полагано у недела вечер кај Макрадули. :D

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Што може да очекуваш од фан на Арсенал (Макрадули)..

Edit> Не бил он,брат му бил :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И ја полагав оваа сабота де. И пошто да не закаснам, јбг ретко у периодов, фаќам со такси да идам и ми вика: И во сабота на факултет, и ја викам испит...и ми вика: Син ми на електро има полагано у недела вечер кај Макрадули. :D
Da, striktno u nedela u 20 casot se polaga kaj nego, ama ne ovoj Jani, brat mu :icon_lol:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ете вие сте се фатиле за Мата како да е крај на свет а не сфаќате дека има и полоши работи од тоа Мата да си отиде...на пример да полагаш во недела вечер кај Макрадули.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Da, striktno u nedela u 20 casot se polaga kaj nego, ama ne ovoj Jani, brat mu :icon_lol:
Ја па мислев за Џани е. :D Т.е. не бев ни сигурен дали Џани е воопшто професор на електро. Мала дигресија од Мата добродојдена е секако.

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
Ако го донесат Баrкли, им простувам :LOL:

Јас само во случај на освојување на ПЛ, евентуално ЛШ(иако фантастика ми е ова годинава). Или Диего Коста на лето. Скромно... :unsure:

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Абе Мата што направи, почна дури и за испити да се прави муабет.:) Супер си е дискусијава како што кажав, не ни знам колку страни се напишани во теков на денов.(y) Јас чекам да се официјализира транферов, некако се разочарав...нема врска, има живот после Мата.:D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Што може да очекуваш од фан на Арсенал (Макрадули)..

Edit> Не бил он,брат му бил :D
Едитов :pos:
--- надополнето: 23 јануари 2014 во 02:34 ---
А бе кој е модератор на религија ? Да фатам врски да не ме казни ако отворам тема за живот после Мата :D

H

HoT IcE

Гостин
И на крај кога Мурињо ќе го замрзне трансферот ќе биде најсмешно. Ќе останат со нешто в раце овие од Јунајтед. Ама што? Наградно прашање?:D

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.347
Поени од реакции
13.997
И на крај кога Мурињо ќе го замрзне трансферот ќе биде најсмешно. Ќе останат со нешто в раце овие од Јунајтед. Ама што? Наградно прашање?:D
Тоа ќе биде тролинг на векот, не само на Јунајтед туку на цела седма сила во Англија.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Почнува на буквата К...

Спојлер:Кагава

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ja bi go prodal Mata edinstveno kako trampa za Runi. Drugacije nikako. Inace dosta so ispitive, 3 ispita imam narednive denovi. :coffee:

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782

Aко зборуваме реално сите го засакавме . Нема кој не го сака во клубот . Придонесе многу за клубот , но ете дојде Мурињо и од некоја страна беше а и не беше во плановите негови , е сега тоа е тоа . Но го знаеме Мурињо знаеме на што се е подготвен само за да биде тој во центарот на вниманието . Па ништо чудно да се појаве на пресконференција кога ќе има и да се појаве заедно со Мата и двајцата насмеани Мата да рече : "Останувам тука не одам никаде , го сакам клубот а и навивачите , среќен сум и ќе се борам за место во првиот тим , Му е најдобриот трењер на планетава" , а Мурињно у негов стил : " ТРОЛАЊЕ " . Ако уште ова го видам значи дефинитивно Мурињо оскар треба да добие , иако ОСКАР го има не му е потребно ништо моментално :icon_lol:. А искрено речено Мата сакав да остане , повеќе од се сакав но јас не одлучувам , одлучува најбрилинатната управа на светот , најпосакуваната , неверојатната , една и единствена на планетава , онаа што се бори за иднината на клубот , таа која води жестоки битки со иднината на младите играчи , таа која прави совршена бизнис политика , таа која сите клубови ја посакуваат , дами и господа како што напоменав еднаа и единствена , таа која ја сакаат сите на светов , сите фанови на клубот се заљубуваат во неа , една и единственаа Дами и Господа ви ја преставувам , дами и господа ви ја преставувам ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ...... Која ??? - Која ??? - Која ??? .....

Управата на Челзи .

Kajgana Shop

На врв Bottom