Фан Клуб: Челзи

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.033
Поени од реакции
11.667
Зар сериозно мислите дека Мурињо е глуп, па и управата да продадат играч на конкурент?! Да, ги сметам за конкурент, можеби не сезонава, ама за наредната сезона? Мислам...нема логика. Па не сме Арсенал ние јеботе. Пре ќе го даде во ПСЖ или некој друг клуб ако го продаваат. Иначе, прашање е дали воопшто се случува нешто или само новинарите со прават парички...

H

HoT IcE

Гостин
Зар сериозно мислите дека Мурињо е глуп, па и управата да продадат играч на конкурент?! Да, ги сметам за конкурент, можеби не сезонава, ама за наредната сезона? Мислам...нема логика. Пре ќе го даде во ПСЖ или некој друг клуб ако го продаваат. Иначе, прашање е дали воопшто се случува нешто или само новинарите со прават парички...
Абе новинарите се посредници во ова, на нив никој лошо не им зема за промашена шпекулација или прогноза за трансфер. Ова е дело на управата на Јунајтед, користат ист принцип како летото со Фабрегас, кој знаеме каква разврска имаше за да се покријат себе си.
Јас завчера или вчера со Донев кога дискутиравме за потенцијалното ново засилување кое Скај Спортс го изјави навистина се зачудив, ретко имаа промашено шпекулација, ама се посраа и они за читаност. Чудни работи се дешаваат трансфер периодиве.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Hot Ice...toa e i nashiot stav.Na site ni e maka shto ne dobi shansa i shto ne uspea da se dokaze.Tragicno...ushte potragicno ako zamine vo Utd.

H

HoT IcE

Гостин
Hot Ice...toa e i nashiot stav.Na site ni e maka shto ne dobi shansa i shto ne uspea da se dokaze.Tragicno...ushte potragicno ako zamine vo Utd.
Мило ми е што конечно се разбираме, мислев дека сум паднат од Марс на фанклубов. Не е толку трагично заминувањето на Мата, ама ако се земе во обзир дека го даваме на конкурент за титула, можеби не годинава, ама следната, ова е аматерска грешка и на Мурињо и на Управа. Посебно затоа што излегоа педерчиња од Јунајтед и нејќеа да дадат незадоволен Руни.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Член од
16 јули 2010
Мислења
3.091
Поени од реакции
2.039
Јас сум ставил игнор на се каде што пишува Мата, без разлика каде и да се наоѓа, па и на официјалната ако сака нека е. :icon_mrgr:

Шала на страна, гледам тука 2,3 страни само се пишувало Мата, Мата, Мата.
Прелистав на брзина и х-че. :D

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.091
Поени од реакции
2.039
Катастрофална грешка, ги молам администраторите да му дадат минус поени на Ал.

Управата е историја, сега го имаме Мурињо д менаџер. :icon_mrgr:

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Мурињо: Абе, ај продај ми го Руни
Мојс: Мрш, нема шанси

few months later

Мојс: Абе, ај продај ми го Мата
Мурињо: Ајде бе, ама дај ми го ти Руни
Мојс: НЕ! Јунајтед не продава на конкуренти!!!
Мурињо: Ок, земи го Мата...

:D

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.091
Поени од реакции
2.039
Ау.... Донев мал копи пејст правам, за авторски права ќе се договориме кога ќе дојдеш во Вире. :D

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.033
Поени од реакции
11.667
Пишав еден пост, серверот беше непослушен и сега ме мрзи. Накратко, не сме Арсенал, поготово не со Мурињо. Битна е желбата на Мата, кој ако толку многу сака да игра во Јунајтед, мислам дека нема да игра нигде.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Иначе најбитно во ситуацијава (доколку е точно ова што се збори) е дали Мата ќе побара да оди во Јунајтед. Мурињо беше јасен дека нејќе никого да продаде, но дека вратата е отворена доколку некој отиде лично да каже дека сака и зошто треба да си оди.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Кедира, Камбијасо, Тиоте, Погба, Де Јонг... доста се.
Ројс.:свиркам:

Мурињо ако го продава Мата ќе го бара и Шрек, не знам што ќе ни се 40 милиони кога не може да се купи некој јак фудбалер во овој трансфер период.

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Мата, Мата, Мата... Не си оди Мата и. Ај да обрнеме малце темата, нели Ивановиќ и Лампард беа повредени и требаше да отсуствуват до крајот на Јануари... а во недела Ивановиќ стартер а на во второ полувреме се загрева Лампс... :confused:. Како и да е добро е што се вратија, сега само Ван Гинкел е повреден мислам? Иначе Азпи игра подобро на левата бековска позиција од Кол, оваа сезона и желка би поминала покрај Кол, мора да бараме замена а идеална замена кој друг ако не нашиот фан Лук Шо. :D Другарот мора да го договорат на лето и самиот тој сака да игра за Челзи и барем нема да игра само за пари ќе игра и од срце :D. Освен што сме слаби на левата бековска позиција, слаби сме и со Атакинг Мидфилдерс, дајте некои предлози кои можат да дојдат на лето... :D
Chelsea strikers logic: Let's score a lot of goals in the transfer season, so they can't buy another striker. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom