Никогаш не сум рекол за се, пошто такво нешто не можи да биди. Карло во неговиот „лош момент“ од неколку месеци очигледно не ја работеше неговата работа - да го тренира тимот. Прв знак дека нешто се менува беше дуелот со Манчестер Јунајтед. Премногу, премногу долг „лош момент“, и веројатно најубо е ко шо рекол Гурлај, се да се пресмета во мај.^ Абе Карло е крив за се .. Ради таа негова незаинтересираност и затоа што сака да им ги лапне парите на Челзи ..
Ништо не е завршено, а се уште не ми е расчистено ни дали нешто е почнато воопшто. Особено со претстојанава пауза за репрезентации.Се е добро кога добро ќе заврши....
Заврши Челзи - Сити. А кога ќе заврши сезоната пак ќе го постнам, ако има потреба и условиНишто не е завршено, а се уште не ми е расчистено ни дали нешто е почнато воопшто. Особено со претстојанава пауза за репрезентации.
Ништо не е завршено, а се уште не ми е расчистено ни дали нешто е почнато воопшто. Особено со претстојанава пауза за репрезентации.
Инаку Абрамович, и после години и години од кое е big boss, пак ми е смешен дури потскокнува од место. :tv: