Фан Клуб: Челзи

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Уште 3-4ца млади играчи како Луиз и Рамирес во средина и напад да се донесат летово и ке растураме низ лигава...

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Луиз лав !! Ниеден дуел не изгуби и на крај и гол даде!

F

fantomX

Гостин
Општо познато е дека сржта на еден тим треба да бидат голем број на играчи кои се помеѓу 22 и некои 27 години. Челзи то го сфати, касно, ама важно го сфати.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
^ Абе Карло е крив за се .. Ради таа негова незаинтересираност и затоа што сака да им ги лапне парите на Челзи .. :toe:

F

fantomX

Гостин
^ Абе Карло е крив за се .. Ради таа негова незаинтересираност и затоа што сака да им ги лапне парите на Челзи .. :toe:
Никогаш не сум рекол за се, пошто такво нешто не можи да биди. Карло во неговиот „лош момент“ од неколку месеци очигледно не ја работеше неговата работа - да го тренира тимот. Прв знак дека нешто се менува беше дуелот со Манчестер Јунајтед. Премногу, премногу долг „лош момент“, и веројатно најубо е ко шо рекол Гурлај, се да се пресмета во мај.

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Се е добро кога добро ќе заврши....

F

fantomX

Гостин
Се е добро кога добро ќе заврши....
Ништо не е завршено, а се уште не ми е расчистено ни дали нешто е почнато воопшто. Особено со претстојанава пауза за репрезентации.

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Ништо не е завршено, а се уште не ми е расчистено ни дали нешто е почнато воопшто. Особено со претстојанава пауза за репрезентации.
Заврши Челзи - Сити. :) А кога ќе заврши сезоната пак ќе го постнам, ако има потреба и услови :)

F

fantomX

Гостин
Инаку Абрамович, и после години и години од кое е big boss, пак ми е смешен дури потскокнува од место. :tv:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
:pos:

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Инаку Абрамович, и после години и години од кое е big boss, пак ми е смешен дури потскокнува од место. :tv:

Да не го знаеш ќе си кажаш овој семќи продава на стадионот. :D :D :D

Kajgana Shop

На врв Bottom