Фан Клуб: Челзи

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Имаме можност да им се одмаздине на Јунајтед во 1/4 финале, на Интер во 1/2 финале и на Барса во финале.

Ќе ги мачкаме?

A

Alexander Nevsky

Гостин
Најкрвав тим добивме. Ќе се убијат на терен штета што Луиз нема право да игра.
Редно ќе биде Торес да ги реши на Јунајтед од него очекувам највеќе барем сега да се разигра кога е најпотребно и Лш ќе ни биде на дофат. Според мене Интер во полуфинале би бил полесен противник него сега Манчестер,ама никој не е за потценување. Кој ќе ги трпи само путкиве од Јунајтед после двомечот...

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Аоооооооооооооооооо..........:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: сега гледам кој ни се паднал..................аууууууу ќе има војна :tv::vozbud:

P

PewDiePie

Гостин
Шиттер=Турново............................многу јасно дека тој што ќе победи од чел.-ман. дуелот ќе игра финале.

:tv:

Со среќа на Челзи,мој фаворит од преостанативе 8.

F

fantomX

Гостин
Биваше ли да се паднеме со најскапаната екипа бре?
Почнувам да се загрижувам шо ги имам истите мисли ко тебе. Буквално истите.

само ги цитирам дел од вашите фанови...а еве и линк од комшиите наши ,малце да се насмееме на нивна сметка
Па мене ме цитираш бре, човек кој смета дека Челзи нема ни квалитет ни менталитет за да освои ЛШ. Можеби наредните сезони ќе се смени то со оглед на новите инвестиции, но сега не.

Инаку Баљотељи, шо знам, не знам дали е толку ретардиран или се прај. И двете се подеднакво можни.

Прес на Анчелоти:
Есиен, Малуда и Торес стартери в недела. И Чех.
Многу е расположен за шеги некако, не ќе да е на арно.

--- надополнето ---

Многу шеговит ко ќе сака е....
Инаку Алекс тренирал веќе неколку дена, Бенајун од вчера.

--- надополнето ---

Добар одговор за то дали Манчестер Јунајтед имал поголем притисок на врвот?
„Би сакал да сме во нивна позиција.“

Инаку и Луиз ќе стартувал в недела, да го прашаат уште за некој и цел тим ќе го кажи. :kesa:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дечки еве инфо за дуелот помеѓу младите

FA Youth Cup 1st leg vs Chelsea now confirmed for Sunday April 10th, a 12.30pm kick-off at Stamford Bridge, tickets now on sale

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Најтешкиот можен тим ни се падна. Повеќе среќа следната година :toe:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Шо вие толку супер бре, Шалке беше супер, или Шахтјор.
Фантом и овие се незгодни противници немој да мислиш дека лесно ќе поминат Интер и Барса..Башка првите утамици ги играат на гости..А за нашиов противник ќе биде незгодно..Искрено мислам дека подобро поминавме..Тешко ќе беше Барса или Реал,тогаш збогум Вембли вака како така имаме шанси..

--- надополнето ---

Со среќа дечки се надевам дека ќе гледаме интересен фудбал :smir:
Да ќе гледаме убав фудбал и доста кољење :).Со среќа и на вас..Па нека победи Челзи :)

F

fantomX

Гостин
Не бе, Челзи полесно ќе го помини Јунајтед. :kesa:

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Подобро што ни се паднаа Гејчестер, барем ќе ги гледам нашине со омраза во очите, не само мрза во нозете

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Не сакав да паднеме со тим од Англија ама тоа е.....
Очекувам меч со малку голови и со надеж дека нема да има судиски грешки.

Туку доста е за ЛШ во Недела играме со уште еден Манчестер :icon_mrgr. Не сакам да се повтори дуелот против Копенхаген да се промашеле 100 шанси-.-

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
ја сам среќам што не ги добисмо шахтјор, за мене оони су изненадување у лш овуј годину...

Kajgana Shop

На врв Bottom