F
fantomX
Гостин
Очекувам од Тери да летаат копачки во соблекувалната.
Ако земеме и со Сити 3 бода ќе биде одлично,имаме и игра помалце со Бирмингем мислам..Иначе 3-ти?Ја би рекол идеме кон 1-2 место..Добро е, задоволен сум од 3те бода, се отргнавме од Тотенхем за малку, сега мора да тепаме со Сити, тоа би било директна борба за трето место, а доколку го добиеме реално гледано имаме големи шанси да завршиме 3ти.
Јас би идел прво кон воспоставување на тимска и квалитетна игра. После ќе видиме.Ако земеме и со Сити 3 бода ќе биде одлично,имаме и игра помалце со Бирмингем мислам..Иначе 3-ти?Ја би рекол идеме кон 1-2 место..
Ќе се среди и тоа..Крај краева најбитни се бодовоите бре!!Ахх што ми е криво што не тепавме со ФуламКопачките мој се појќе заради менталитетот во целиов дуел а особено на крајот, отколку за играта.
А МекЕкран, едноставно е очајно физички спремен.
--- надополнето ---
Јас би идел прво кон воспоставување на тимска и квалитетна игра. После ќе видиме.
Не е скршен, иако уште го носам аватаров. Ама со крајно сомнително потекло и квалитет.Имаше право фантом,ролексон скршен.
Инаку честито победа и мене ми донесовте некој денар.
Шо е финтава со ролексот скрешен на профил твој?Не е скршен, иако уште го носам аватаров. Ама со крајно сомнително потекло и квалитет.