Фан Клуб: Челзи

F

fantomX

Гостин
Очекувам од Тери да летаат копачки во соблекувалната.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Фантом има мн јак потпис :tv:

F

fantomX

Гостин
Калу е тој шо „ќе размислел за иднината в лето“ ако не добивал појќе шанса? :kesa:

Инаку, фино е пак да се има макар и минимална дистанца во однос на Тотенхем, ко шо е ред.
Друго, МекЕкран веќе наполни 18 ко шо знам, мора нешто да прават за физичко зајакнување. Макар шо не сум оптимист, имајќи во предвид дека организициски хаос е во Челзи моментално.

A

Auditore

Гостин
Добро е, задоволен сум од 3те бода, се отргнавме од Тотенхем за малку, сега мора да тепаме со Сити, тоа би било директна борба за трето место, а доколку го добиеме реално гледано имаме големи шанси да завршиме 3ти.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Малуда и Калу мн себични беа,можеше на Торес барем еден гол да му наместат

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
слабо, резултатот не ја покажува нашата сила, пчајно, ама сепак си викам како што вели фантом ќе летаат копачки во соблекувална сега,мора да му се влева мотив на овие играчи за да си го обелиме образот и да добиеме позитивни резултати од оваа бледа сезона за нас.
мекекран требаше да полета денеска, тие 15 и фазла минути тој требаше да лета и назад и напред, јбг млад е си викам ќе тргни работава, од отрес очекувам гол и добар натпревар дека вака ми иди да си каснам од патиката кога го гледам појма нема, луиз слабо, калу ебате чиста шанса не дава гол, посек отепан, налето ако се носи нејмар да речеме тој треба да си оди .
големо напредување гледам кај рамирез ме радува тоа .

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Добро е, задоволен сум од 3те бода, се отргнавме од Тотенхем за малку, сега мора да тепаме со Сити, тоа би било директна борба за трето место, а доколку го добиеме реално гледано имаме големи шанси да завршиме 3ти.
Ако земеме и со Сити 3 бода ќе биде одлично,имаме и игра помалце со Бирмингем мислам..Иначе 3-ти?Ја би рекол идеме кон 1-2 место..

F

fantomX

Гостин
Копачките мој се појќе заради менталитетот во целиов дуел а особено на крајот, отколку за играта.

А МекЕкран, едноставно е очајно физички спремен.

--- надополнето ---

Ако земеме и со Сити 3 бода ќе биде одлично,имаме и игра помалце со Бирмингем мислам..Иначе 3-ти?Ја би рекол идеме кон 1-2 место..
Јас би идел прво кон воспоставување на тимска и квалитетна игра. После ќе видиме.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Копачките мој се појќе заради менталитетот во целиов дуел а особено на крајот, отколку за играта.

А МекЕкран, едноставно е очајно физички спремен.

--- надополнето ---

Јас би идел прво кон воспоставување на тимска и квалитетна игра. После ќе видиме.
Ќе се среди и тоа..Крај краева најбитни се бодовоите бре!!Ахх што ми е криво што не тепавме со Фулам:toe:

Член од
18 февруари 2011
Мислења
95
Поени од реакции
9
Играта дупка многу слабо освен на моменти, торес не може да дојде до шанса имаше една само и таа не ја искористи како што треба, барем шутот да беше појак ако не др.

--- надополнето ---

Добро е што на анчелоти му текна на мкехран, ако сакат да биде еден о најдобрите во светот или нека го пушта или нека го даде на позајмица а не да го упопастува вака

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Фала Богу Челзи 1000че ми донеси. Конечно ќар од нив, барем не беа за џабе нервозите во овие 7 години што ми ги нанесоа едно минимум 10 пати во сезона.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Интересен меч, бар не заспав на телевизор. 4 гола, доста шанси и за двата тима, победа за Челзи. Од играта и така и така сум задоволен, од резулатот сум. Требаше да не бидат до толку себични играчиве, можеше Френки да му намести последниот гол на Торес комотно, али тоа е. Иначе крајно очајни ни се напаѓачиве, никој не е во форма, ни Дрогба, ни Торес, ни Анелка, ни Калу, се надевам дека ќе се поправи тоа. Малуда нова фризура стандард. Ваљда типов ќе измисли и друга фризура коа ќе се ишиша 0. Ќе прави со кожата тогаш нешто 100%. Тоа е тоа засега, наредниов викенд одмараме, па средина на наредна недела не очекува лесен меч со Копенхаген дома, па меч со Сити дома. Ќе биде интересно.

P

PewDiePie

Гостин
Имаше право фантом,ролексон скршен.
Инаку честито победа и мене ми донесовте некој денар.

F

fantomX

Гостин
Имаше право фантом,ролексон скршен.
Инаку честито победа и мене ми донесовте некој денар.
Не е скршен, иако уште го носам аватаров. Ама со крајно сомнително потекло и квалитет.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Не е скршен, иако уште го носам аватаров. Ама со крајно сомнително потекло и квалитет.
Шо е финтава со ролексот скрешен на профил твој? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom