Фан Клуб: Челзи

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.210
Поени од реакции
13.636
А ја што да правам ако не потпише ? :D

Него за Руни се двоумам. Ако не потпише ќе биде добро, ама ако потпише ќе може да се види колку сум бил во право.
Ај ќе почекаме до 1ви Септември и после кога нема да потпише ќе бидете разочарани :D
--- надополнето: 10 август 2013 во 21:23 ---
Него со формацииве да земе некој со четките и кантите на пеинт една формација да нацрта не ќе е лошо :D

Леле какви муабети се вртеле тогаш подобро што не сум бил член на форумов.
--- надополнето: 10 август 2013 во 21:31 ---
Инаку еве кои 11 играчи (по позиција) добиле најмногу време на турниров:
Не тропам значи за тоа дека Оскар ќе игра позади шпицот. Може и јас грешам, експериментира Мурињо и верувам дека ќе го искористи максимумот кој каде да игра.

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Дојдеа од т-мобиле денеска интернет да стават на комшиите, и сега мене ми е 0.51 mbps, a пред 2 дена скоро 6 беше. :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Маани што не можам да гледам утакмицата, не можам ни головите да ги гледам :(

G

Geezer

Гостин
Od 1 ili od 2 igraat ?:confused:

Од два.

Инаку овој Никац си се оправда, да не останува до касно. Океј, ако веќе почнавме, ја нема да ја гледам утакмицата, ќе перам со моите теписи.
Добро, тепих и две помали чергичиња.

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Ќе останам на форумот до 4 и ќе читам кој како играл ;) ќе ставех скриншат ама неќе да го аплаудира тој формат...

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Сепак ќе се обидам ако не ми копа, ќе ја гледам, ама немам живци секоја секунда да ми копа :D
--- надополнето: 11 август 2013 во 01:00 ---
Сеа пробах на еден стрим, на мал екран ме ми копа, на голем ми копа. Ќе ја гледам на мал екран тогаш, само за инат на Geezer :D

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Утакмицава е последен тест пред новата сезона.Следат тешки утакмици,Хал и Вила дома,очекувам две големи победи со разлика од 3+ гола,ама одма после неколку дена против Јун. на гости и Баерн во Супер куп.Искрено сакам да го освојат Супер купот,бидејки лани Атлетико не потопија.
Сакам Руни да дојде,Ба,Торес и Лукаку не се напаѓачи од светска класа,ама проблемот е формата на Руни,да не испадне пак ко со Торес(скраја да е):confused:

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Geezer рече од 2 :D Коку ле са само досадни тиа стримови со 250 реклами додека да се уклуче сликата :mad::mad::mad:

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Бреакинг њус: Руни на твитер веќе не е опишан како играч на утд. Geezer што имаш да кажеш во врска со ова?

G

Geezer

Гостин
Бреакинг њус: Руни на твитер веќе не е опишан како играч на утд. Geezer што имаш да кажеш во врска со ова?

Твитер е за будали, не знам како може тоа некој да го користи. Уствари, ако Твитер знае да пере теписи, тогаш ќе кажам нешто во врска со тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom