H
HoT IcE
Гостин
Ако го потпишеме Руни ќе славам. Ѕверка си е бе, нека пукне Змејски.
Заборавив на Де Брујн а малиот ми е ептен добарА Де Брујн?
Лани без Хазард и Мата ич не ни одеше. Сезонава верувам дека нема да има такви проблеми и Оскар, Де Брујн, Мозес па и Шурле добро ќе покриваат во нивно отсуство.
Мата го споменав во постот мој ако се однесува репликата твоја на мене.Не може да комбинирате тим, а да го нема во него Мата. Најдобриот играч на Челзи, во изминативе две години, еден од најдобрите во Премиер Лига. Другите нека играат по крила, ваму-таму, Мата ќе игра позади напаѓач, незаменлив е. Да не летаме во облаци, Де Брујн пред Мата, оној пред Мата, овој пред Мата.
Бтв секој си има замисла, поради тоа е форумов. Јас повеќе сакам да го видам Мата како крило а Оскар на позиција 9ка.Не може да комбинирате тим, а да го нема во него Мата. Најдобриот играч на Челзи, во изминативе две години, еден од најдобрите во Премиер Лига. Другите нека играат по крила, ваму-таму, Мата ќе игра позади напаѓач, незаменлив е. Да не летаме во облаци, Де Брујн пред Мата, оној пред Мата, овој пред Мата.
Мата ќе игра како плеј,а Переира ќе биде на левата страна.А тоа според мене ќе биде срање.Зошто Мата е типично крило какво што сме немале од времето на Даф/Робен.Така да јас не би му ја менувал позицијата.
А ја што да правам ако не потпише ?Ако го потпишеме Руни ќе славам. Ѕверка си е бе, нека пукне Змејски.
Леле какви муабети се вртеле тогаш подобро што не сум бил член на форумов.
Член од:25 декември 2010Леле какви муабети се вртеле тогаш подобро што не сум бил член на форумов.
После 6 месеци од постоење на акаунтот 5 поста. После 10 месеци 7 поста.Член од:25 декември 2010
А збори за мислење од
30 август 2011
![]()
Ама па ко се пресрамил не запрел.Ептен срамежлив![]()