Фан Клуб: Челзи

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.202
Поени од реакции
13.609
А Де Брујн?
Лани без Хазард и Мата ич не ни одеше. Сезонава верувам дека нема да има такви проблеми и Оскар, Де Брујн, Мозес па и Шурле добро ќе покриваат во нивно отсуство.
Заборавив на Де Брујн а малиот ми е ептен добар:icon_lol: Очекувам ротации од Мурињо навистина предобар состав имаме, ќе го склопи добро Мур само ќе му треба време после тоа ќе бидеме ептен непредвидливи во поглед на предвидување на состав, ќе ги боли глава на противничките тренери кој играч би истрчал на терен против нив.

Околу Руни би сакал да го донесат. Ако дојде тој очекувам Ба да оди во Валенсија на позајмица а Торес, Руни и Лукаку да ротираат напред. Во Руни би добиле и 9ка која може да игра позади Торес или Лукаку во нападот на одредени натпревари што споредм мене е екстра.

G

Geezer

Гостин
Не може да комбинирате тим, а да го нема во него Мата. Најдобриот играч на Челзи, во изминативе две години, еден од најдобрите во Премиер Лига. Другите нека играат по крила, ваму-таму, Мата ќе игра позади напаѓач, незаменлив е. Да не летаме во облаци, Де Брујн пред Мата, оној пред Мата, овој пред Мата.

The xx

Ме потсети твојот пост, Мата за десно не е. Имам кажано и претходно. Мурињо го знае тоа, само сака да експериментира. Ама за брзо ќе увиди дека греши и ќе легне на брашно.

Добро, јасно. Ама зошто би сакал да го видиш Мата како десно крило, а растура на претходнава матична позиција, не ми е разбирливо.

The xx

Член од
8 април 2013
Мислења
7.202
Поени од реакции
13.609
Не може да комбинирате тим, а да го нема во него Мата. Најдобриот играч на Челзи, во изминативе две години, еден од најдобрите во Премиер Лига. Другите нека играат по крила, ваму-таму, Мата ќе игра позади напаѓач, незаменлив е. Да не летаме во облаци, Де Брујн пред Мата, оној пред Мата, овој пред Мата.
Мата го споменав во постот мој ако се однесува репликата твоја на мене.
Јас ова би го очекувал од Мурињо ако дојде Руни.

H

HoT IcE

Гостин
За мене од припремниве најдобар впечаток ми оставија КДБ и Гинкел. Кевин е страшен играч, ладнокрвни убица со страшна техника, има прејак финиш и страшен центарфор, створен е за крило, каков плејмејкер какви глупости.
Марко како што реков претходно, замена за Лампард, освен што наликува физички на Френки, има визија и елегантност во негова игра, плус на ова да се нададоде фактот дека сите утакмици од припремниве ги изигра 100% фокусиран и игра на сигурно, што е најбитно за младинец.

The xx

Член од
8 април 2013
Мислења
7.202
Поени од реакции
13.609
Бтв секој си има замисла, поради тоа е форумов. Јас повеќе сакам да го видам Мата како крило а Оскар на позиција 9ка.
Како и да е Мурињо ќе биде на слатки маки.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.733
Мата ќе игра како плеј,а Переира ќе биде на левата страна.А тоа според мене ќе биде срање.Зошто Мата е типично крило какво што сме немале од времето на Даф/Робен.Така да јас не би му ја менувал позицијата.
:D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ако го потпишеме Руни ќе славам. Ѕверка си е бе, нека пукне Змејски.
А ја што да правам ако не потпише ? :D

Него за Руни се двоумам. Ако не потпише ќе биде добро, ама ако потпише ќе може да се види колку сум бил во право.
Ај ќе почекаме до 1ви Септември и после кога нема да потпише ќе бидете разочарани :D
--- надополнето: 10 август 2013 во 21:23 ---
Него со формацииве да земе некој со четките и кантите на пеинт една формација да нацрта не ќе е лошо :D
Леле какви муабети се вртеле тогаш подобро што не сум бил член на форумов.
--- надополнето: 10 август 2013 во 21:31 ---
Инаку еве кои 11 играчи (по позиција) добиле најмногу време на турниров:

G

Geezer

Гостин

Во Валенсија беше и играше како крило. Баш кога замина Силва. После играше како напаѓач кратко време, со Солдадо, па на крај играше како плеј.

Мене друго ми е. Переира сум го споменал во пост. Се извинувам.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.733
Како вчера да беше ти го памтев постов, баш зборовите за класично крило па затоа морав да го најдам :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Член од:25 декември 2010

А збори за мислење од

30 август 2011

o_O
После 6 месеци од постоење на акаунтот 5 поста. После 10 месеци 7 поста.
Сум бил зачленет ама не сум бил активен член :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Да знаев дека сте вакви уопште немаше ни акаунт да отварам :icon_lol:
Појма немам за што го отворив акаунт ваљда ми требал тогаш пошто секое второ гуглање со кирилична подршка ти дава резултат од форумов :)

Kajgana Shop

На врв Bottom