Фан Клуб: Челзи

beto10

Теле со визија
Член од
5 јануари 2009
Мислења
234
Поени од реакции
78
BREAKING NEWS: According to Sky Sports Chelsea will meet with Demba Ba tonight to discuss a move in January to the London club.
Уште пред 2 месеца минимум јадам :гомце: дека Демба Ба ( или како јас милувам да го кажам Дедо Баба ) е ѕверотиња , јасно е дека ќе го напушти Њукасл мило ќе ми биде ако дојде во Челзи (y)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Добар е Демба Ба,во добри години е плус не е стар 26-27 има...

A

Alexander Nevsky

Гостин
Браво за победава, победа на гудисон е повеќе од 3 бода пошто сите гостувања таму се претешки за било кој тим.
Лошо,споро ја почнавме само тоа беше негативно и Ешли излеа мамурлак имаше од Божиќ пошто играчот којшто упати центаршут не ни беше маркиран ниту пак го изблокиран.
Торес си продолжува по старо, на контрата кога ја доби топката колку споро изреагира.
Лампард си е легенда,еден од симболите на Челзи и би било крајно лошо доколку не напушти,неможам да ги сватам некогаш клубовите.Истото и Реал го направи со Раул.Така да нема да бидеме први со ваков лузерски потег.
Да сумирам сега. Бенитез не е лош тренер колку и да го хејтаме. Не извади од доста гомна врзавме убава серија од 4 победи од кои 3 се на гости и тоа кај ептен незгодни противници Сандерленд,Норвич и Евертон што е за респект и мене ми се подраги тие него ли демолирањето на Вила.
Очекувам да продолжиме во исто темпо. Со Кпр ќе биде тешка утакмица иако сме фаворити,дерби натпревар но мислам дека ќе ги победиме.
За со Саутемтон може да се комбинира со составот.

Годинава 2012 благодарение на Диди ќе ја запаметам.
Blue is the color guys !!!!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Добро е...влеговме во форма...4 победи во низа во ПЛ и КПР што ќе ги победиме 5 во низа.Одлично!

А во можност сме и 6-7 победи по ред да врзиме евентуално ако не киксниме со Стоук на гости или дома со Арсенал.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Квинс Парк нека му ја мисли :D:D
Со 6ка би требало да бидат ок,само да не излезе како со Вила да имале врски кај професорот па 8мица да земат..

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.497
Поени од реакции
10.254
Ќе ме изнервирате ако ни го земете Ба :)

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Ако дојде Ба ке биде супер.За 7 мил. играч ко Ба?Одма нека го зимаат.Нема потреба да се даваат,по 50-60 милиони.Сите знаеме што може да се счули кога купуваме играчи за 50-тина милиони.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Лошо играме со дебелово. Ма да ќе сфатам и дека пре-изморени бевме.
Сепак победивме па се е супер,барем до следната криза.
Цел тим освен Чех беа тапа. Се надевам дека ништо не е посериозно со него пошто ептеееен губиме вака.
Поконкретни беа,повеќе шанси имаа а сепак ние некако победивме.И тоа на гости против Евертон во овој период. Не могуЌе. А и башка на спортска фатив. А и башка Лампард се доближи да биде ол-тајм топ стрелец.
Лампард мора да остане заедно со Кол нека не глумат лудило овие од бордот,знам дека се глупи али нека се направат паметни за момент.
Торес денеска беше дрво и се надевам дека е точно ова за Дембом Бом. Ако е :cuc:за потегот конечно нешто асално од управата.

А вас шо ќе ви е кога го имате Торес ? :P
Иако не си сериозен со постов сериозно ќе ти одговорам :) Ние го имаме само Торес. Вие и Жервињо и Подолски и Волкот ги имате покрај Жиру :) Остајте ни го гревчиња сме :X3:

Kajgana Shop

На врв Bottom