Фан Клуб: Челзи

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Играта не е многу подобрена, но сепак донесе добар резултат :)
Одличен гол на Дрогба, а и на Малуда не беше лош. Сепак, Малуда неможе да се извади со голот. Во последно време ми е многу изгубен, и незабележлив. Во второ се надевам на уште некој гол, и да влезат Стариџ, Какута и МекЕкран.
MALUDA NI IGRA DOBRO KOGA E POTOPLO AVGUST,SEPTEMVRI I POSLE MART,APRIL ,A U MEGJUVREME SE GUBI :toe:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
ANELKA DADE GOL, SEGA DEBELIOV BI TREBALO DA GO STAVI STARIDZ :)

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.057
Поени од реакции
2.004
фала богу еднаш нападот да профункционира како што треба

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
RAMIRES PROBUVA SO PETA :pos2:

--- надополнето ---

NOV REKORD,MEK EKRAN KE IGRA 20 MINUTI :vozbud::vozbud:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
THE AWKWARD MOMENT WHEN RAMIRES SCORES A GOAL :tv:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Хаха, овој Јаскелаинен треба да смени професија, на пример претоварач на камиони. Ниедна топка не фати.

Како и да, не знам дали да се смеам или да плачам. Не играме кој знае како, а после утакмицава играчиве ќе се надуваат ко пауни.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
KOMENTATOROT NA SKY-CHELSEA COULD WIN THE TITLE IF THEY PLAY ALL SEASON AT REEBOK :)

В

Вори

Гостин
Задоволен од играта во второто полувреме(ме демантираа потполоно),презадоволен од резултатот.Ги отворивме како паштети.
И што е најважно Рамче даде гол :pos:

Бане беше слаб,Тери,Дрогба,Рамирес и Микел одлични.Циганчето се подобрува последно време.Нека продолжи така.

Добро е што и МекЕкран доби шанса,но ме нервира тоа што слонот го игра на не-природна позиција,односно задњи везник,а усвари детето треба да игра многу понапред.Да се надеваме дека ќе го увиди тоа и нема да го уништи потенцијалот на Мек.

Наредна утакмица ни е со Евертон на гости во ФА Куп,па после со Сандерленд исто на гости.Тешки утакмици,али да се надеваме дека ќе ни тргне барем малце.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Одлична победа браво..Ова ме потсеќа на почеток од сезоната коа сите по 5-6 комада примаа..Само вака да се продужи и нема така лесно да се предадеме за титула :)

A

Auditore

Гостин
Не одигравме кој знае каква игра, али јаки контри напраивме и го папаа дечкиве, Дрогба ги еба натпреваров(перверзии) дај боже да се врати во форма, Рамирес феноменален - секој утакмица се подобар и подобар а и голов уште повеќе ќе влијае на неговата самодоверба.
Бане и Тери страшна дефанзива, не им дадоа да припарат до Чех, топ.
Босингва и Кол мора да поработат на дефанзивата посебно во шеснаесетникот.
Малуда изгубен, Анелка солиден.

Kajgana Shop

На врв Bottom