Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2010
Мислења
3.077
Поени од реакции
2.025
добро бе не ми е јасно едно викате лошо сме играле па што сакате повеке имавме 18 удари кон голот 10 во рамките од тие најмалку 5 беа 100%
плус тоа автобусот на фулам до 75 беше паркиран пред голот но ние сепак стваравме шанси
и која игра сакате што неваља нека ми објасни некој
ели сакате play station со по 7-8 гола е извинете другари ама таков тим во премиер лига нема ниту пак ке има!!!!!!!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Иначе Виган 1-1 Ливерпул. ( :toe: ) и Сити 0 - 0 Јунајтед ( + 4 )

F

fantomX

Гостин
добро бе не ми е јасно едно викате лошо сме играле па што сакате повеке имавме 18 удари кон голот 10 во рамките од тие најмалку 5 беа 100%
плус тоа автобусот на фулам до 75 беше паркиран пред голот но ние сепак стваравме шанси
и која игра сакате што неваља нека ми објасни некој
ели сакате play station со по 7-8 гола е извинете другари ама таков тим во премиер лига нема ниту пак ке има!!!!!!!
Извини чоек, супер сме. Појаки сме од лани безразлика на то кој се не напушти; Дрогба е ко Меси и К Роналдо заедно; Тери е цар; освојуваме ЛШ! И МекЕкран беше на клупа! И Какута too! :je:

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.077
Поени од реакции
2.025
и заворавив да написам следната утакмица ке излеземе со
турнбал фереира анхолт брума вудс мекекрен стариџ какута мелс борини и ке земеме целата академија за на клупа
тогаш се надевам дека ке бидете задоволни до верувам дека ни тогаш нема ке ви фали још некој

--- надополнето ---

Извини чоек, супер сме. Појаки сме од лани безразлика на то кој се не напушти; Дрогба е ко Меси и К Роналдо заедно; Тери е цар; освојуваме ЛШ! И МекЕкран беше на клупа! И Какута too! :je:
епа извини другар ама еден од најдобрите дефанзифци за тебе не ваља така човекот става глава кај што другите не би го ставиле ни ноктот од малиот прст

F

fantomX

Гостин
и заворавив да написам следната утакмица ке излеземе со
турнбал фереира анхолт брума вудс мекекрен стариџ какута мелс борини и ке земеме целата академија за на клупа
тогаш се надевам дека ке бидете задоволни до верувам дека ни тогаш нема ке ви фали још некој

--- надополнето ---

епа извини другар ама еден од најдобрите дефанзифци за тебе не ваља така човекот става глава кај што другите не би го ставиле ни ноктот од малиот прст
Чим е МекЕкран на клупа, не ми треба никој друг, иполнет сум ко трудница со близнаци!!! :je:

Кој рече дека „не ваља“? Цар е човекот.

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Единствено задоволен сум од трите бода,и од ништо друго.
Играта ни беше слична како онаа против Ливерпул,само што сега имавме шанси.Ме накурчи тоа што реализацијата ни беше катастрофална,промашивме милион шанси.Тој голманот нивни цигански одбрани све што може и не може.
Дрогба подобро нека се излечи од маларијата,зашто појма немаше.Исто така и Малуда и Босингва беа дупки.
Почнува да ме нервира и Анчелоти.Од 75 минута почнавме да се браниме против Фулам.Фулам бе!Као пички се пикнавме во шеснаест и чувавме резултат.Срамота.
Мислиш игравме против Барселона во полуфинале од ЛШ,па потребна ни е таква победа за финале.
На почеток од сезона вакви екипи мелевме,им закачуавме по шест комада,а сега едвај се влечеме и чекаме до крај дали ќе извадиме цел плен.
Нешто смрди дефинитивно.И сега кога ќе размислам,мислам дека и Сандерленд дома ни е голем залак,најозбилно.

п.с.Се да му еб*м на тој кретенот од судија Еткисон.Последна минута го исклучи Есиен,а на тие ропачите од Фулам не им даде ниту еден картон,а го убија Жирков на место.
И јас сум задоволен од резултатот! Ама од игратааа... Мислам дека конечно заморот не стигна, тоа е, краток ростер на играчи, само едни 11 мина играат и шо сакаш, не се они машини па цела сезона да ја одиграат во ист ритам. И они се луѓе исто ко нас! Па така да имам до негде разбирање за играчите за вакавата игра! Ех сега колку жалам за Балак, Кол, Деко...

Затоа едвај победуваме екипи како Фулам и Блекбурн, играчите се уморни, а клупата МИЗЕРНА!!!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Супер коло ова беше за нас. Кикс на Јунајтед,победа за нас.Не го гледав мечот,не можам да коментирам,но како и да е победата е најважна.

--- надополнето ---

REACTION: A WIN WITH A LOSS

Posted on: Wed 10 Nov 2010
Carlo Ancelotti admitted Michael Essien will be missed if suspended for three games following his red card versus Fulham but he is hopeful of welcoming back an important midfielder just in time.
It was a contented Chelsea manager who spoke after Wednesday night's 1-0 home win, not least because the sluggish start that had cost the team dear at Anfield was not repeated, although the straight red card for a two-footed challenge by his midfielder on Clint Dempsey did take the shine off the win.
Ancelotti had only seen it live and not viewed a replay when he gave his initial reaction and he will wait to do so before any appeal is considered.
'I don't like to judge the decision but maybe it was not a red card. Essien did a strong tackle but it was on the ball and it was not a risk for the opponent,' Ancelotti observed. He did not condemn the timing of the challenge either.'He went for the ball and it was the last minute of the game, it was an important ball to win so it was not a silly foul. But Essien out for three games will be a problem.'
If a hole in midfield does need to be filled on Sunday against Sunderland then Ancelotti is hopeful Frank Lampard will be an option.
'He started to train with the team two days ago. He doesn't have a problem and he is showing confidence. He can start although I don't think he will be able to play 90 minutes.'
Nicolas Anelka and Alex who both missed the Fulham win with minor injuries will be fit for the weekend, as will John Terry. The manager made light of the back problem that had the skipper limping at the end of Wednesday's game, a win that satisfied the boss.'It was a good performance. We started well from the beginning with a high tempo during the game, which we didn't do in the last game at Liverpool. The first half was very good. We had good control in the second half. We had a little problem towards the end but this is normal because when you are just 1-0 up it is more difficult to control the game, but when I consider the whole 90 minutes, I think we played well.'I said yesterday that Man City against Man United will be a draw and it was a draw so I am a good magician!
'We lost at Man City so Man United had a better result than us and they remain a very strong team, but it is good to have four points clear. Nothing is decided but it is a good gap and we would like to stay there.'

--- надополнето ---

Прво бев песимист на почеток од сезона,па после гледав позитивно,и сега некако пак ми иде на кај првово.Ова што го гледам не е ни пола од тоа што го гледав лани.
Ти како само нешто да ми се предомислуваш.Еден меч оптимиста,друг меч песимиста.Еден дел од сезоната сме ѕверови,друг дел дрва.

:tv:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Чим е МекЕкран на клупа, не ми треба никој друг, иполнет сум ко трудница со близнаци!!! :je:

Кој рече дека „не ваља“? Цар е човекот.
Златен Карваљо, од на времето... Никој поќе

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Ајде честито победа..да ни се множат,си лапнавме 3 бода за разлика од другите што киксна,и пак малце се одлепивме од другите..Иначе зошто е добиен црвениот на Есиен?

В

Вори

Гостин
Барем ќе живне средниот ред малце,не ќе мора да ги гледаме Рамче и Жирков.Или ќе мора?

A

Auditore

Гостин
Од последново коло единствено нешто позитивно се 4те бода предност во однос на Манчестер, ништо друго.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Прекинете веќе со песимизам,досадни сте,сме биле во далеку полоша форма, пред 2-3 сезони :toe:

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Прекинете веќе со песимизам,досадни сте,сме биле во далеку полоша форма, пред 2-3 сезони :toe:
Како бе да не бидеме песимисти кога и само гледаш како играат!!! Нели гледаш дека горе доле само 14 души ја играат цела сезона! Па нормално дека послем ќе бидат уморни и почесто ќе се повредуваат и нема да можат да го дадат својот максимум, тоа не е ништо чудно! Нели гледаш како на вакви екипи на почеток сезона им дававме по 5,6 гола, а сега едвај по 1,2 и тоа со никаква игра! тоа е реалноста братче!!!

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Како бе да не бидеме песимисти кога и само гледаш како играат!!! Нели гледаш дека горе доле само 14 души ја играат цела сезона! Па нормално дека послем ќе бидат уморни и почесто ќе се повредуваат и нема да можат да го дадат својот максимум, тоа не е ништо чудно! Нели гледаш како на вакви екипи на почеток сезона им дававме по 5,6 гола, а сега едвај по 1,2 и тоа со никаква игра! тоа е реалноста братче!!!
Ок е тоа да се пише еднаш,a не после секој натпревар истото да се зборува. И така неможеме ништо да смениме :)

--- надополнето ---

WILKINS LEAVES CHELSEA

http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2216469,00.html

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom