Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Очекувам сигурна победа на Челзи против Ливерпул.Со среќа.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266

Тешко ќе биде против Ливерпул,башка на гостински терен играме јас и со 1 бод сум задоволен,али затоа наредните 3 утакмици очекувам да ги добиеме..Прво играме со Фулам што не е така лесен противник,исто и со Сандерленд и на крај со Бирмингем ваљда лесно ќе биде..Али наредниот месец пекол..Најтешки утакмици..

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Тешко ќе биде против Ливерпул,башка на гостински терен играме јас и со 1 бод сум задоволен,али затоа наредните 3 утакмици очекувам да ги добиеме..Прво играме со Фулам што не е така лесен противник,исто и со Сандерленд и на крај со Бирмингем ваљда лесно ќе биде..Али наредниот месец пекол..Најтешки утакмици..
Штоооо???? Бод со ваков Ливерпул? Никаков? Во сезоната кога губи од сите? Не доаѓа во предвид!!! Ако не бидат сите 3 бода, ќе ме разочараат!!!

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Шо сакаш да ти кажам? Од лакрдијата против Интер минатава сезона немам шо појќе да кажам, освен дека овај играчки кадар е послаб и од тој кој ја „изигра“ таа лакрдија. Нема потреба појќе да трубам за тоа. :toe:

Абе ѕвер, кој е ко Анелка, блазе си ни.

Не им фали борбеност, туку снага.

--- надополнето ---

Зошто сериозно го почитувам AC Milan?
http://sportski.mk/statija/5509
Имаат (додуша, можи да е „имаа“) страст за таа глупа Лига на Шампиони, за разлика од овие копитариве наши, кои имаат опсесија и комплекс.
Добро ајде и снага нека им фали, али според мене ни нтребаат такви играчи пошо игра со само големи “стубови’’ не бива! Мое мислење е дека добро би се снашле, немора дазначи и дека е точно!!!

В

Вори

Гостин
Не сум задоволен од бод.Значи ако не победиме вистина не заслужуваме да сме први.Зошто со посериозни противниви кискаме(Сити,Вила и можеби со Ливерпул сега)исклучок е утакмицата со Арсенал,ама дома.И ако не победиме дефинитивно го имаме комплексот од гостински терен.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.077
Поени од реакции
2.025
Го гледав ливерпул со наполи и не се којзнае што првите два гол ги дадоа на срека играта им е катастрофа доколку ние изиграме како против спартак м лошо им се пишува
но во ваквите дуели ништо не се знае па по мое шансите се 50-50 така да што и да се случи ке бидам задоволен

В

Вори

Гостин
Carlo Ancelotti is once more without Frank Lampard this weekend, but Florent Malouda has made a surprise recovery for our trip to Liverpool.
The French winger was expected to miss the game with a twisted ankle but is available after training with the squad on Friday. Michael Essien remains a doubt but is expected to travel to Merseyside on Saturday.
It leaves Ancelotti with two decisions still to be made on his line-up for Sunday's 4pm kick-off, but has nine names already on his teamsheet.
'I can give to you nine men,' he confirmed. 'Cech, Ivanovic, Alex, Terry, Cole, Mikel, Zhirkov, Anelka, Drogba. Malouda or Kalou, Essien or Ramires.

9 играчи се сигурни.Малуда се враќа,а Лампардов веќе прекурчи...повредава му стана историска.

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Добро бе шо е со нашиве лекари!? Преку кур више, дај остајте чоекот нека се опорави докрај, а не они му дозволуваат да почне со тренинг недоволно опоравен и послем ја обновува повредата, епа ќе ја обнови бе баце!!!

A

Auditore

Гостин
Значи оваа повреда со Лампард веќе ги помина сите граници, боље нек се пензионира барем ќе знаеме дека више нема да игра :nerv:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Штоооо???? Бод со ваков Ливерпул? Никаков? Во сезоната кога губи од сите? Не доаѓа во предвид!!! Ако не бидат сите 3 бода, ќе ме разочараат!!!
Не гледајте како играат со другите..Ова е дерби и Ливерпул максимум ќе даде тоа сигурно..Многу тешко дека ќе тепаме..бар ја така мислам..

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Малуда е фит бре,не го лажи :))
Да да, забораив на најновата вест, така наречена „магично опоравување“ на Малимуда. Се извинувам, не функционирам по 11 pm.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Кој нема да ви игра против Ливерпул ?
Лампард, Малимуда, Есиен е doubtfull и нормално, Бенајун.

Значи само Лампард и Бенајун...:smir:

--- надополнето ---

http://www.adifferentleague.co.uk/p6_1_5041_chelsea-news-blues-in-for-£17-5m-former-spur-ancelotti-wants-to-manage-gerrard-lampard-misses-reds-tie.html

http://www.chelsea.vitalfootball.co.uk/article.asp?a=521017

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom