Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
ВДВ за солидна сума можи да се донесе...јас сум ЗА :)

F

fantomX

Гостин
Бенајун е 9 години постар брат на Озил :icon_lol:
Едноив од Евреите, другиот од Курдите.....се сомневам во нивото „братство“. :pos2:

Ама Бенајун е веќе навикнат на ПЛ, вака ризикувате со Озил, уште е актуелен по светсково (повеќе пари) плус не се знае како ќе настапи во ПЛ :smir:
--- надополнето ---
Сигурна сум дека и Израел да настапеше и Бенајун ќе имаше висока цена :)
Озил бар не е повреден. :tv:

Просто не можам да ви се изначудам,не можам да се изначудам кој човек го плукате,засрамете се...Чим за легендата погрдни зборови,што останува за другите..Ке ви се жртвува вас Карваљо ебате или Фереира,ќе се бори за клубот како Џон Тери...ццц.

Жртва која Челзи ја плаќа страшно, премногу страшно...многу. После зошто бре да се бунам ако некој го наречи Челзи - Chel$ki? Поточно, со кое право да се бунам кога „најголемата легенда“ треба да се плаќа 150000 неделна чиста плата плус разни бонуси за да се жртвува за овој тим + во најтешките моменти не е способен да се издигни и со тоа да го издигни целиот тим + поминаа деновите кога беше на својот врв.....да се вратам на претходното, сето тоа треба да го има нашата „најголема легенда“ за да се жртвува за овај клуб? Јас за тие пари и теренот ќе го косам и карти ќе продавам и фудбал ќе играм.
Што да кажам, класата е вечна, а формата минлива? Која класа? Да ко капитен при негатива од 2-0 напрај црвен картон место да ги консолидира редојте? Ебате класата ебате.

Не го мразам Џон Тери, ама едноставно не го ни обожавам. А секое негово правдање за работи за кои нема оправдување оди во насока да го замразувам. :toe:

Дали ми се причини или најчести зборови му е „првотимски фудбал“?
Нема ништо од ова.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Нека дојде за мала сума, не солидна, мала, нека си избори првотимски статус.
Јас сум за

Башка шо ако ни дојде играч од Реал ќе стигнеме до финале ЛШ :)

--- надополнето ---

http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=d80a65da-96c8-4651-9da9-9496c652c0ff&ln=3&typeBack=default

2 пара 100 динара. 2 пара 100 динара.
Плаќаш едно земаш две, плаќаш едно земаш две.
Навали народе!

Еве од кај ќе пазаруваме и ќе крпиме состав/клупа

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
И Ричардс ќе го шитнат...зошто да не го собереме ние ?Или Ајрланд ?

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=10503:2010-07-24-17-44-49&catid=32:2009-12-27-11-58-13&Itemid=38

Колку и да навивам за Челзи, колку и да го сакам/не сакам Тери, овој човек за мене секогаш ќе биде најголемиот капитен на сите времиња.

Дали дека мал навивав за Реал незнам, ама човеков го почитувам до смрт!

В

Вори

Гостин
Ричардс да го собереме би било добро..
Со оглед на тоа дека Рамирес ќе ни биде последен трансфер,не се ни надевам на такво нешто.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
К, кололку и да навивам за Челзику и да го сакам/не сакам Тери, овој човек за мене секогаш ќе биде најголемиот капитен на сите времиња.

Дали дека мал навивав за Реал незнам, ама човеков го почитувам до смрт!
Е ова е гнасна управа на реал,порано ги сакав само поради раул,а сега најголемите легенди кои што можат да играат за реал Гути и Раул ги бркаат ,едноставно незнам што треба повеќе да пишувам луѓето се согласија да се борат за првотимскиот статус ,но тоа е, никогаш неверував дека Раул би можел да замине и да заигра за друг клуп али тоа е реал гнасен клуб кој што го уништува фудбалот.

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
Абе pixа што се разбираш ти од фудбал, ти како прво немаш врска што зборуваш, знаеш само да трчаш како будала и да се алкохолизираш ете тоа само знаеш а за Раул тој е само обичен старец што и време му беше да си оди

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.271
Некој го гледаше денес мечот на Челзи со Ајакс?????

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Абе pixа што се разбираш ти од фудбал, ти како прво немаш врска што зборуваш, знаеш само да трчаш како будала и да се алкохолизираш ете тоа само знаеш а за Раул тој е само обичен старец што и време му беше да си оди
:tapp:

A

Auditore

Гостин
Ричардс да го собереме би било добро..
Со оглед на тоа дека Рамирес ќе ни биде последен трансфер,не се ни надевам на такво нешто.
Би сакал да се врати и Вејн Бриџ али тоа е невозможно...
Давид Луиз изгледа ќе биде последно :)

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.271
Така и си мислев! Трнбуљ - ypur soon-to-be first team keeper!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom