Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Ќе видиш дека ако дојде Рамирес(99 посто)ќе се изненадиш од него и тоа многу.
Пази..Балотели е добар играч,не го оспорувам тоа.Но,карактерот негов не ми се свиѓа ич.Ќе прави проблеми во Челзи,а не сакам такви работи.
Подобро би било Нејмар или Агуеро,и да го решиме прашањето за нов млад и талентиран напаѓач.
Не очекувам од Дрогба да даде голови колку лани,ама барем пола да даде ќе бидам задоволен.

http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=56b60758-ae15-468f-9bed-0b4201294403&ln=3&typeBack=default

Оди еби си мајката,ако сакаш и да гњуриш можеш.
Сите гзолизачи кон Мурињо,тоа нешто немогуче.
Кол,Карваљо..кој е следен?

F

fantomX

Гостин
Пази..Балотели е добар играч,не го оспорувам тоа.Но,карактерот негов не ми се свиѓа ич.Ќе прави проблеми во Челзи,а не сакам такви работи.
Подобро би било Нејмар или Агуеро,и да го решиме прашањето за нов млад и талентиран напаѓач.
Не очекувам од Дрогба да даде голови колку лани,ама барем пола да даде ќе бидам задоволен.

http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=56b60758-ae15-468f-9bed-0b4201294403&ln=3&typeBack=default

Не можам да се изненадам никако пошто немам претстава шо да очекувам. На пример, од Трнбол не сум изненаден од вчера пошто одамна сфатив дека камен во секој поглед.

Баљотели не го коментирам, нема поента, барем сега засега.

Околу Карваљо, само прашање на време беше кога ќе почни да плачи пак, иако и понатаму има место за него во овај тим. Барем се додека не дојди некој друг дефанзивец, Брума е далеку од место во тимот како стопер.

Следен нема да има.

В

Вори

Гостин
Како замена за Карваљо се споменува 22 годишниот Давид Луиз од Бенфика.
Е за овој ништо не знам...знам дека има заебана фризура:)

Ама викаат дека е голем талент,и еден од подобрите млади дефанзивци...и Реал го бараше едно време знам.

F

fantomX

Гостин
Интересна е сутиацијата со Ешли Кол, уште еден кралски дебил се „јавил“ непрозван околу ситуацијат на Кол. Јас мислам дека управата на Челзи ако сака да го задржи Кол, еден од главните аргументи кој треба да му го приложи е тоа дека ако во Англија е напаѓан од медиумите и од навивачите на Арсенал на Емирати, во Шпанија тоа ќе му се случува на секој стадион освен на Бернабеу со оглед на расизмот кој се уште го има во Шпанија во значајна доза. :toe:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
АЈ бе нека си еби матер овој Карваљо...ќе го земеме Давид Луиз..барем млад е,22 год.

Иначе,околу Балотели...јас повеќе сум за Нејмар.:)Крај краева,не би било лошо да дојде Балотели..би го пречекал со двете раце :)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.215
Поени од реакции
8.314
Не можам да се изненадам никако пошто немам претстава шо да очекувам. На пример, од Трнбол не сум изненаден од вчера пошто одамна сфатив дека камен во секој поглед.

Баљотели не го коментирам, нема поента, барем сега засега.

Околу Карваљо, само прашање на време беше кога ќе почни да плачи пак, иако и понатаму има место за него во овај тим. Барем се додека не дојди некој друг дефанзивец, Брума е далеку од место во тимот како стопер.

Следен нема да има.
http://en.wikipedia.org/wiki/Micah_Richards

овој и така дреме на клупа солиден и млад и будала :)))

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512

Сеа да сум на местото на Анчелои (ама не сум) одма ќе му дадам дозвола да си замине од Челзи во Реал, ама ќе инсистирам во договорот да има клаузула, ДА ПАТУВА ДО МАДРИД ПЛИВАЈЌИ ИЛИ ТРЧАЈЌИ. Пошо очигледно има некои гомнари (со извинение на изразот) кои забораваат дека имаат статус на професионални фудбалери, и во одредени моменци и ситуации нивната професионалност се сведува на нула (пример во овој случај)

Па ќе видиме дали ќе плива или ќе трча

Како замена за Карваљо се споменува 22 годишниот Давид Луиз од Бенфика.
Е за овој ништо не знам...знам дека има заебана фризура:)

Ама викаат дека е голем талент,и еден од подобрите млади дефанзивци...и Реал го бараше едно време знам.
Јас знам нешто за Давид Луиз.

Му приреди на Ди Марија реално шоу, скриена камера, и убаво го заеба како за крај :)
(непосредно пред заминувањето во Мадрид)

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
“Сите можеа да видат дека Тарнбал немаше добри перформанси но тоа може да му се случи на секој млад голман и јас сеуште имам доверба во него.”

К. Анчелоти
:ija:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ах бе дебели...смешен си понекогаш...:)

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Анчелоти е Бог бе, гледа работи кои никој друг не ги гледа

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.853
Поени од реакции
11.516
Вака Фергусон ги убедуваше сите за Фостер, ама на крај му пукна филмот и го кикна...можно е и со овој така да испадне на крај...А не секогаш голманите си ја оправдуваат довербата.

F

fantomX

Гостин
http://en.wikipedia.org/wiki/Micah_Richards

овој и така дреме на клупа солиден и млад и будала :)))
Пред две сезони беше мој голем фаворит за десен бек а то шо е и квалитетен централен беше голема предност. Сега....не знам, стварно, не знам. Плус ко шо се вели над мене претходно, тенекија е, и будала ко шо велиш ти - се сомневам дека ни треба уште една таква покрај Тери. И на крај, тешко оти ќе си оди од Сити.

Сеа да сум на местото на Анчелои (ама не сум) одма ќе му дадам дозвола да си замине од Челзи во Реал, ама ќе инсистирам во договорот да има клаузула, ДА ПАТУВА ДО МАДРИД ПЛИВАЈЌИ ИЛИ ТРЧАЈЌИ. Пошо очигледно има некои гомнари (со извинение на изразот) кои забораваат дека имаат статус на професионални фудбалери, и во одредени моменци и ситуации нивната професионалност се сведува на нула (пример во овој случај)
Џорџе му е агент и него, Џорџе Мендеш кој го „дрма“ цел фудбалски свет, ќе најдат и за таква клаузула лек.

Ах бе дебели...смешен си понекогаш...:)
Не е смешен, кога мораш да работиш со некого очигледно уште најмалку цела наредна сезона, не можиш да му речиш дека е гомно. Дури и да е. Ќе стани уште поголемо гомно него шо е сега со шо и 7 гола по натпревар би ни биле малку за победа со него.

Вака Фергусон ги убедуваше сите за Фостер, ама на крај му пукна филмот и го кикна...можно е и со овој така да испадне на крај...А не секогаш голманите си ја оправдуваат довербата.
Фергусон бар имаше избор, Кушчак е класа во споредба со секој еден англиски голман, не знам зошто го форсираше тој букарот. Додека Анчелоти сега ги има Илариус и Трнбол, така шо дилемата е многу тешка. Од две зла помало кое е треба да отркие.

В

Вори

Гостин
“Сите можеа да видат дека Тарнбал немаше добри перформанси но тоа може да му се случи на секој млад голман и јас сеуште имам доверба во него.”

К. Анчелоти
:ija:
Дебелиов да не има земено од канабисот на млекарон од Битола?

F

fantomX

Гостин
Дебелиов да не има земено од канабисот на млекарон од Битола?
Ова е последен коментар околу тоа, ама следново се однесува за сите плукања кон Трнбол.
Рос Трнбол е просечен голман, без рефлекси. Како се нашол во Челзи, треба да ги прашаме генијалците очигледно од скаути, како и тренерот на голманите Лолихон кој кога дојде Трнбол лани, имаше изјава како „го следеле подолго време“.Шо следеле не знам, ама тој е таков ко шо е. И како таков, напрај две аматерски грешки во пријателски натпревар со полно деца околу него во составот на Челзи. И сега сакате сите стрелање.
А шо тогаш со двете аматерски грешки на Тери против Евертон? Едната против Вулверхемптон која беше страшно аматерска, многу полоша од овие на Трнбул, на 12-13 метри од Чех кој за среќа беше правиот Петр Чех тој ден. Што со тоа? Што со срамното „паѓање“ на финтата на Диего Милито уште во 2 минута во Милано? Срамно.
А овде прајме муабет шо работи третиот голман во пријателски натпревар со тим чиј просек на години е помал и од рекордот „најмал просек на години“ на еден тим на Арсенал во неговата историја....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom