Едноив од Евреите, другиот од Курдите.....се сомневам во нивото „братство“. :pos2:Бенајун е 9 години постар брат на Озил
Озил бар не е повреден. :tv:Ама Бенајун е веќе навикнат на ПЛ, вака ризикувате со Озил, уште е актуелен по светсково (повеќе пари) плус не се знае како ќе настапи во ПЛ :smir:
--- надополнето ---
Сигурна сум дека и Израел да настапеше и Бенајун ќе имаше висока цена
Жртва која Челзи ја плаќа страшно, премногу страшно...многу. После зошто бре да се бунам ако некој го наречи Челзи - Chel$ki? Поточно, со кое право да се бунам кога „најголемата легенда“ треба да се плаќа 150000 неделна чиста плата плус разни бонуси за да се жртвува за овој тим + во најтешките моменти не е способен да се издигни и со тоа да го издигни целиот тим + поминаа деновите кога беше на својот врв.....да се вратам на претходното, сето тоа треба да го има нашата „најголема легенда“ за да се жртвува за овај клуб? Јас за тие пари и теренот ќе го косам и карти ќе продавам и фудбал ќе играм.Просто не можам да ви се изначудам,не можам да се изначудам кој човек го плукате,засрамете се...Чим за легендата погрдни зборови,што останува за другите..Ке ви се жртвува вас Карваљо ебате или Фереира,ќе се бори за клубот како Џон Тери...ццц.
Дали ми се причини или најчести зборови му е „првотимски фудбал“?
Нека дојде за мала сума, не солидна, мала, нека си избори првотимски статус.
овие двајца може али робињо во никој случај тој е продадена душаRichards,Irland pa i Robinho
Е ова е гнасна управа на реал,порано ги сакав само поради раул,а сега најголемите легенди кои што можат да играат за реал Гути и Раул ги бркаат ,едноставно незнам што треба повеќе да пишувам луѓето се согласија да се борат за првотимскиот статус ,но тоа е, никогаш неверував дека Раул би можел да замине и да заигра за друг клуп али тоа е реал гнасен клуб кој што го уништува фудбалот.К, кололку и да навивам за Челзику и да го сакам/не сакам Тери, овој човек за мене секогаш ќе биде најголемиот капитен на сите времиња.
Дали дека мал навивав за Реал незнам, ама човеков го почитувам до смрт!
Абе pixа што се разбираш ти од фудбал, ти како прво немаш врска што зборуваш, знаеш само да трчаш како будала и да се алкохолизираш ете тоа само знаеш а за Раул тој е само обичен старец што и време му беше да си оди
Би сакал да се врати и Вејн Бриџ али тоа е невозможно...Ричардс да го собереме би било добро..
Со оглед на тоа дека Рамирес ќе ни биде последен трансфер,не се ни надевам на такво нешто.
Би сакал да се врати и Вејн Бриџ али тоа е невозможно...
Давид Луиз изгледа ќе биде последно