F
fantomX
Гостин
И? Чудо големо, Мурго го користи Челзи за да го одбрани својот тим. Шо е тука за аплаузи?It is alleged that Mourinho immediately shot back to Xavi by reminding him about Tom Henning Ovrebo, the Norwegian referee whose part in Barca's win over Chelsea in last season's Champions League semi-finals is still hotly debated
Едно потсетување како Барса лани ја освои Лига Шампиони .Браво за Мурињо
А шо па по ѓаволите е Кур толку посебен?Јаја ти си луд чим за Џеко бараат 40м за Агуеро многу е 40 м?
Па сега, ако има онаков ум во важни натпреари ко вечерва, не фала, доста ми е Дрогба за таква „ѕвездотина“. Конкретно за Рибери ова, настрана Балотели од муабет.
Сите ебачи, а?Ќе ги збереме сите е*ачи
Искрено, ова уште од поодамна сакав да го спомнам.
Очајно ни треба брз играч по десната страна (да не е само Малуда по левата)
Многу е незрел, недисциплиниран и слично, ама верувајте дека Тери, Дрогба и Балак ќе го смират и тоа како:smir: рака во оган ставам за ова
Па во право е човекот, и покрај тоа што Син и Фантомот вината ја префрлаат кај Дрогба и Хидинк.
Значи Дрогба не реализирал една 100% шанса, и овој треба да не уништи и пак вината кај Дидие да ја бараме. Туку ајде да не збориме веќе за нешто што поминало.
Балотели да ми игра десно? БАЛОТЕЛИ?! Па зошто да бараме втор Анелка за десно? Балотели е напаѓач бе, напаѓач, егзекутор, каква црна десна страна?
Моментално се сеќавам на две 100%-ни шанси на Дрогба од лани, иако сум сигурен дека имаше и трета. Сите ги промаши.
Хидинк на местото на повредениот Дрогба го клава Белети и менува пристап, иако дотогашниот пристап функционираше. Уште тогаш кажав мислам, Калу десно, Анелка централно, со ист пристап до крај. А Белети?! Што по ѓаволите.....?!
Ван Дер Варт, тоа белосветско мрзиште во Премиер Лига? Шевченко бар пробуваше да трча ако ништо друго. Јас арно си се надеавав на Снајдер летоска, додуша со скепса за неговите стаклени нозе, ама јебига...Шо ќе им е Балотели на Челзи ? ... нек си ги донесат Агуеро и Ван Дер Варт или Швајнштајгер и доволно е.
Играме со најкоњ-екипите Стоке и Виган до крај и со Ливерпул кај шо ни требаат копачи на средина бем му матер џупска!Оби Микел аут 3 недели.
клик.
Сега дебели, е време да видиме зошто Абрамович те плаќа 6м фунти годишно, ти дава вила на користење и веројатно сите пропратни погодности....