Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 јули 2008
Мислења
416
Поени од реакции
11
It is alleged that Mourinho immediately shot back to Xavi by reminding him about Tom Henning Ovrebo, the Norwegian referee whose part in Barca's win over Chelsea in last season's Champions League semi-finals is still hotly debated

Едно потсетување како Барса лани ја освои Лига Шампиони .Браво за Мурињо

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Марио Балотели изгледа си оди од Интер, би можеле да го собереме летово :)

Да бе! Ни испотребал Балотели. Безобразен сељак. Глупо детиште да ти ја нарушува атмосферата во тимот. После ова нека си ја бара иднината во Македонија , во Вардар или Милано можда. :pos:

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Да бе! Ни испотребал Балотели. Безобразен сељак. Глупо детиште да ти ја нарушува атмосферата во тимот. После ова нека си ја бара иднината во Македонија , во Вардар или Милано можда. :pos:
Балотели не е ништо послаб играч од Пандев на пример......

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Не го сакам Рибери...Балотели го сакам за во Челзи јас...:vozbud:

StefanJT26

Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Балотели не е ништо послаб играч од Пандев на пример......

Различен тип на играч се Пандев и Балотели. А сега кога Агуеро сака да дојде во Челзи , не треба да се пропушти ваква прилика. Баш тоа ни треба во нападот , играч како Агуеро. Брз е , знае да повлече брза контра , има силен и прецизен шут , се снаоѓа во многу ситуации , борбен е... Ама 40 милиони многу е. Ако ја намалат цената , може. Треба и други играчи да се купат , а не 40 милиони само на него да се дадат. И знае ли некој до кога има договор со Атлетико Мадрид?

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Различен тип на играч се Пандев и Балотели. А сега кога Агуеро сака да дојде во Челзи , не треба да се пропушти ваква прилика. Баш тоа ни треба во нападот , играч како Агуеро. Брз е , знае да повлече брза контра , има силен и прецизен шут , се снаоѓа во многу ситуации , борбен е... Ама 40 милиони многу е. Ако ја намалат цената , може. Треба и други играчи да се купат , а не 40 милиони само на него да се дадат. И знае ли некој до кога има договор со Атлетико Мадрид?
Јаја ти си луд чим за Џеко бараат 40м за Агуеро многу е 40 м?:)

A

Alexander Nevsky

Гостин
Агуеро само остајте балотели макар и тој е убаво решение за кај нас.
Браво за Мурињо со изјавата докажува дека Челзи секогаш е во неговото срце!

Јаја ти си луд чим за Џеко бараат 40м за Агуеро многу е 40 м?:)
Па Џеко овие 2 сезони игра подобро од Агуеро.
Е сеа што Берло нема пари да фрла за него кој ви е крив...

Член од
5 јули 2008
Мислења
416
Поени од реакции
11
Не го сакам Рибери го сакам Балотели :) Што не ќе прочиташ на форумов.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Агуеро само остајте балотели макар и тој е убаво решение за кај нас.
Браво за Мурињо со изјавата докажува дека Челзи секогаш е во неговото срце!

Па Џеко овие 2 сезони игра подобро од Агуеро.
Е сеа што Берло нема пари да фрла за него кој ви е крив...
За пари има не сака да дава мамему ебем а Агуеро не е слаб а и сам викаш Џеко игра добро 2 сезони.

A

Alexander Nevsky

Гостин
За пари има не сака да дава мамему ебем а Агуеро не е слаб а и сам викаш Џеко игра добро 2 сезони.
Џеко е подобар од Агуеро во моментов иако се различен тип на играч едниот е висок и има ненормален сенс за гол а другиот е дриблер и брз,така да џабе муабет ама Џеко е бољи сега за сега.

StefanJT26

Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Џеко е подобар од Агуеро во моментов иако се различен тип на играч едниот е висок и има ненормален сенс за гол а другиот е дриблер и брз,така да џабе муабет ама Џеко е бољи сега за сега.

Играч како Џеко имаме ( Дрогба ) , а играч како Агуеро ни треба.

И Агуеро може да се земе за помалку пари. А во Атлетико не игра супер , бидејќи на таков играч како него , не му одговара игра со 2 напаѓачи.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Играч како Џеко имаме ( Дрогба ) , а играч како Агуеро ни треба.

И Агуеро може да се земе за помалку пари. А во Атлетико не игра супер , бидејќи на таков играч како него , не му одговара игра со 2 напаѓачи.
Знам правев конверзација само со Инзаги кој е подобар во моментов:helou:

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Не го сакам Рибери го сакам Балотели :) Што не ќе прочиташ на форумов.
Реков ли да не иде Рибери?. Само искоментирав, не би било лошо доколку го имаме Балотели во напад..... Али ти знаеш најдобро како "експерт" по трансфер политика :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom