Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Со Астон Вила очекувам сигурна победа, не се нешто во форма.

Член од
31 март 2008
Мислења
2.577
Поени од реакции
1.879
обавезно пред натпреварот да се напише молитвата која беше кажана за предходниот натпревар.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.750
Поени од реакции
52.708
Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
Нека не се фолира Анчелоти,и нека не сере дека елиминацијата од ЛШ била предност.Жими органов мој била предност.

Член од
11 декември 2009
Мислења
80
Поени од реакции
3
1 Petr Cech
19 Paulo Ferreira
33 Alex
26 John Terry (c)
18 Yury Zhirkov
12 John Mikel Obi
8 Frank Lampard
10 Joe Cole
20 Deco
15 Florent Malouda
39 Nicolas Anelka

Substitutes: 22 Ross Turnbull, 43 Jeffrey Bruma, 52 Patrick van Aanholt, 13 Michael Ballack, 21 Salomon Kalou, 23 Daniel Sturridge, 11 Didier Drogba.

овај анчелоти нешо забегвит дрогба на клупа анелка почвит ненормална работа

F

fantomX

Гостин
Не е до формата туку до лежерноста. Како што кажа fantomX погоре, кога беа во водство, и си дозволија да загубат поени 8 кола до крајот, „теорија е да освоиме титула годинава“. Сепак и самите знаеме дека за шансите да бидат повеќе од реални (дека сепак ќе земаме титула годинава) секој нареден натпревар, за нив треба да биде како финале, и лежерноста која ја искажаа во претходните натпревари, сега за нив да биде концентрација и напор.

Не знаеја во која позиција се, се додека не се спуштија на второ место, и сега буквално треба снага и срце да оставаат на терен.
Утре тепаме против Астон Вила (2-1/2-0).
Во претходните натпревари не покажуваа лежерност, туку антиталент и изгубеност. Лежерност за мене е кога излегуваш на Стемфорд Бриџ (конкретно денеска пример), со став дека Астон Вила можи да се носи или упиздуматерин или од кај шо дошла, пошто Челзи излегува да игра и да победи.
Ако освестување е спуштање на второ место, а не поединечни дебилни изданија ко двете со Интер, со Манчестер Сити, со Хул...тогаш овај тим не само што е импотентен фудбалски, туку е и малоумен (ментално), и нема шо да чекаш од него.

Иако ја мислам дека проблемот е многу подлабок, разјаснивме веќе верувам, од самите неталентирани „фудбалски створења“.

обавезно пред натпреварот да се напише молитвата која беше кажана за предходниот натпревар.
Нема потреба.

Не бе дебел, не. Предност е едниот бод на Манчестер Јунајтед на седум кола до крај, што би значело дека и при седум победи, пак се останува со „од трите подолгото“. А ко што ја знаеме вашата неспособност дембел еден за таква низа победи како основно, имаме сериозен проблем.

Chelsea are expected to line up in the following 4-2-3-1 formation:
1 Petr Cech
19 Paulo Ferreira
33 Alex
26 John Terry (c)
18 Yury Zhirkov
12 John Mikel Obi
8 Frank Lampard
10 Joe Cole
20 Deco
15 Florent Malouda
39 Nicolas Anelka
Substitutes: 22 Ross Turnbull, 43 Jeffrey Bruma, 52 Patrick van Aanholt, 13 Michael Ballack, 21 Salomon Kalou, 23 Daniel Sturridge, 11 Didier Drogba.

Ова очекувам да биди еден од натпреварите на Челзи со најфлуидна игра сезонава, (се разбира, ако има желба за игра кај дотраениве) пошто најголемиот кочничар е на клупа. Уште Есиен да беше тука, место дрвоно засадено на срединана, би имало одредени перверзии. :toe:

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
А.зошто дрогба не игра?
Некоја сериозна повреда или..?

F

fantomX

Гостин
Не те разбрав,може малку појасно?
1. Не знај да води топка.
2. Не знај да подај.
3. Ко ќе згреши при подавање или при обид за пробив со топката во нозете, место да проба да ја врати топката, да се растрча, тој само застанува се лути сам на себе со таквото удирање на рацете, или дланките поточно.

Дава голој шо дава, ама не го бидува стално така. :toe:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ај со среќа...

Дрогба на клупа :toe:

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
Ја мислам дека играме добро.Малуда е супер исто и Деко и Лампард,Браво за нив.
Што е до мене Џо КОл и Анелка можат да си заминат слободно...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom