Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
овој анелка значи ствардо дрво бил со кур ја задрзува непотребно топката незнам дали многу го гледал роналдињо(на времето) или што знам
што а јас велев класа бил ако не се поправи нека оду у пиче си мамино(со извинение) одма на клупа и во јануари да си ги пакува парталите под идтно!!!!!
босингва и зирков зверови малце иванович да се поправи во воздушни дуели и дрогба да им шибне некој гол доста постеше :D

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Честито победа!Да ни се множат!

Не бевме нешто расположени за голови,но како и да ги лапнавме 3-те бода!

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Не ја гледав цела утакмица, но, од она што го гледав бевме катастрофа!

- Дрогба- 10 недели со клупа и да тренира со резервите. За тие 10 недели он да му плаќа на клубот 130к фунти.
- Анелка- да се протера не само од Челзи, туку и од Англија. Ради такви ко него фудбалот пропаѓа.
- Другите се трпат некако. Вреден за спомнување е Чех, алал му вера...

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
A да не го дрвите многу, и да уживате во победава? Дрогба не само што немаше некоја посебна мотивација, ако не се лажам беше и болен неколку дена. Сепак си заврши добра работа како важна алка во тимот. Ањелка постојано не ви е по ќеф, а неговата тимска игра е на високо ниво, не се зафркавам, можеби не треба толку да дрибла колку да се посвети на завршницата, сепак и тој има добра игра. Сите фудбалери на ниво денес, барем во второ кое го гледав ;) Salomon... KALOOUU (овациите на публикава ме ежат)

A

Auditore

Гостин
Задоволен сум од 3те бода, да - али од играта никако.
Кантастрофа.
Чех и цела одбрана секоја чест како изиграа, Босингва како што кажа Super Frank Lampard како стрела е по таа десна страна ова е големо засилување за нас.
Средината шат-пат, Есиен ми некако изгубено делуваше, Жирков напредува во играта а нашиот ценет Жолтко уште еднаш докажа дека и тој напредува.
Дрогба не беше у филм денес, изгубено делуваше али рака на срце неможеме да му се лутиме, подобро на вакви мечеви да е отсутен отколку на важни.
Малуда одигра просечно и беше заменет од Калу за кој немам зборови заслужува да игра наместо ..... - ГОМНОТО АНЕЛКА(се извинувам) ама толку многу ме фрустира шо ми се иде и да му извршам атентат, аман бе говедо едно мора ли секоја прилика да ја сереш со твоите недораснати дриблинзи, се надевам дека ќе се опамети Карло и ќе го стави Калу на негова позиција, аман веќе.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.215
Поени од реакции
8.314
овој анелка значи ствардо дрво бил со кур ја задрзува непотребно топката незнам дали многу го гледал роналдињо(на времето) или што знам
што а јас велев класа бил ако не се поправи нека оду у пиче си мамино(со извинение) одма на клупа и во јануари да си ги пакува парталите под идтно!!!!!
босингва и зирков зверови малце иванович да се поправи во воздушни дуели и дрогба да им шибне некој гол доста постеше :D
Не ја гледав цела утакмица, но, од она што го гледав бевме катастрофа!

- Дрогба- 10 недели со клупа и да тренира со резервите. За тие 10 недели он да му плаќа на клубот 130к фунти.
- Анелка- да се протера не само од Челзи, туку и од Англија. Ради такви ко него фудбалот пропаѓа.
- Другите се трпат некако. Вреден за спомнување е Чех, алал му вера...
Анелка во споредба со Дрогба е научно фантастика, доста солиден е Анелка незанм што очекувате,, нека ни се мнозат победите..

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Од тоа шо го гледав забележав одлична партија на Босингва, одигра супер после големата пауза и некако добив впечаток дека подобар е у напад од еден Анелка на пример :), уште Ешли Кол да иде напред да даде гол. Дрогба слабо, ми се допадна потегот на Бане кога интервенираше брзо у дефанзива и одма центаршут кон Дрогбата напред, али голманот го прочита како буквар. Добар потег на Карло со пуштањето на Калу во игра, одма резултираше со втор и решавачки погодок.

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Многу сум задоволен од резултатот во споредба со играта. Во нападот ништо не функционираше , можеби фалеше креативност. А одбраната , најлош натпревар оваа сезона. Штета што не дадоа статистика за Чех да видев колку удари кон гол одбрани , моја проценка околу 10. А пак ако некој ја гледа само статистиката , ќе помисли дека сме победиле ко на тренинг без проблем.

Чех играч на натпреварот , Босингва даде се од себе , Калу се обидува да се докаже и да пробие во прв тим ( и може уште одма на местото на Анелка ) , Лампард многу фали , можеби треба да се стартува со Џош.

Се на се , не сакам да гледам уште еден ваков натпревар. Иако победивме , игравме како Манчестер лани. Цел натпревар катастрофа , само 2-3 акции ќе направиме , и тогаш гол паѓа.

Прво полувреме беше супер , и мислев дека ќе има петарда. Ама во второ повеќе се браневме него што напаѓавме.

Инаку денес постигнавме нов клупски рекорд во најмногу последователни натпревари на домашен терен без примен гол.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom