Разочаран до даске!
Колку само подобро игравме во второто полувреме,абе топка не фати ја од нас,не се доближи ја до гол и не успеавме да победиме.
Две пречки имавме и тоа не го искориствиме.У пизду матер,ем подобро да играш ем да не победиш.
Овие Астон Вила се најпичкарската екипа што постои.Тешки смрадови.Цел автобус пред гол имаа ставено,само Јанг и тој Делфоунсо им трчаа напред на контри,пички дезертерски.Целта им беше бод да земат,а не да се надигруваат.
Криво ми е многу,зошто бевме многу подобри,и заслуживме цел плен.
Само не знам што му беше филмот на дебелиот што го стави Жирков во игра,а Малуда го префрли десно.А,двајцата леваци,ама ај тој си знае..
Анелка?Најголемото дупе што може да постои.Би ве замолил да не пишувате дека е класа или не знам што.Тешка тиња од играч.
Како промаши зицерот со глава ја стварно не знам.
Исто импресиониран сум од МекЕкран.Каков сенс има детето,каков first touch,солиден шут и брзина,секоја чест.А,има само 17 години.Не е многу добро граден,ама влегува во дуели,ете доби и жолт картон.Иако грешката при крај кога ја зеде тој снобот Кокер можеше скапо да не чини!
Ќе кажам уште еднаш дека ми е многу криво и тешко заради кисков на гости,зашто заслуживме и те како 3 бода.
И уште еднаш се покажува проблемот од лани.Немаме константност во играта и резултатите,за жал.
Мислам дека ќе го јадеме и во Москва во ЛШ,па после ќе се вратиме на победничките патеки.