Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Нека зборат што сакаат за Челзи,али се гледа по резултатите..и кој е моментално прв во Англија,за разлика од Манчестер и Ливерпул кој неможат глава да кренат од малите екипи што им зимаат бодови..Марсеј(шампион на франција) ако не е силен противник јас незнам кој е?ќе играме и со големите екипи па ќе видиме после што ќе зборите..Убедливо најдобри до сеа и така да продужиме и понатаму!ЧЕЛЗИ

G

Gray Foxx

Гостин
Можеби ние не можеме да согледаме , ама Манчестер Јунајтед на почетокот од оваа сезона има стварно тешки противници.:icon_lol:

Сандерленд , Болтон , Ливерпул , Фулам... некои од овие , како што тргнале следната година ќе се борат за титула ( во Чемпионшип ).

Игнорирајте го Дено , цело време пробува да провоцира.:smir:
Добро бе човек имаш ли ти мозок куров ми? Шо не е јасно? Спореди ги Евертон и Фулам и нивните мотиви и играчи кога играат против екипи од големата 3 ка со мотиви и играчи на Стоук, Блекпул и ВБА? Ејјј чоек треба да ви нацрта...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Добро бе човек имаш ли ти мозок куров ми? Шо не е јасно? Спореди ги Евертон и Фулам и нивните мотиви и играчи кога играат против екипи од големата 3 ка со мотиви и играчи на Стоук, Блекпул и ВБА? Ејјј чоек треба да ви нацрта...
Добро ај така е...ај скини се скурцу сега...

A

Auditore

Гостин
Добро беше доволно јасен, а сеа гитла.

F

fantomX

Гостин
Пишпирик еден, шо прајме со следново?
The Dutch, near impeccable in the group stage after which all group winners went into the play-off round, were two down within seven minutes, both goals coming after Bruma had conceded free kicks although the second was mostly due to a big error by Newcastle keeper Tim Krul.
А Челзи со сиот ум го пушти Карваљо со сметка дека овај ќе го замени....

Чоече бе, доста беше, разбравме дека за глорихантерите веќе местата на табелата не се најважно нешто и дека не можат да се справат со оргазмот на противниците кога играат против нив, иако не разбирам од каде тој оргазам, со оглед на то шо глорихантерите не се ни најдобри моментално, не се ни актуелни шампиони, и капак на се, играта им смрди ко една недела носени чорапи. :icon_mrgr

В

Вори

Гостин
Слушам сме биле блиску до ангажирање на Ван Дер Вил од Ајакс.
Искрено да ви кажам ми нема оставено некој голем впечаток,но со оглед на тоа дека Босингва е цел живот повреден,а Бане и не е баш класичен десен бек тогаш со две раце би го пречекал.

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Слушам сме биле блиску до ангажирање на Ван Дер Вил од Ајакс.
Искрено да ви кажам ми нема оставено некој голем впечаток,но со оглед на тоа дека Босингва е цел живот повреден,а Бане и не е баш класичен десен бек тогаш со две раце би го пречекал.

За бекови само Контрао. Го гледав за Португалија кога играше , и ми остави голем впечаток. Само што е лев бек , незнам како би се снашол како десен. А со оглед на тоа што има 21 година , а Ешли 30 , би можело да се бара замена за Ешли.

В

Вори

Гостин
Не може Контрао да игра десен бек,само лев.
Ешли може да игра уште 2-3 сезони сигурно,така да за лев бек е рано.
Десен бек е потребен.Освен ако Босингва се врати во старата форма.

A

Auditore

Гостин
За бекови само Контрао. Го гледав за Португалија кога играше , и ми остави голем впечаток. Само што е лев бек , незнам како би се снашол како десен. А со оглед на тоа што има 21 година , а Ешли 30 , би можело да се бара замена за Ешли.
Oвој е ветен на Мурињо, така да..
Таиво да го собереме за кај нас, а за десен бек Сантон од Интер.

--- надополнето ---

Да,и да заврши како Мансиен.:toe:
Не знам каква е ситуација со тој Мансиен да ти кажам право, за кого игра сеа, до кога е на позајмица ?

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
До крајот на сезоната во Вулверхемптон.

П.С. Лев бек не ни треба,ги имаме Ешли и Анхолт.И денес не мора да земеме ако се врати стариот Босингва .:)

--- надополнето ---

http://www.skysports.com/story/0,19528,12016_6437969,00.html

Не е сериозна повредата нели ?:jaj:

A

Auditore

Гостин
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom