Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Жирков како лев бек е тиња,да се разбереме.Многу е подобар кога игра во среден ред или ко лево крило напред,нормално.
Во врска со Дрогба...бате не се секирај,годинава ќе се крунисаш и со таа титула:icon_mrgr
А,во врска со Тери мислам дека не е посериозна повредата,затоа што имаше тој ситни проблеми со грбот и се очекуваше да ги пропушти интернационалните натпревари.
Позитивно е што Лампард,Босингва(од клупа)и Калу најверојатно ќе бидат фит за Астон Вила,а израелецов изгледа ќе пазуира повеќе од тоа што очекувавме,за жал.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
TERRY RULED OUT FOR ENGLAND

John Terry will not play in England's home match versus Montenegro tomorrow (Tuesday) due to injury.

A statement on the Football Association website reads:

John Terry has returned to Chelsea with a back injury.

'Terry was assessed by England medical staff on Sunday and will not be fit to play any part in Tuesday's game against Montenegro.

'No further call-ups will be made at this time.'

The Chelsea captain missed England matches against Bulgaria and Switzerland last month as he recovered from hamstring and glut muscle injuries.
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2180441,00.html

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1319512/Dunga-tells-Neymar-Forget-Chelsea-join-Juventus.html

Пеле,Робињо,тренерот од Сантос,сега и овој лузеров Дунга...се прашувам кој е следен?
А,највеќе би ми било ќејф да им го тури на сите и да си дојде кај нас,онака поштено.
Ако бе ќе си праат друштво со супер-играчот Мело :)
А и подобри копачи има во Италија, далеку по прљави играчи, ќе просперира кај и да е :)

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Најаматерската утакмица на Челзи која сум ја гледал гледано години наназад. :toe:

--- надополнето ---

Ко шо си тргнал, ја верувам дека заборај уште некој тим. Од тешкиот рапосред де. :icon_bigg
Да ама затоа таа на Енфилд што ја добивме со 3-1 беше врв!!!

В

Вори

Гостин
Лошо ќе биде ако Тери не игра против Вила.
Ќе имаме десеткувана одбрана:

---Фереира-----Анхолт/Брума-------Ивановиќ-------Кол

Босингва нема да биде спремен за цела утакмица,а некој од младиве ќе игра штопер покрај Банета.Ја би за Брума,па сеа..

Ах,златен Рики:((

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ако се врати Лампард,може и Есиен да игра штопер.

Фереира-Есиен-Бане-Кол

Рамирес-Микел-Лампард

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
F

fantomX

Гостин
Да да, убо е. Наводно и Рамиреш е повреден пред некои 20 минути за Бразил - некој да потврди/демантира? Да сме начисто бар за Вила Парк, би требало да има убав коефициент за победа на Вила, бар да се земи некој денар.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1319512/Dunga-tells-Neymar-Forget-Chelsea-join-Juventus.html

Пеле,Робињо,тренерот од Сантос,сега и овој лузеров Дунга...се прашувам кој е следен?
А,највеќе би ми било ќејф да им го тури на сите и да си дојде кај нас,онака поштено.
Се откажа од Кур бе ти? Ај, има време, и од овај ќе се откажиш. :icon_bigg

Да ама затоа таа на Енфилд што ја добивме со 3-1 беше врв!!!
Не врв, ама салам изиграно во секој случај, по мерка за историчарите од Енфилд.
http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=13660:2010-10-11-17-41-15&catid=2:2009-12-26-20-22-46&Itemid=4
Ми мириса на добар секс, или евентуално понуда за добар секс :)
Ај не дупи ебаго, глеш луѓето специјален разговор имале. Иако не гледам шо е специјално во разговорот. :toe:

--- надополнето ---

Рамиреш = > Looks like Ramires came off because of injury - he is pictured on the touchline with his ankle wrapped up - could make him a doubt for the weekend.

В

Вори

Гостин
Не спотера со повредиве,мислам дека почнаа проблемиве сезонава.
Единствено нешто што би не спречило да освоиме титули се баш ебаниве повреди,што ни се случуваат секоја сезона.
Пу да ти ебам среќата..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom