Шо бе го купивте? : )Ќе ви ги полни мрежите Манс,ама сеа од синиот дрес
Ќе го купиме...Шо бе го купивте? : )
За тва првото не се повтарам, готово. За Руни никојпат не сам кажал оти ќе напраа растур на светското, а как шо кажа mans и за мене Торес е најдобар напаѓач на свето, го имам тва спомнено у наш фан клуб и ако го земете заедно со Дрогба ќе се убиствени За најдобар играч у свето-за мене има само еден таков и тај ќе си остане, а Руни според мене никојпат нема да биде најдобар у свето на тај начин как шо гледам јас, без разлика дали у една сезона ќе даде 30 или 50 гола.Мислам дека убаво ти кажа Логикс.Во Јунајтед сите играат за Руни,и башка Руни ги изведе и сите пенали во Манечестер,освен оние ми се чини на Гигс против Тотенхем.Дрогба изведе само 1 пенал.Дрогба има повеке голови од Руни и,а за асистенции да не правиме муабет,15 наспрема 3 или 4,не ме држи за збор.А и не знам што толку го правите башка и најдобар на свет,да да добро се секавам..очекувавте растур да напраи на светсково,не само вие,туку сите..и што направи?..СЕ ПОСТРА.И доста зборите за тоа,не е ова Фан Клуб Руни,Фан Клуб Челзи е...
Абе... И шминкер(о) да е, чим не е ваш не е најдобар.Неговата грдотија можат да ја видат сите, а неговиот „вонсериски талент“ очигледно го гледаат само англичаните. :pos2:
Вакви трансфери не се случуваат, јбг...ко сеа лампард/тери да си одат или жерард од ливерпул или руни од манчестер...така и овие германциве.Asked if he would consider moving on to achieve that goal, he said: "To end this talk I will just say that I am not married to Bayern.
"The Bundesliga is great, and has become more important, but if I were to move on then, of course, the idea of going abroad is what excites me."