Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.854
Поени од реакции
11.516
Абе и Руни и Дрогба се најаки напаѓачи, несомнено, ама искрено Торес е ѕверот...селанец, ваков онаков, лузерпулец, секогаш ќе ни ги полни мрежите..опасно копиле е.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
еве ќе си ги кажам желбите за евентуални трансфери летово
вандер ваарт/рамиреш
агуеро
доста се толку
за ванден ваарт повеќе од 10-12 мил. не треба давање.
рамиреш и 15 нека вреди,повеќе никако
агуеро прифаќам само до 25 мил.
за дефанзивци се надевам дека ќе имаме среќа да нема повреди на босингва и останати, очекувам хачинсон и брума да се покажат во добро светло
истото и за какута важи

В

Вори

Гостин
Не,ама гласините се ептен гласни:)

Искрено ја појше сакам некој помлад,и некој што не е многу склон на повреди.Арно ама,би го примил со двете раце да дојде во Челзи.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.854
Поени од реакции
11.516
Со среќа нека ви е ако го купите, тоа ќе значи Суарез кај нас што би било таман во борбата да ги згазиме циганите сити...

A

Alexander Nevsky

Гостин
Абе не летајте многу со Торес само копи пасте прават порталиве на нет.
Ни треба организатор на игра тип на Снајдер,Швајни дај барем Гути нека го земат и така има феноменална техника а и му истече договорот мислам xD
Не ми се верува ниту за Торес ниту за Агуеро така да се се тоа шпекулации.
2 можеби 3-ца нови играчи ќе добиеме летово само богзнае кој ќе бидат.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Мислам дека убаво ти кажа Логикс.Во Јунајтед сите играат за Руни,и башка Руни ги изведе и сите пенали во Манечестер,освен оние ми се чини на Гигс против Тотенхем.Дрогба изведе само 1 пенал.Дрогба има повеке голови од Руни и,а за асистенции да не правиме муабет,15 наспрема 3 или 4,не ме држи за збор.А и не знам што толку го правите башка и најдобар на свет,да да добро се секавам..очекувавте растур да напраи на светсково,не само вие,туку сите..и што направи?..СЕ ПОСТРА.И доста зборите за тоа,не е ова Фан Клуб Руни,Фан Клуб Челзи е...
За тва првото не се повтарам, готово. За Руни никојпат не сам кажал оти ќе напраа растур на светското, а как шо кажа mans и за мене Торес е најдобар напаѓач на свето, го имам тва спомнено у наш фан клуб и ако го земете заедно со Дрогба ќе се убиствени За најдобар играч у свето-за мене има само еден таков и тај ќе си остане, а Руни според мене никојпат нема да биде најдобар у свето на тај начин как шо гледам јас, без разлика дали у една сезона ќе даде 30 или 50 гола.

--- надополнето ---

Неговата грдотија можат да ја видат сите, а неговиот „вонсериски талент“ очигледно го гледаат само англичаните. :pos2:
Абе... И шминкер(о) да е, чим не е ваш не е најдобар. :)

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=64a06490-8989-40f9-97dc-7d0e74c62ce9&ln=3&typeBack=default

Треба ли да трошам зборови?

--- надополнето ---

http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2087832,00.html
Накратко, Чех зборува за неговиот летен одмор и неговата летна фудбалска школа во Прага. Со надеж дека ќе продолжи да работи не само во лето, туку и континуирано во текот на годината.

Се надевам ќе излезе нешто од ова, во интерес на посветла иднина...

--- надополнето ---

http://www.soccerway.com/news/2010/July/11/its-rafas-fault---benayoun/

Почнувам да го засакувам :kesa:

Накратко за тие шо не знаат англиски: Бил третиран крајно несоодветно од Бенитез, немал никаква почит спрема него шпанецот дури и по добро одигран натпревар. Истото се случило и со Арбелоа и Алонсо. Ливерпул навреме се ослободил од Бенитез, но за него (Бенајун) било малку касно (пошо нели 30тина години има) Знаел дека Челзи има извонредни играчи и дека ќе е многу тешко да се пробие во стартните 11, ама тоа не му пречи ако биде почитуван а верува дека ќе биде, и е спремен да се бори за место во првиот тим.

--- надополнето ---

http://www.skysports.com/story/0,19528,11668_6256051,00.html

Several high-profile teams have been linked with an approach, including the likes of Real Madrid
and Chelsea.

Asked if he would consider moving on to achieve that goal, he said: "To end this talk I will just say that I am not married to Bayern.
"The Bundesliga is great, and has become more important, but if I were to move on then, of course, the idea of going abroad is what excites me."

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
David Villa - Torres Will Choose Chelsea Over City Any Given Day !!!

David Villa can't see Spain teammate Fernando Torres quitting Liverpool for Manchester City.Villa scoffed at rumours that Roberto Mancini’s project at Eastlands could be where Torres goes next.
He said: “He isn’t money-focused so he would never join Manchester City.
“But sure, Chelsea would be real option for him. He has proven he can score goals in England and Chelsea are the number one team there at the moment, so I suppose it’s the option that makes the most sense.
“He has been fully focused on the World Cup but in the back of his mind he knows he needs to be competing for the very highest honours and if Liverpool can’t do it he will have to move.”

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.854
Поени од реакции
11.516
Asked if he would consider moving on to achieve that goal, he said: "To end this talk I will just say that I am not married to Bayern.
"The Bundesliga is great, and has become more important, but if I were to move on then, of course, the idea of going abroad is what excites me."
Вакви трансфери не се случуваат, јбг...ко сеа лампард/тери да си одат или жерард од ливерпул или руни од манчестер...така и овие германциве.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
@Боби

Еден ден може и да се самоубие...:jaj:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop