Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Оти би „утепани“, ај ќе прајме муабет за година дена на Вембли кога Бенајун фантастично ќе асистира до Саломон Калу со акција започната од десно од Срна (кога по ѓаволите играл лев бек шо некој велите да играл место Кол?!) за победничкиот погодок во финалето на ЛШ. :tv:
Кога веќе се фативте за FM... Природна позиција му е десен бек, меѓутоа знае да игра и лев

srna.jpg

Незнам што толку се фати за Бенајун и Калу, дали од иронија затоа што никој што го сака Челзи не ги сака овие двајца, или па толку многу си убеден дека ќе имаат значајна улога во тимот следната сезона :)

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Тогаш нема да биде касно, уште од сега е јасно дека по СП е прекасно. Освен нели, приказната има и друг агол, од кој се гледа како „таргетите“ нема да играат на СП, Бенајун е прв и многу очигледен пример.
Секогаш кога сум го гледам Бенајун не ми правел ќејф,па затоа и го нејчам да дојде ! Како што гледам на Волкот му завшува договорот и е слободен играч,да се паметни сеа да пратат некоја добра сума за да го земеме,супер би било !
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/2994436/Liverpool-bid-5m-for-Yossi-Benayoun.html
Што значи 99% се шансите да дојде.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Секогаш кога сум го гледам Бенајун не ми правел ќејф,па затоа и го нејчам да дојде ! Како што гледам на Волкот му завшува договорот и е слободен играч,да се паметни сеа да пратат некоја добра сума за да го земеме,супер би било !
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/s port/football/2994436/Liverpool-bid-5m-for-Yossi-Benayoun.html
Што значи 99% се шансите да дојде.
Lani go prodolzi dogovorot/neznam od kade ti se ovie informacii :)))

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.033
Поени од реакции
2.061
Кога веќе се фативте за FM... Природна позиција му е десен бек, меѓутоа знае да игра и лев

Прегледај го приврзокот 29805

Незнам што толку се фати за Бенајун и Калу, дали од иронија затоа што никој што го сака Челзи не ги сака овие двајца, или па толку многу си убеден дека ќе имаат значајна улога во тимот следната сезона :)

На ФМ и Хески има DC-Competent, па тоа не значи дека може да игра на таа позиција, нели? Греота е играч како Срна да игра на позиција што не му одговара. Има многу повеќе што да покаже на десната страна, дали како бек или крило, зависи. :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Дарјо Срна чека да се сретне со претседателот на Шахтјор и да дискутираат за негов трансфер во Челзи.Информациите од Англија велат дека Челзи испратил понуда од 14 милиони фунти за услугите на хрватскиот фудбалер, Срна. Срна има уште 12 месеци од договорот со Шахтјор и доколку клубот сака да заработи од него ќе мора да го продаде во овој преоден рок.
Фудбалерот чека да разговара со претседателот на клубот околу евентуалниот негов трансфер во Премиер лигата.
"Договорот сеуште не е постигнат" - изјави Срна за Sun.
"Треба да се сретнам со претседателот на Шахтјор, бидејќи не можеме преку телефон да дискутираме за вакви работи".
Aгентот на Срна пред една недела му порача на Шахтјор дека е најдобро ова лето да го продаде неговиот клиент и да заработи од негов трансфер во некој од најголемите клубови.
"Доколку Шахтјор сака да комплетира успешен трансфер на Дарјо Срна во некој од најголемите европски клубови, тоа би било најдобро да го направи ова лето".
"Срна би бил среќен да остане во Донецк или да се пресели во некоја од најголемите лиги" - изјави неговиот агент.

--- надополнето ---

Раководството на Ливерпул постави цена од 10 милиони фунти за играчот за врска Јоси Бенајун.Како што е познато, фудбалерот е посакуван од Челзи како замена за Џо Кол. Менаерот Бенитес нема желба да го продава израелецот на конкурентите од Англија и преферира тој да замине во рускиот Спартак Москва, макар и по пониска цена од 6 милиони.
Самиот играч сепак сака да премине во редовите на сините од Стемфорд Бриџ и овој трансфер би требало да се оствари во наредните неколку дена.
Астон Вила исто така има интерес кон Бенајун кој би го заменил Џејмс Милнер, играчот кој се поврзува со Манчестер Сити.

Бенитес исто така има желба да го донесе Милнер во своите редови но тешко дека ќе може да си го дозволи тоа со оглед на минималниот буџет за траснфери со кој располага

--- надополнето ---

Игачот за врска на Челси, Михаел Балак, призна дека суште никој од раководството на тимот не се поврзал со него во врска со започнување преговори за продолжуање на договорот.
Актуелниот договор на Германецот исткува во текот ла нетото и тој сеуште не знае каде ќе ја продолжи својата кариера во наредната сезона.
Желбата на самиот играч е да остане на Стемфорд Бриџ но сеуште не е сигурно дали таква желба имаат и од управата на лондонскиот премиерлигаш.„Моментално не водам преговори со Челси за нов договор. Во февруари или март разговаравме последен пат во врска со ова прашање и од тогаш преговорите се замрзнати“.„Воопшто не ми се допаѓа ваквата ситуација но јас сум само играч и морам да ја прифатам. Го почитувам тимот и имам желба да останам тука, сепак никој не ми кажал дека тоа ќе се случи“, изјави Балак.

--- надополнето ---

http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/05/31/1951776/barcelona-midfielder-yaya-toure-favours-move-to-chelsea
Barcelona Midfielder Yaya Toure Favours Move To Chelsea Despite Interest From Arsenal & Manchester City

--- надополнето ---

http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/05/31/1951132/chelsea-target-shakhtar-donetsk-full-back-darijo-srna-report
Chelsea Target Shakhtar Donetsk Full-Back Darijo Srna

--- надополнето ---

Толку сега за сега...:icon_neut

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Kако third kit го пишува овој.... само што дресов појќе личи на виндјакна :nesum:
Баш е супер дресов бе, ќе видите кога ќе го облечат Калу, Бенајун и Туре, ко Викторија Бекам, А. Лима и Наоми Кембел ќе се

В

Вори

Гостин
10 милиони за Бенајун?Овие се луди,жими се не отворам ниту една страна која е за трансфери од денеска..се нервирам коа читам.

F

fantomX

Гостин

Прегледај го приврзокот 29805

Босингва е „поголем“ лев бек од Срна. Не на менаџер.

За Бенајун секако дека е иронија, па не е ни блиску до Челзи. Барем засега, се разбира.
А за Калу сум мртов сериозен, ќе биди најдобар стрелец на Челзи следна сезона.

Греота е играч како Срна да игра на позиција што не му одговара. Има многу повеќе што да покаже на десната страна, дали како бек или крило, зависи. :)
Тешко на Челзи ако Срна треба нешто да покажува како десно крило. Катастрофално.....тешко.
Како десен бек не знам дали е за Челзи, па не за крило. Срамота.

Баш е супер дресов бе, ќе видите кога ќе го облечат Калу, Бенајун и Туре, ко Викторија Бекам, А. Лима и Наоми Кембел ќе се
Замисли го Пирло....

В

Вори

Гостин
Ни Пирло ни Бенајун.
Ај двајцата замислете го Ди Мариа во овој дрес?:smir:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Каков црн Бенајун бе...замислете го Кака во овој дрес ? :vozbud::vozbud:

--- надополнето ---

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.033
Поени од реакции
2.061
Тешко на Челзи ако Срна треба нешто да покажува како десно крило. Катастрофално.....тешко.
Како десен бек не знам дали е за Челзи, па не за крило. Срамота.
Не е за во Челзи. Воопшто. Има подобри решенија за Челзи од него, ма да според мене Босингва ќе биде во полн ритам следната сезона. Можеби и во формата во која играше лани. Срна е добар, ама не е за во тим кој се бори за титула во најсилното првенство на светот. Ми се допаѓа кај него тоа што знае да одигра и во одбрана и во напад, но во некои сегменти од играта е одличен, во други пак подпросечен. Колку што сум го гледал, центаршутот и изведувањето на слободни удари му се најсилна страна. Сепак, на Челзи му треба играч на средина, со Деко, Балак, Микел... тешко дека ќе ја повторат оваа сезона. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom