Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
В

Вори

Гостин
@Фантом

Може африканските играчи немаат талент,ама трчаат ко коњи,борбени се,брзи и што уште не.
Пример Ето,Дрогба,Есиен...

Ама тебе брат излеа никој не ти се свиѓа бе.
Ај кажи ми кој играчи би сакал да дојдат во Челзи летово,па баш да видам...:tv:

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
Александар Трајковски на проба во Челзи!

Александар Трајковски е 17 годишен фудбалер кој има потпишано за Интер Запрешич, инаку е од школата на Цементарница. Англиските медиуми имаат грешка, на википедија кога ке го пишеш името на фудбалерот го дава на тој од Хоризонт Турново. Но не би можел тој со скоро 20 години да настапи за Челзи под 19.

В

Вори

Гостин
Јас сум ова,не сакав да ви кажам,да се фалам.
:tv:

Се зезам,добро е што се почесто македонци одат да играат во странскиве тимови.
Имам едно другарче,16 години игра за КПР,во младината.Дефанзивец,и доста надежен е.
Да направел 18,можно е да направи трансфер во Арсенал или Фулам.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Александар Трајковски на проба во Челзи!

Александар Трајковски е 17 годишен фудбалер кој има потпишано за Интер Запрешич, инаку е од школата на Цементарница. Англиските медиуми имаат грешка, на википедија кога ке го пишеш името на фудбалерот го дава на тој од Хоризонт Турново. Но не би можел тој со скоро 20 години да настапи за Челзи под 19.
Toчно. Имаат измешано нешто англичаните

Македонскиот талент, 17-годишниот Александар Трајковски е на проба во големиот Челзи.
Александар Трајковски во моментов се наоѓа во Челзи каде што е на проба во лондонскиот гигант.

Нашиот фудбалер како гостински играч настапил за тимот на Челзи до 19 години на турнир во Амстердам кој Сините го освоиле.

Трајковски се покажал во одлично издание, токму со негов гол во последните моменти од натпреварот Челзи го елиминирал Ботофаго и изборил пласман во полуфиналето од купот.

Во полуфиналето младиот тим на Сините го победил домаќинот Ајакс, додека во финалето ја добиле Севиља.

Александар Трајковски е од школата на Цементарница, има потпишано договор со хрватскиот Интер Запрешич и веќе неколку месеци тренира со нив, чека да наполни 18 години за и официјално да може да настапува.

--- надополнето ---

Ако е од Драчево мислам дека го знам.

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
:) Има шанси да е од Драчево, не е далеку од Цементарница, така да може да е тој. Eдно време имаа соработка ССК и Цементарница, сега не знам како е :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Го знам сеа слушнав дека не бил во Македонија моментално и дека идел често во Хрватска.

F

fantomX

Гостин
Александар Трајковски е спомнат и на официјалниот сајт на Челзи, како guest player на турнирот во Амстердам.

@Фантом

Може африканските играчи немаат талент,ама трчаат ко коњи,борбени се,брзи и што уште не.
Пример Ето,Дрогба,Есиен...

Ама тебе брат излеа никој не ти се свиѓа бе.
Ај кажи ми кој играчи би сакал да дојдат во Челзи летово,па баш да видам...:tv:
Значи ми ги кажа тројцата најдобри коњи од Африка. Во кој клуб играат двајца од нив? Не фала, доста се, брзина ама комбинирана со врвен талент сега ми треба.

Јас прифаќам или не прифаќам играчи, нема некој да „ми се свиѓа“.
Пример Бенајун, ќе го прифатам. :icon_mrgr
Патооо!, Ди Мариа, Суарез, Јаја Туре (макар шо не можам да разберам зошто поконкретно, Анчелоти е покомпетентен; и иако е црнец, има нешто во нозете), Кака :)icon_bigg), Миралем ти го спомна....тие ми текнуваат вака моментално.

--- надополнето ---

Aguero's current deal has just over a year to run and carries a current buyout clause of £51 million.

Дали ова значи оти кур-ов има уште една година договор а овие се плашат некој да не плати 51 милион фунти?! :kesa:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Види некој од овие да не е....

Или можда овај, макар шо јас не верувам...

Не го видов тука...Клипчево е од утакмицата коа сте играле со Ботафого каде што Аце наш го дал голот. Е сеа со мојот крш интернет го чекав да се пуни пола саат и тоа не цело, па мислам дека го видов него на 1:03.
Плус правев моабет со едни другари и они ми кажаа дека потпишал тој за Интер Запрешич не за Динамо З. како јас што знаев, така да тој е тој изгледа.

Еве го клипчето..

--- надополнето ---

Шо ми е мене гајле Реал како проценува, само знам дека играч како Туре за помалку од 25 мил. е срамота да се даде.

Хахахаха морам да искоментирам.. Ова навивачиве на Барса стварно смешни биле..Ако за Туре е срамота да се даде за 25 милиони, за Фабрегас е срамота да се даде испод 80 милиони како ништо и тоа несметајќи дека има договор до 2015.

--- надополнето ---

Јас сум ова,не сакав да ви кажам,да се фалам.
:tv:

Се зезам,добро е што се почесто македонци одат да играат во странскиве тимови.
Имам едно другарче,16 години игра за КПР,во младината.Дефанзивец,и доста надежен е.
Да направел 18,можно е да направи трансфер во Арсенал или Фулам.

Имам неколку другари што играат по странство..Словачка, Полска, Турција, Холандија, Хрватска, Србија:) и неколку што сум слушнал дека биле на проби. Ако успеат добро ќе биде, али знаејќи ја нашава земја ништо не бива од нас..

Едит:
Само заборавив да пишам дека на форум на навивачи за Челзи пишува дека овој не бил на проба, туку онака само изиграл утакмица и не било во план да се носи во Челзи. Иначе познати биле добрите односи на Интер со Челзи.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
carter, овај е?

Ако овој е тој од 1:03 не ми личи на него:)
Него тој Александар што мислам јас дека е е тој што го пишал Armin06.
Всушност и тој и потпиша договор со Интер Запрешич тоа 100 посто, али дали е тој што бил во Челзи ќе ви пишам набрзо зошто ќе го прашам неговиот најдобар другар.

NeSSo

Eminem :)
Член од
13 февруари 2010
Мислења
68
Поени од реакции
1
Сега го разбирам Фантомот,кога рече дека Калу ќе игра прва постава наредна сезона.
Изгледа тоа ќе се оствари.
Ваков играч ко овој на таа позиција и тешко се наоѓа моментално.
Анчелоти не му дава шанса на Жирков :kesa:

В

Вори

Гостин
Александар Трајковски е спомнат и на официјалниот сајт на Челзи, како guest player на турнирот во Амстердам.

Значи ми ги кажа тројцата најдобри коњи од Африка. Во кој клуб играат двајца од нив? Не фала, доста се, брзина ама комбинирана со врвен талент сега ми треба.

Јас прифаќам или не прифаќам играчи, нема некој да „ми се свиѓа“.
Пример Бенајун, ќе го прифатам. :icon_mrgr
Патооо!, Ди Мариа, Суарез, Јаја Туре (макар шо не можам да разберам зошто поконкретно, Анчелоти е покомпетентен; и иако е црнец, има нешто во нозете), Кака :)icon_bigg), Миралем ти го спомна....тие ми текнуваат вака моментално.

--- надополнето ---

Aguero's current deal has just over a year to run and carries a current buyout clause of £51 million.

Дали ова значи оти кур-ов има уште една година договор а овие се плашат некој да не плати 51 милион фунти?! :kesa:
Болдираниве и ја ги сакам и ги прифаќам,ама нашиве дремат.
Исто така и Кун,иако ти го мрзиш ептен.:icon_mrgr

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom