Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
G

Gray Foxx

Гостин
Je6iga, nemudade t0pka beljoto na glupata 4rn4uga ipak daviime zs R00nei e naiiako igra4i6te....jlj nema6e vr6ka 0va m0jv0,,,,jlj ima vr6ka....... :kesa:
Ostaj toa pa i site nagradi mu gi dadoa na toa 6rekot Ronei, ja ne znam zo6to se tolku pristrasni tie na Man4ester 6pionite vo Fa, a drogbi4ka prekrasno ja izigra sezonata.
wayne-rooney-20-goals-player-of-the-month.jpg

F

fantomX

Гостин
Ostaj toa pa i site nagradi mu gi dadoa na toa 6rekot Ronei, ja ne znam zo6to se tolku pristrasni tie na Man4ester 6pionite vo Fa, a drogbi4ka prekrasno ja izigra sezonata.
FA?? ncncnc, neneeee, to nagradi4kata a od profe6ionalnite fudlare4iwa, tie 6o 6e prili4no glupi4ki.........

Член од
3 август 2009
Мислења
178
Поени од реакции
2
Честито титула заслуживте да победите ама болен е начинот на кој изгубивме. Промашивме пенал му падна концентрацијата на Боатенг а во следната акција дрогба даде феномален гол. Тежок,тежок пораз е ова. Уште еднаш честитки

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Двојна титула !!:je::je::je:
Ај некој нека постави хајлајц,или голот.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Слики од новите дресови,може некој ги има поставено

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Well, at least for John Terry "doing the double" no longer means sleeping with his wife and Wayne Bridge's ex

:tv:

Честитки :)

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Не паметам кога друг пат сум видел Челзи да погоди 2 стативи, 3 пречки, да промаши празен гол и да промаши пенал на еден ист натпревар.
Сепак на крај најважно е што пехарот заврши во рацете на Капитенот и што викендов сите што ги сакаат сините имаат причина за бескрајно славење:)

DOUBLE!!! :pehar::pehar:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
олееееееееееее оле оле оле олееееееееееееееееееее we are the champs we are the champs
:pehar::pehar:
:eek:lee:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom