Ливерпул најопасен ќе биде од слободните удари на Џерард
Пазете ја иронијава (пред почетокот на мечот))
Gerrard Frightens Me
Carlo Ancelotti has identified Liverpool midfielder Steven Gerrard as the main threat to Chelsea’s Premier League title aspirations.
Добровечер колега ветеран, петлиња и драги гости.Значи првите мои честитки сезонава се за Твенте и Миро Сточ. Миро Сточ е шампион на Холандија!
Го поканувам Фантомот друг да искоментира нешто за кежево наше шампионско. :tv:
Сточ го немам гледано ни лани ни годинава. Зошто сакав твој коментар? Пошто викаше оти е кеже од кое не бидува играч за Челзи, а и јас велев нешто слично. Сега мислиш инаку, то ме интересираше, пошто јас и натаму мислам оти се вадат едно 10-ина милиони од него. Но да заигра во Челзи, не.Добровечер колега ветеран, петлиња и драги гости.
Сточ го иам глеано лани, годинава ич, али за левата страна знам дека го рачунаја уште во младински категории ко играше... Очеквам уште година-две да играт по Холандија/Белгија или лиги слични на нив, па да се вратит во Челзи и да ја покријат левата страна како шо Калу и Малуда не ја покриле досега (исклучок: Малуда последни 7-8 утакмици).
Честитки за играчите на Челзи, и секако за најголемиот ѕвер, Сточ. :tv:
Сточ го немам гледано ни лани ни годинава. Зошто сакав твој коментар? Пошто викаше оти е кеже од кое не бидува играч за Челзи, а и јас велев нешто слично. Сега мислиш инаку, то ме интересираше, пошто јас и натаму мислам оти се вадат едно 10-ина милиони од него. Но да заигра во Челзи, не.
Не ви е здебелен бе? Или костумов така го прај?