Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

ЛеБрон

Сведок
Член од
3 април 2010
Мислења
60
Поени од реакции
1
Пазете ја иронијава (пред почетокот на мечот):))

Gerrard Frightens Me

Carlo Ancelotti has identified Liverpool midfielder Steven Gerrard as the main threat to Chelsea’s Premier League title aspirations.

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Ливерпул најопасен ќе биде од слободните удари на Џерард
Пазете ја иронијава (пред почетокот на мечот):))

Gerrard Frightens Me

Carlo Ancelotti has identified Liverpool midfielder Steven Gerrard as the main threat to Chelsea’s Premier League title aspirations.

И јас мислев дека Џерард ќе биде најопасен. Сега мислам дека цел Виган ќе биде опасен.:wink:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Се надевам дека нема на направат некоја глупост со Виган:nesum:

Член од
1 септември 2009
Мислења
4
Поени од реакции
1
Ма каков кикс без 5 гола не си идат :))

A

Alexander Nevsky

Гостин
Сега ако не земеме нека си спакува цел тим куферите и наредна сезона да не ги видам.
Нека ни е честито,реков 3 бода се потребни макар и 98 минута да дадеме гол.Не ја гледав утакмицата за жал ама ме информираа со резултатот и сум се дерел на глас:vozbud:
Реков 6 од 6 Годинава,Која екипа има ваков скор од дерби дуели сезонава слободно нека се јави за дискусија посебно цими пиздиве од Јунајтед гледам уште цимат зошто Ливерпул изгубил од нас:pusk: Па што не беа тие подобри од сите и не не ПОБЕДИЈА а:toe:
Читам Лампард со Мурињо во пакет за Мадрид летово:pos2:,е ако де ако дадат 40 милиони нека го зимат:toe: И овој Хернандез од Валенсија се поврзува со нас го немам гледано бољи Мата или Силва ама ај.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Значи првите мои честитки сезонава се за Твенте и Миро Сточ. Миро Сточ е шампион на Холандија! :vozbud:
Го поканувам Фантомот друг да искоментира нешто за кежево наше шампионско. :tv:
Добровечер колега ветеран, петлиња и драги гости.

Сточ го иам глеано лани, годинава ич, али за левата страна знам дека го рачунаја уште во младински категории ко играше... Очеквам уште година-две да играт по Холандија/Белгија или лиги слични на нив, па да се вратит во Челзи и да ја покријат левата страна како шо Калу и Малуда не ја покриле досега (исклучок: Малуда последни 7-8 утакмици).

Сега, за натпреваров вчерашен. Појќе кажав на темата за дербито, ама ај и овде. Останвит уште Виган - натпревар кој МОРАТ да се добијат и да се играт со менталитет како да е ЛШ финале, а не премиерлигашка утакмица. Малце порезервирана игра во почетните 10 минути, па после со пресинг да се скршит мразот. После три години пауза редно е титулата да се вратит на Стемфорд.
Честитки за играчите на Челзи, и секако за најголемиот ѕвер, Сточ. :tv:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
значи навивачите на гејчестер неможам да ги понднесам како плачат што ливерпул им "пуштил" на челси!!!

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
Честитки за победата дечки, и на 9-ти очекувам да славиме, во спротивно ќе биде голем срам ако се деси нешто што не треба.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.043
Поени од реакции
2.130
Прекрасно :vozbud: Ајде има време само нека дојде тој ..

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Само сакам да ви ја честитам Титулата.Сигурен сум дека ќе го победите на Виган без поголеми потешкотии.Исто така сакам да ви го честитам и освоениот ФА КУП.Портсмут нема тим со кој би ви се спротиставил!!!!

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.043
Поени од реакции
2.130
Уште е рано не се знае ништо ама ајде фала :vozbud::vozbud::vozbud:

F

fantomX

Гостин
Добровечер колега ветеран, петлиња и драги гости.

Сточ го иам глеано лани, годинава ич, али за левата страна знам дека го рачунаја уште во младински категории ко играше... Очеквам уште година-две да играт по Холандија/Белгија или лиги слични на нив, па да се вратит во Челзи и да ја покријат левата страна како шо Калу и Малуда не ја покриле досега (исклучок: Малуда последни 7-8 утакмици).

Честитки за играчите на Челзи, и секако за најголемиот ѕвер, Сточ. :tv:
Сточ го немам гледано ни лани ни годинава. Зошто сакав твој коментар? Пошто викаше оти е кеже од кое не бидува играч за Челзи, а и јас велев нешто слично. Сега мислиш инаку, то ме интересираше, пошто јас и натаму мислам оти се вадат едно 10-ина милиони од него. Но да заигра во Челзи, не. :toe:

Не ви е здебелен бе? Или костумов така го прај?

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Сточ го немам гледано ни лани ни годинава. Зошто сакав твој коментар? Пошто викаше оти е кеже од кое не бидува играч за Челзи, а и јас велев нешто слично. Сега мислиш инаку, то ме интересираше, пошто јас и натаму мислам оти се вадат едно 10-ина милиони од него. Но да заигра во Челзи, не. :toe:

Не ви е здебелен бе? Или костумов така го прај?

Па здебелен е , само јаде.:pos:

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.043
Поени од реакции
2.130
Има пари јаде , а сеа и слави сигурно :vozbud: :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.