Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 октомври 2008
Мислења
28
Поени од реакции
0
Поддобро играме Дрогба кога не е у прв тим ( најсериозно ова).
Ајде бе вака колку се нервирам коа плачат за глупости, знаете да серете сеа за дрогба ама рипате коа ке дае против некој голем тим гол а? И после вие сте ми биле некој фанови на челзи мрш таму ајде, дрогба незнае да маневрира со топка добро ама ако му проработи кликерот знае мн гадно да ги заебе дефанзивците, најчесто да ги мрдне и гол да дае ама и ги навлекува на него за после некој друг (diamond formacijata ne e tolku popularna sega) да даде гол

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Грешка прави Анчелоти. Не треба да му даде он да одлучи , зашто може пак да му проработи повредата на сред натпревар , и пак да заебе. Уште полошо ако ги има направено сите измени , како во саботата.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Дрогба ако е повреден не мења ништо. Он ја заеба цела работа во саботата. Може и без Дрогба. Инаку Торес е повреден , ќе оди на операција , па нема да игра до крај на сезонава. И кој ќе даде гол сега?:helou:
Поддобро играме Дрогба кога не е у прв тим ( најсериозно ова).
Цела игра ја кочи... Здравје од наредната сезона да се земе замена за него, а он на клупа.
Немој да плукате по играчот кој ќе го славите наредниве 2 викенди :helou:

Замена т.е. уште 1 напаѓач МОРА да се земе без разлика на формата на Дрогба и Анелка. Со 2ца (од кои едниот пола сезона никаде го нема) и 2ца на клупа од кои едниот е недокажан лигуш-младич, а другиот вечен талент

Гана ни го поеба Есиен, не би сакал заради Брегот сега да го изгубиме и Дрогба :nenene:

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Немој да плукате по играчот кој ќе го славите наредниве 2 викенди :helou:

Замена т.е. уште 1 напаѓач МОРА да се земе без разлика на формата на Дрогба и Анелка. Со 2ца (од кои едниот пола сезона никаде го нема) и 2ца на клупа од кои едниот е недокажан лигуш-младич, а другиот вечен талент

Гана ни го поеба Есиен, не би сакал заради Брегот сега да го изгубиме и Дрогба :nenene:
Не плукаме. А и јас сакам да го славиме за 3 недели , ама ќе видиме.

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
стоук и виган се сигурни победи,но со ливерпул очекувам порас

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
стоук и виган се сигурни победи,но со ливерпул очекувам порас
300 пати кажа...Кажи ајде уште 300 пати...Не сери само..Ако имаш нешто да кажеш што не беше во ред во дуелот со тотенхем кажи и сподели го со нас,а не ми прди тука...Ај шетај.

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
ништо нечинеше со тотенгем.
лампард слаб,фереира и жирков исто,дрогба отсечен,џо кол такоџе,једино малуда се трудеше нешто ама не може сам

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
ништо нечинеше со тотенгем.
лампард слаб,фереира и жирков исто,дрогба отсечен,џо кол такоџе,једино малуда се трудеше нешто ама не може сам
Абе ајде...не знаев.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.155
Поени од реакции
8.214
300 пати кажа...Кажи ајде уште 300 пати...Не сери само..Ако имаш нешто да кажеш што не беше во ред во дуелот со тотенхем кажи и сподели го со нас,а не ми прди тука...Ај шетај.

Давор 2 смири се малце кај се наогаш?

A

Alexander Nevsky

Гостин
Е сега сакам место Агуеро,Пато да го донесеме:kesa: Зш тој Агуерото си ги дигна акциите.Околу Дрогба играчот може нема техника ама има сила и шут и им дава на Арсенал редовно голови:pos2: Очекува бане да игра место фереира наредна а за Есиен незнам може само малце да се загрее 20 минути.Со ливерпул незнам дали ќе игра или не.Подобро да игра второ зш да не се сјебе пак:nesum:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Добро е..значи со Стоук и Есиен и Кол ке бидат 100% СПРЕМНИ...

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Добро е..значи со Стоук и Есиен и Кол ке бидат 100% СПРЕМНИ...
После толкаво отсуство, никој фудбалер неможе да биде 100% фит.

И дај молим ве без вакви дезинформаци, од НЕмедиуми

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.022
Поени од реакции
637
И после вие сте ми биле некој фанови на челзи мрш таму ајде, дрогба незнае да маневрира со топка добро ама ако му проработи кликерот знае мн гадно да ги заебе дефанзивците, најчесто да ги мрдне и гол да дае ама и ги навлекува на него за после некој друг (diamond formacijata ne e tolku popularna sega) да даде гол
Ако не ми се свиѓа стилот на Дрогба значи не сум фан на Челзи?. Ова мора да е некое ново правило :tapp:... И пак ке речам мислам дека Дрогба ја кочи цела игра на Челзи, ја би го играл Стариџ место него на натпреварот со Стоук :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom