Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
А реков јас дека се гордеам со победава?....нормално како навивач на Челзи се радувам на победа - каква и да е, макар и со судиски грешки како оваа ама и НЕ незаслужена од играчки аспект.... Тоа што судијата не виде играње со раце, неколку фаули за најстроги казни, неколку фаули за втот жолт(било за кој тим) не е наш проблем !!!

Ти реплицирав за постовие твои на различни локации во кои сам се побиваш(правиш лице и лижеш газ) - И НЕ СЕ ПАЛИ КАКО СРЕДНОШКОЛЕЦ !!!

Потем ..... фала на честитките, ама за да се заслужи титулата треба да се прикажат игри како од првото полувреме на уште неколку натпревари спотрски поздрав и се читаме
Добро бе, со сиот ум се правдаш?

Прости људи шетаат по светов! Незнам кај прочита да те навредам тебе или некој друг од овде? Ништо не е безобразно у тоа да прокоментираш една пропадната утакмица! Ама ајде, фергусон пие вода што се вика од пехарите шампионски што му се дома, вас ви дојде мурињо да ви даде титула после цели 50 години, ситница е тоа не е проблем и така е јасно дека никад нема да не стигнете! :pusk: за тебе
А ти кај прочита па ја да те навредам тебе? Убаво пишува после безубразлукот дека играчите на Манчестер се бунат на буквално СЕ, тие се СЕ, и СЕКОГАШ се во право. Можеби од некоја причина тешко и погрешно си ги сфатил речениците мои, но тука не можам да ти помогнам.

За останатово веќе праев муабет уште попрвиот дуел со Дено беше мислам(?), не можам да бидам посреќен (освен титула се разбира) од тоа да фанојте на Манчестер Јунајтед, Ливерпул, Арсенал....единствено да можат да речат против Челзи - „вие сте ништо, немате минато....“ О, го обожавам тоа! Пошто тоа значи дека не можи тој некој фан да ми речи „е па ве тепавме денеска/вчера“. Затоа keep going!:vozbud:

ЛеБрон

Сведок
Член од
3 април 2010
Мислења
60
Поени од реакции
1
мораше да направам акаунт за им реплицирам на сите исфрустрирано - комплексирани фаци на форумов

како прво преку к*р ми од реплики како „и после ќе викаат дека судииве суделе за манчестер“... доста е од ова. да ве потсетам само како се игра за вас до 104 мин дур да победи вашиот тим. второ реплики како „задоволен сум од играта но не од резултатот“ ако сте задоволни од играта од манчестер тогаш бог нека ви прости. една директна шанса немаа све шутој некој со гла над гол. Тоа е ништо.

И на крај пред да речете дека судииве судат за челзи.. потсетете се на офсајдот од арсенал прошлата сезона, признавањето на голот од ливерпул и сл работи кој не следат со години. имајте малце осет кому викате дека судиите судат за нив FFS.

Win like a man, lose like a man.

ајт.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
имате право да се жалите до хелшинскиот комитет за човекови права кој е незадоволен од судењето ,незнам зошто овие фанови на манчестер не си јадат гомна на нивниот фан клуб дали требало да биде пенал или не иили па неми е јасно зашто не им текне дека во првиот дел од сезоната судијата не свиреше крај додека не постигнат гол.
инаку ми го посреќи празникот џо хаха, фереира што побргу враќање на ивановиќ тоа подобро исто важи и за ешли инаку во глобала формата ни оди во нагорна линија што ме прави уште посреќен!:vozbud:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ма ич долниов не ме боли бе дали признале заслужена,незаслужена победа...Имаше кај нив гол со рака,кај нас гол од офсајд,имаше 2 пенала недосудени за 2-та екипи...фифти-фифти...Што куропецаат тука ич не ми е јасно...Не знаат пораз да примат како луѓе,мислат во секој меч ќе победуваат...
Come on BLUES!!!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Победа на Олд Трафорд,има ли нешто поубаво ? :tv:

F

fantomX

Гостин
Не се прави стручнак,ке кажаш дека ова победа ви беше заслужена...ако сте навиачи ке признаете...2 пенали гол од опсај без веза фаули судаше...и пенал над анелка...не ме заебави...
честито победа иако незаслужена со среќа понатаму Позз
Е сега шо да ти кажам друго, освен да ја изгледаш истата утакмица пак, секако ако не сакаш пак да ги видиш дури двата опасни удари на Манчетер Јунајтед кон Чех.

мораше да направам акаунт за им реплицирам на сите исфрустрирано - комплексирани фаци на форумов

како прво преку к*р ми од реплики како „и после ќе викаат дека судииве суделе за манчестер“... доста е од ова. да ве потсетам само како се игра за вас до 104 мин дур да победи вашиот тим. второ реплики како „задоволен сум од играта но не од резултатот“ ако сте задоволни од играта од манчестер тогаш бог нека ви прости. една директна шанса немаа све шутој некој со гла над гол. Тоа е ништо.

И на крај пред да речете дека судииве судат за челзи.. потсетете се на офсајдот од арсенал прошлата сезона, признавањето на голот од ливерпул и сл работи кој не следат со години. имајте малце осет кому викате дека судиите судат за нив FFS.

Win like a man, lose like a man.

ајт.
Ова е кај фанојте на Манчестер:
Кога има судиска грешка во нивна корист, судиите секогаш грешеле во корист на појаките екипи.
Кога има судиска грешка против нив, Фудбалската Асоцијација чиј извршен директор моментално е и нивниот извшен директор е против нив, и сака да ги турни.
Јас таквиот безобралук и лицемерие не можам да го направам, а сакам. Можеби во иднина, блиска се надевам.

А па ко ќе видиш дека Дин беше еднакво срање денеска, тогаш просто се чудиш. Секако, се чудиш ако не си запознат со Манчестер Јунајтед „и околината“. Ако си запознат, тогаш тоа ти е вообичаено. :toe:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Сега Ливерпул и Тотенхем гости.... ауууууууууу:jaj:
Ќе ни попуштат ливерпул бе,сигурно сакаат бар челзи да земе трофеј одколку манчестер да ги надмине...:tv::helou::back:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Го јадеа немиен,нека им кисне сега најпрво треба вината да ја бараат во нивната игра која беше срање па после да ги напаѓаат судиите.Каква и да е победа е и тоа како добро ни дојде уффф со Ливерпул мислам дека ќе кикснеме со Тотен ќе тепаме.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.510
Ќе ни попуштат ливерпул бе,сигурно сакаат бар челзи да земе трофеј одколку манчестер да ги надмине...:tv::helou::back:
Да им беше загарантирано место во Лига на Шампиони, ќе ви го пуштеа, така малце потешко.
Жалните нејќат да играт во Европа Лига.

В

Вори

Гостин
Ќе ни попуштат Ливерпу,кур мој.
Тие се борат за ЛШ,сигурно.
Плус ривалството е огромно,така да..
Засега препуштите се на моментот и уживајте...:tv:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
А ти кај прочита па ја да те навредам тебе? Убаво пишува после безубразлукот дека играчите на Манчестер се бунат на буквално СЕ, тие се СЕ, и СЕКОГАШ се во право. Можеби од некоја причина тешко и погрешно си ги сфатил речениците мои, но тука не можам да ти помогнам.

За останатово веќе праев муабет уште попрвиот дуел со Дено беше мислам(?), не можам да бидам посреќен (освен титула се разбира) од тоа да фанојте на Манчестер Јунајтед, Ливерпул, Арсенал....единствено да можат да речат против Челзи - „вие сте ништо, немате минато....“ О, го обожавам тоа! Пошто тоа значи дека не можи тој некој фан да ми речи „е па ве тепавме денеска/вчера“. Затоа keep going!:vozbud:
Ок е, како и да е, немам намера да се расправам ни со тебе ни со било кој друг од овде, победа ви честитав па може у некоја прилика кога ќе се спуштите малу од победата ќе збориме ко нормални луѓе
поздрав:wink:

Член од
31 март 2008
Мислења
2.572
Поени од реакции
1.864
мило ми е што победивме. победа си е победа. тој што изгубил има право да се буни.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Да бевме 3ти и да беше до мене, без размислување му јавувам на Карагер да си ја скине мрежата (или пенал да ви направи). Арно ама ни треба жалното 4то место

F

fantomX

Гостин
Ок е, како и да е, немам намера да се расправам ни со тебе ни со било кој друг од овде, победа ви честитав па може у некоја прилика кога ќе се спуштите малу од победата ќе збориме ко нормални луѓе
поздрав:wink:
Јас бев толку „долу“ околу Челзи, ако го преведиме буквално down од англиски, што и покрај победата на стадионот кај шо најтешко се игра во Англија (после Стемфорд Бриџ, секако :icon_mrgr), јас се уште не верувам дека се способни за титула, особено со бековите. Можеби денеска беа на една високо ниво, но не верувам во серија од 7 или 8 колку се до крај, одлични партии на Фереира и Жирков.
Како што стално го плукам и ќе го плукам, сега морам да кажам ВОНЗЕМСКИ Џон Оби Микел. Но и Фереира е поконстантен од него, и не знам колку време ќе помини за пак вакво издание на Оби Микел. Веројатно месец до два, значи на СП пак.

Така да, можиме слободно да прајме муабет. :smir:

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Неможам со зборови да ви ја опишам мојата среќа по голот на Џо. Ај сега нека рече некој дека со него и без него исто е. Цело време сум оптимист дека ќе се врати во форма , и бап гол на најважниот натпревар.

Кога имаше пенал врз Парк , се израдував пошто еднаш и Манчестер да бидат оштетени , ама ете во следната акција Невил мора да израмни. После гол од офсајд , ама Македа е тука да ми го скрати задоволството и да даде гол со рака. Ништо пак Манчестер не се оштетени воопшто.

И сега сите знаеме дека следува изјава на Фергусон како него го оштетиле судиите , како имало 15 пенали за нив , како 2 гола на Челзи биле од офсајд , и слични срања. А гледам дека во последно време навивачите на Манчестер почнуваат исто да размислуваат. А кога тепаа против Арсенал , Сити , Ливерпул........ ? И после да суделе правилно. Да судеа правилно сега титулата ќе беше во Лондон. Али ок ги разбирам , имаат право да се љутат нели.

А гледам некои се исплашиле од Ливерпул. До тогаш Ливерпул ќе бидат во трка за пласман во Лига Европа , па ќе напраиме еден договор. Они да изгубат на Енфилд , а ние за возврат да освоиме ФА куп , па да играат до 7 место во ЛЕ:wink:.

I LOVE YOU.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom