Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Иначе ја све мислам дека Руни ќе игра.
Знаеме што лисец е САФ и намерно пред утакмицата во сабота,праи такви работи.
Еве читам на МЈ фанклуб,дека можеби не играл со Челзи Руни,а за во среда ништо не се знаело.
Или во превод,Руни ќе биде фит за Челзи!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.110
Поени од реакции
46.054
Во Англија се шпекулира дека можно е и пропуштање на СП, ти го стави у прв тим за овој викенд ...
Остај ти на форумов што шират надеж и споредуваат повреди со нивни случки у маало, сеуште ништо официјално не е потврдено.

Можни сценарија се од 4 до 6 недели, до пропуштање на СП, тоа се оние црни сценарија од кои Јунајтед губи, а Англија једино би добила доколку првата варијанта се реализира, мн јасно.

Пооптимистичко нешто на нетов неам најдено, освен на форумов кој на моменти е аналоген на ем експрес.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Во Англија се шпекулира дека можно е и пропуштање на СП, ти го стави у прв тим за овој викенд ...
Остај ти на форумов што шират надеж и споредуваат повреди со нивни случки у маало, сеуште ништо официјално не е потврдено.

Можни сценарија се од 4 до 6 недели, до пропуштање на СП, тоа се оние црни сценарија од кои Јунајтед губи, а Англија једино би добила доколку првата варијанта се реализира, мн јасно.

Пооптимистичко нешто на нетов неам најдено, освен на форумов кој на моменти е аналоген на ем експрес.
“He has got a kick to the ankle, we will just have to wait and see tomorrow,” Ferguson told Sky Sports.
“Hopefully it’s not too serious. He may be doubtful for Saturday but we don’t know, it’s too early to say.”

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.110
Поени од реакции
46.054
“He has got a kick to the ankle, we will just have to wait and see tomorrow,” Ferguson told Sky Sports.
“Hopefully it’s not too serious. He may be doubtful for Saturday but we don’t know, it’s too early to say.”
'' ако '' муабет, али тој '' ако '' муабет има уште две опции, или скршеница, или скинат лигамент ...
Дап, најубаво ке е да почекаме со официјална потврда али шансите да игра со Челзи, дури и во случај повредата да не е од сериозен карактер, се минимални во моментов.

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Со Жирков ( рускиот Роналдињо ) , Фереира ( епа сеа не игра нешто добро ам фаца е:vozbud:) немаме гајле :wink:. Инаку Фергусон прави некоја тактика со која сега играше Нани , па Гигс ( ќе го замени со Нани после 70 ) , па во среда пак Нани. А другото крило сега Парк , а со Челзи Валенсија. Гери може и пак да игра , ама повеќе ми личи дека ќе игра .... еден од близнацине. И Сколс нема да игра , ама замена за него потешко ќе најде. А ако не игра Руни , тогаш ќе игра Бербатов кој не се замараше многу денес , ама затоа ние го имаме Дрогба кој не се замара 2 недели. Ако игра Руни нема да биде 100% спремен , и нема да може да даде се од себе. Ако играат Руни и Бербатов , што не ми се верува , а е најверојатно поради Сколс , тогаш ќе бидат послаби на средината , каде што ние ги имаме искусните Балак , Деко и Лампард , и неверојатниот ЏОН ОБИ МИКЕЛ :vozbud:. Наместо Балак може , не уствари , мора Малуда , а Деко или Џо е тоа ќе му остаам на Карлито да одлучи. Најголем проблем ќе ни претставува Дрогба-Анелка. Не си ни да го ставиш само Дрогба , не си ни да го ставиш само Анелка , не си ни да ги ставиш и двајцата. Јас би играл вака

----Лампард---Деко---Балак----
-Малуда---------------------Џо-
------------Дрогба--------------

Балак доста одмараше , а ако не му иде може и Џон Оби Микел да влезе , или да влезе Анелка со што би се сменила малку формацијата.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Со Жирков ( рускиот Роналдињо ) , Фереира ( епа сеа не игра нешто добро ам фаца е:vozbud:) немаме гајле :wink:. Инаку Фергусон прави некоја тактика со која сега играше Нани , па Гигс ( ќе го замени со Нани после 70 ) , па во среда пак Нани. А другото крило сега Парк , а со Челзи Валенсија. Гери може и пак да игра , ама повеќе ми личи дека ќе игра .... еден од близнацине. И Сколс нема да игра , ама замена за него потешко ќе најде. А ако не игра Руни , тогаш ќе игра Бербатов кој не се замараше многу денес , ама затоа ние го имаме Дрогба кој не се замара 2 недели. Ако игра Руни нема да биде 100% спремен , и нема да може да даде се од себе. Ако играат Руни и Бербатов , што не ми се верува , а е најверојатно поради Сколс , тогаш ќе бидат послаби на средината , каде што ние ги имаме искусните Балак , Деко и Лампард , и неверојатниот ЏОН ОБИ МИКЕЛ :vozbud:. Наместо Балак може , не уствари , мора Малуда , а Деко или Џо е тоа ќе му остаам на Карлито да одлучи. Најголем проблем ќе ни претставува Дрогба-Анелка. Не си ни да го ставиш само Дрогба , не си ни да го ставиш само Анелка , не си ни да ги ставиш и двајцата. Јас би играл вака

----Лампард---Деко---Балак----
-Малуда---------------------Џо-
------------Дрогба--------------

Балак доста одмараше , а ако не му иде може и Џон Оби Микел да влезе , или да влезе Анелка со што би се сменила малку формацијата.
Арно шо си се помачил, али, мене не ми е јасно кои се близнаци во Јунајтед?

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Ааааааааа, јас пак си помислив дека се однесува за Гери и Фил Невил. Баш сам смотан :)
Фала на инфо.
1. Фил и Гери се само браќа колку што знам, не се близнаци,
2. Само Гери игра за Јунајтед, Фил игра во Евертон (бар последен пат ко го видов)...

И да, нема проблем :)

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
сабота руни не играт јеееееееее имаме голема предност да ги тепаме ито доста мн ко со астон не толку мн ама приближно:baeh:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ako ne igra Runi vo Sabota,ke bide mnogu polesno....Daj boze i da ne igra....So dobra igra kako vo sabotata,raspolozen frenki,razigran maluda,fit drogba,cech na golot,alex i terry vo odbrana,mozeme da pobedime i da zememe titula....Se ke zavisi od mecot na old traford,ve uveruvam deka ako tepame ke sme sampioni bez razlika so koj ke igrame potoa,no ako izgubime ili izigrame X,ne znam togas...:toe:

'' ако '' муабет, али тој '' ако '' муабет има уште две опции, или скршеница, или скинат лигамент ...
Дап, најубаво ке е да почекаме со официјална потврда али шансите да игра со Челзи, дури и во случај повредата да не е од сериозен карактер, се минимални во моментов.
A mozda i ne e nisto cudno da ima povreda kako Cech,pa da otsustvuva 2 nedeli minimum kako sto otsustvuvase Cech,a toa znaci sigurno propustanje na minimum naredni 3 meca....

Абе шо го тупите со Руни, нас не ни играат Есиен, Бане, Ешли Кол (па и Босингва) и сеуште дефанзивниот ред не ни е стабилен, така да сума сумарум ние сме по оштетени.
Abe brat,ne zaebavaj,nas da ni igraa ovie igraci sto gi nabroja,nemase da ispadneme od inter,i nemase da go brkame man united za 1 bod,tuku vo periodot koga man utd bea dupki ke nabildavme poeni i ke bevme svetlosni godini pred niv....No so toj igracki kadar vo momentov ova sto go pravime e maximum...:toe:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
без разлика дали игра руни или не треба да победиме во сабота ,мислам дека дрогба ке игра затоа што не играше на последниот натпревар и во средина би сакал да ги видам во прва постава лампард ,балак,микел , џо и калу значи без малуда кој ја успорува играта .

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
без разлика дали игра руни или не треба да победиме во сабота ,мислам дека дрогба ке игра затоа што не играше на последниот натпревар и во средина би сакал да ги видам во прва постава лампард ,балак,микел , џо и калу значи без малуда кој ја успорува играта .
Maluda ja usporuva igrata???Se citas li ti be???:uvo:

В

Вори

Гостин
Пикса,Малуда ако ја успорува играта,тогаш ти сигурно мислиш дека Микел ја убрзува и дека Анелка ни е најдобар поединец сезонава.
Или трета опција,воопшто не гледаш фудбал.Или можеби гледаш,ама Челзи одамна го немаш пратено.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Победуваме на Олд Трафорд, 100% сум сигурен, 0-1 или 1-2, а победничкиот гол за нас ќе го даде Анелка, памтете ми го зборот!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom