Со Жирков ( рускиот Роналдињо ) , Фереира ( епа сеа не игра нешто добро ам фаца е
) немаме гајле :wink:. Инаку Фергусон прави некоја тактика со која сега играше Нани , па Гигс ( ќе го замени со Нани после 70 ) , па во среда пак Нани. А другото крило сега Парк , а со Челзи Валенсија. Гери може и пак да игра , ама повеќе ми личи дека ќе игра ....
еден од близнацине. И Сколс нема да игра , ама замена за него потешко ќе најде. А ако не игра Руни , тогаш ќе игра Бербатов кој не се замараше многу денес , ама затоа ние го имаме Дрогба кој не се замара 2 недели. Ако игра Руни нема да биде 100% спремен , и нема да може да даде се од себе. Ако играат Руни и Бербатов , што не ми се верува , а е најверојатно поради Сколс , тогаш ќе бидат послаби на средината , каде што ние ги имаме искусните Балак , Деко и Лампард , и неверојатниот ЏОН ОБИ МИКЕЛ
. Наместо Балак може , не уствари , мора Малуда , а Деко или Џо е тоа ќе му остаам на Карлито да одлучи. Најголем проблем ќе ни претставува Дрогба-Анелка. Не си ни да го ставиш само Дрогба , не си ни да го ставиш само Анелка , не си ни да ги ставиш и двајцата. Јас би играл вака
----Лампард---Деко---Балак----
-Малуда---------------------Џо-
------------Дрогба--------------
Балак доста одмараше , а ако не му иде може и Џон Оби Микел да влезе , или да влезе Анелка со што би се сменила малку формацијата.