Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Неможев да поверувам кога ми кажаа дека Челзи тепал 7-1 :uvo:
Ова ќе да е поради Абрамович,сите се стегнале .. Ако не чистка! :toe:
Честитки!

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
абе ги убиле бе ејјјј:vozbud::vozbud::vozbud:
браво, не ја гледав, ама штом 7-1 завршило, мора да играле фантастично...
штета е само што, требаше да се изгуби местото во лигата на шампионите, и неколку важни бодови во премиер лигата, па да почнат да играат како што треба...како и да е, вака ако се продолжи до крај, се ќе се прости!

Член од
6 јануари 2009
Мислења
509
Поени од реакции
72
sto e be ova mi kazuvaat 5:1 deka e gleam posle live score 7:1 ste gi utepale fruski fruski aston vila zbog vina me napustila hahah

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Немојте да сте ми зборнале нешто против дебелиов на клупа
Само почекај да киксне Челзи и ќе видиш урлање и кобење ма мислам и сам знаеш : )).

Ех најмалку бодче со Манчестер треба да дочепи Челзи се остало е бонус. :smir:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Честитки. Големо силовање му удривте :tv:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Честито победаааааааа!!добро силување имаше,Браво за Лампард и Малуда...Иначе кај ви е Арсенал нели подобар бил од Челзи?и дека ќе освоел?ма без везе зборевте,се ќе изгуби оваа година Арсенал,ќе остане со празни раце..Челзи и Манчестер дефинитивно 3-4 години се најдобри у Англија и тука нема што да се збори..Дај боже да кикснат Манчестер па и ние да иаме некаква корист..иначе тоа со Блекбурн може да се каже дека скапо ќе го чини Анчелоти..требаше порано да праи некои измени,кога гледа дека на Дрогба не му оди..али тоа е здравје..Честито победа уште еднаш и се најдобро..:eek:lee:

Еве ги денешните головите...:vozbud:

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
Малце со закаснение али немат врска ,ај нека ни е честита победава со астон вила уште не ми се вервит дека ги победивме нив со 7-1,мислев јас ко изедначија дека ке не тепет ама небило така,големи честитки до лампард и малуда тие беа играчите со челзи тепа со 7-1

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
честита нека ни е победата,пријатно сум изненаден,да победиш тим со ваква разлика е стварно одлична работа,особено ако е астон вила која ни правеше проблеми изминатите год.
сега се надевам на камбек на есиен за со манчестер па да имаме поголеми шанси за победа
blue is the colour...

В

Вори

Гостин
Не треба да летаме во облаци!
Од проста причина што играме со Манчестер на Олд Трафорд,и на бековските позиции ги имаме Фереира и Жирков,што и не е баш импресивно.
Ние тепавме со 6 гола разлиак вчера,Манчестер на гости тепа со 4 гола разлика и тоа без Руни!

Ако извлечеме бод од тоа гостување,ја ќе се радувам како на победа!

A

Alexander Nevsky

Гостин
Liverool i United away... Ништо од титулата вака на прв поглед ама ќе видиме на терен како ќе биде:tv:

В

Вори

Гостин
Од Ливерпул не се плашам толку,колку од другиве!
Ама се надевам,дека ќе се истошташ со Баерн и еве читам дека Видиќ нема да им игра,па да напрајме тро нешто појше..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom