Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Who's that man from the Ivory Coast?
Who's that man we all adore?

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
СУперфренк,не сме го победиле Интер или пак Манчестер па толку да се радуваш.Сме го победиле мизерниот Портсмут..

F

fantomX

Гостин
Патрик ван Анхолт според мене е просече лев бек, ама ај, млад е да не го плукам уште сега. Него го гледате во Челзи пошто догодина заедно со Џон Тери и Џон Оби Микел ќе биде „гордост на школата на Челзи“, т.е. home-grown player. :kesa:

Стварно не ги разбирам глаучиве, не можеа да се одржат во пол-позиција, па и Јунајтед и Арсенал беа под притисок на минус бодој. Сега притисокот е врз нас, ние треба да бркаме. Стварно не ги разбирам. :toe:

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Ауф што промаши за хет трик

Член од
31 март 2008
Мислења
2.585
Поени од реакции
1.894
Патрик ван Анхолт според мене е просече лев бек, ама ај, млад е да не го плукам уште сега. Него го гледате во Челзи пошто догодина заедно со Џон Тери и Џон Оби Микел ќе биде „гордост на школата на Челзи“, т.е. home-grown player. :kesa:

Стварно не ги разбирам глаучиве, не можеа да се одржат во пол-позиција, па и Јунајтед и Арсенал беа под притисок на минус бодој. Сега притисокот е врз нас, ние треба да бркаме. Стварно не ги разбирам. :toe:
твоите молитви бодови значат :smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir:

F

fantomX

Гостин
твоите молитви бодови значат :smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir:
Ќе видиме против Астон Вила. После против Јунајтед не помага ни молитва ништо, се зависи од главојниве. :toe:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
ај да видиме головите.......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop