Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
A

Alexander Nevsky

Гостин
Wooot Torres:vozbud: Јако стојат али песимиста сум дека еден од нив ќе дојде кај нас:toe:
Бурно лето не чека на Стемфорд изгледа.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
"Roman was upset with the players, for sure," the source said. "He called the players to a team talk.
"[Ancelotti's future] now depends on the league. He will need to win the league to survive."

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.889
Поени од реакции
44.761
Лампард колку ефтино, бедно и аматерски продаде топка по аутот што го изведе Малуда по што и следеше голот на Интер, ова е може најлошата партија на Лампард која ја некогаш сум ја гледал.
А и Ањелка се покажа бедно во оваа формација во двата меча, ко напаѓач е таман, Се останато едноставно не му одговара на терен, нешто слично како и Балотели во Интер.

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
F

fantomX

Гостин
Пишав колку може да играат вкупно а не кај нас колку да ги држам кај нас до 31 32...
Дрогба да би го држел а зошто имаше бас Фантом образложено еднаш.
Дрогба? Чисто се двоумам. Од една страна изгледа ко играч со најмногу жар, а од друга страна е најголем кочничар на игра која пробува да ја споревди Анчелоти, која се бара од него. Нека остани ако останува, ама главна ѕвезда да ми биди, а е трупец ко трупец од стогодишно дрво на технички план, многу, многу потешко.

Е да бе Челзи така игра дома.
Постов да го искористам за една поента. Јас очекувам кога игра Челзи, да игра Челзи. Без разлика дали се решиле за подефанзивно или поофанзивно, очекувам да игра Челзи, да наметни шо сака да работи.
А кога дојдовме дома да не сме способни за тоа, работата е многу јасно. Мириса(-ат) ко лајно, изгледа(-ат) ко лајно.... Епа шо се де?

Ајде, барем младиве да се исчеличат...

Инаку кој е тој црниот високиот? :kesa:
За кој црн и висок се прај муабет?

Не дека имам намера да зборам нешто против Трнбол, најмалку е он виновен ...меѓутоа имаше само една одбрана, кога Ето искочи сам во 90'.
Па да, не вежбал добро да дегажира топки, можи и ќе даеше гол ко Истатов шо дал за Победа на времето според постариве во фамилијава. Пошто нели ѕвериштата кои требаше да дадат гол(-ови) се големи имиња, имале само лош ден де.

Тоа е тоа, повеќе среќа наредна година :)
Ако пак некој спомни среќа наредната година, по цена на долготраен бан ќе го отерам кај шо треба, пошто сметам дека се заебава со нас во ситуација на една екипа без никаква реална перспектива.

Net spend 2003: £111.3million
Net spend 2004: £95.8million
Net spend 2006: £36.2million

Net spend 2007: - £12million
Net spend 2008: £28.2million
Net spend 2009: £4.7million
Net spend 2010: £0million

Дали сега ви е јасно дека и покрај овие потрошени пари, Мурињо сакаше уште и уште. Дури и кога му се даде, заради одбранбената криза со повреди, го донесе....ахамахам.....Буларуж.... :kesa:
Карло Анчелоти? Врши одлична рбота. И не смее еден класа тренер да замини заради каприците на едни дебили кои само се воигруваат и воиграуваат...за наредна година....не знам, можеби сакаат децата нивни да стасаат за играње, па да се повлечат. А дотогаш, се разбира, ќе бидат неверојатни. Само ви нивните глави. И секако, наредната година..... (О-доргбо една коњска...) :kesa:

"Roman was upset with the players, for sure," the source said. "He called the players to a team talk.
"[Ancelotti's future] now depends on the league. He will need to win the league to survive."
Ова е од Дејли Меил мислам, а шо вели Сан (можи да се обратно, не знам точно)? Дека Абрамович го убедил дека останува, а напротив, режимот кон играчите е многу поиаков. Нема појќе едно 6-7мина главучи-дебили слободно да се во контакт со Абрамович за се и сешто. Има нешто некој за кажување - кај Анчелоти.

Лампард колку ефтино, бедно и аматерски продаде топка по аутот што го изведе Малуда по што и следеше голот на Интер, ова е може најлошата партија на Лампард која ја некогаш сум ја гледал.
А и Ањелка се покажа бедно во оваа формација во двата меча, ко напаѓач е таман, Се останато едноставно не му одговара на терен, нешто слично како и Балотели во Интер.
Прв пат да не е? Анчелоти можи 4-3-3 да си ја напика во дебелото газиште. Иако сметам дека и така оваа екипа нема капацитет, туку баш спротивно, е многу дебилна, со 4-3-3 и Анчелоти испаѓа мајмун. А не е.
Ањелка? Ањелка треба да го рачунаме играч? Џон Тери промашил во Москва....Џон Тери промаши еден пенал по кој пак се продолжи со пенали. Играчиштево невидено од Шмунгло го закопа Челзи. А да игра добро само против Барнли и Портсмут, како и фантастичниот Ливерпул сезонава....не е потребен таков. Евертон со раширени раце го зема, 99%.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
F

fantomX

Гостин
Ја колку шо разбрав Абрамович вчера ги собрал пак, нема врска во соблекувалната. Одма после утакмицата, ко шо ви реков, пак Челзи ги остави сите без зборови.... :kesa:

....asking them if they are at the club only to pocket his money.
‘Are you good players or are you well-paid players?’
Браво ако го плеснал ова, само забораел да дополни дека мора да е второто пошто добри не се ни одблиску.

F

fantomX

Гостин
Со Блекбурн играме в недела од 17:00, не најдобар термин со оглед на тоа дека в среда ја играме заостанатата со Портсмут, ама то е шо е.
Да ве израдувам, можи конечно ќе тргни работата, Карваљо се враќа во прв тим. Само овој пат сериозно....за разлика од Деко, кој изгледа исчезнал некни ко одел накај клупскиот хотел, пошто пак го нема. :kesa:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Абрамович кога требаше да не ги зима Балак и Шева кога Мурињо не сакаше, ги зема, направи вишок...... Кога не требаше да го брка Мурињо го избрка...... од тогаш се гледа дека не се разбира од фудбал......

F

fantomX

Гостин
Абрамович кога требаше да не ги зима Балак и Шева кога Мурињо не сакаше, ги зема, направи вишок...... Кога не требаше да го брка Мурињо го избрка...... од тогаш се гледа дека не се разбира од фудбал......
Не се разбираше, то е точно. Не се одбираше поточно.
Ама ако ја лупнал онаа реченица на сите копитари, веќе не сум сигурен дека е така.

Мурињо го избрка оти многу зборуваше. То е то. За шо имаше право Мурињо, да имаше работи за кои беше во право апсолутно. Ама да бараш уште пари и уште пари, малку си се заебал. Особено ако си го купил Буларуж.
Мурињо, точно, не требаше да си замини тогаш. Требаше, ко што и самиот Мурињо рече, да си замини уште летото. Дали Мурињо има погоден трансфер во Челзи освен Дрогба, Карваљо и Есиен (кој и не беше тешко да го промашиш), делумно и Фереира ајде? И тоа тие тројца ги „впиша“ во деветте недопирливи, иако двајцата беа 29-годишнаци, едниот помлад добро.
Да си напрајш девет (од 11) „недопирливи“ - тешко дека мислиш на подолг рок. То го напрај Мурињо. Неговиот план беше едноставен - газда РОман ќе фрла пари. Епа, додуша за наша жал, немаше појќе. Ама не можам за тоа да го напаѓам Абрамович.
Многу би сакал да го видам Мурињо да го преземи Челзи во ситуација кога претходната сезона завршил трет, има една стара и нетеланетирана група играчи и не можи да купи појќе од еден нов салам играч. И тој е ко што вика „неговиот“ Челзи. Јас разбирам дека тој само психолошки си ја припремаше екипата, но јас би се срамел ова да е „мој“ Челзи, ко што верувам Абамович се срами денојве.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Мурињо може да спреми псохолошки екипа али да направи екипа или да купи талетни тука ми се нема докажано.Кога дојде кај нас имаше веќе шампионски тим,исти случај е и со Интер...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom