Еден натпреавр играме на ниво,а друг ко деца мали...не знам шо да речам...
Вие си ќаривте бодче на тешко гостување во Бирмингем, ние останавме со к*от во раце. Ако некој изгуби ова коло, тоа е Челзи, никој другИ вие и ние дозволивме Арсенал да биде најголем профитер ова коло
Со оглед на тоа што бевме -1 играч задоволен сум со поенот, ама со прикажаната игра на целиот натпревар ги заслуживме сите 3, ама среќкото Фридел ги спаси Вила, затоа повеќе ќе бев задовлен со +1 отколку -1 сега, сепак сезоната е сеуште долга...гледам овие од Арсенал се засилија, титулата ќе ја земеле, немале повеќе дерби натпревари, ахВие си ќаривте бодче на тешко гостување во Бирмингем, ние останавме со к*от во раце. Ако некој изгуби ова коло, тоа е Челзи, никој друг
Бидете задоволни :smir:
Зошто го плукаш Чех кога треба и кога не треба? 2 пати не спаси. Еднаш на 0-1, еднаш на 1-1. Тери е за бесење денес!Заслужен пораз играчи на мечот Лампард и Чех ....:smir:
Затоа што Тери ако згреши голманот е тој што треба да одбрани освен пеналот што направи прими 2 смешни гола посебно 2 во него шутира и гол и ти тоа он не спасил ?Зошто го плукаш Чех кога треба и кога не треба? 2 пати не спаси. Еднаш на 0-1, еднаш на 1-1. Тери е за бесење денес!
Затоа што Тери ако згреши голманот е тој што треба да одбрани освен пеналот што направи прими 2 смешни гола посебно 2 во него шутира и гол и ти тоа он не спасил ?
Затоа што тој педерот Анчелоти ми го форсира тој Карваљо а Алекс на клупа уствари не ни беше у резервите нз што мисли човекот Алекс сигурно ке проба да си оди летоска и ние со стапот у рака..Иванович беше најдобар у одбрана немам зборови сеа истото ке му го направи коа ке дојде Босингва и ке седна на клупа и Иванович..Одбраната е тиња...
Чех фати пенал,што може чоекот да напраи.