Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.753
Поени од реакции
52.715
Сакам на SopCast
Минатиот пат само 2-3 пати ми закочи.

F

fantomX

Гостин
Компир, за тренер мислел, абе земи воигрувај се со Чех, Карваљо, Иванович....со оглед на напаѓачката сила шо ја имаме, одбраната треба да е перфектна. А не е моментално.

Пет (и пол) годинии на Питер Кенион...
Peter Kenyon highs
- His part in recruiting Jose Mourinho.
- Fighting for Jose Mourinho to stay manager.
- Reverting back to the old Chelsea badge
- Giving fans a platform to air their concerns – and actioning our views.
- Agreeing to free and subsidised trains
- Keeping Season Ticket prices the same (except for taking domestic cup matches off)
- Taking flack with dignity and being strong willed enough to fight on through despite a lot of grief.
- Negotiating the signings of many world class players
- Negotiating record kit and sponsorship deals

Peter Kenyon Lows
- Leading the way up the steps in Moscow (I know UEFA said it has to be someone on the board…but still…HIM)
- The Ashley Cole saga
- Giving Gallas a derisory contract offer that resulted in him feeling underappreciated and wanting out
- Breaking the pay structure for Ballack and Sheva, leading to Terry, Lamps and Drogba wanting more money.
- Wanting all three kits to be changed every year
- Being disliked in football and a general PR disaster

Potential Peter Kenyon Lows
- The Gael Kakuta saga (His involvement at youth level is unclear)
- Lying over Gallas’ Own Goal threats (someone well known at Chelsea and very in the know has personally told me he is positive it never happened)
- Allowing and possibly having a hand in the appalling treatment of Steve Clarke and the rest of Mourinho’s backroom team in January 2007 when José wanted them to have new contracts.

Гус Хидинк е фаворит број еден за спортски директор од следната година, ако „падне“ Френк Арнесен. Негде се споменува за и извршен, иако Гурлај е назначен.
Фереира, Џо и Жирков се планирани да стартуваат в среда со Квинс Парк ако се оди според предвиденото.

В

Вори

Гостин
Тешка утакмица ќе биде оваа денеска со Тотенхем.
Овие играат добро,во форма се оваа сезона,а и негзодни од секогаш биле.
Од сите ќе изгубат,а нас проблеми ќе ни напраат.
Како и да е очекувам каква-таква победа..со гол од пенал,со непостоечки гол..важно три бода да земеме.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Тешка утакмица ќе биде оваа денеска со Тотенхем.
Овие играат добро,во форма се оваа сезона,а и негзодни од секогаш биле.
Од сите ќе изгубат,а нас проблеми ќе ни напраат.
Како и да е очекувам каква-таква победа..со гол од пенал,со непостоечки гол..важно три бода да земеме.
1-1 Мислам дека нема да им игра Модрич,а тој им ја држи играта инаетот низ уши Анчелоти ќе им го извае.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428

Nekoj IksDe

Челзијаш
Член од
17 септември 2009
Мислења
495
Поени од реакции
9
Компир, за тренер мислел, абе земи воигрувај се со Чех, Карваљо, Иванович....со оглед на напаѓачката сила шо ја имаме, одбраната треба да е перфектна. А не е моментално.

Пет (и пол) годинии на Питер Кенион...
Peter Kenyon highs
- His part in recruiting Jose Mourinho.
- Fighting for Jose Mourinho to stay manager.
- Reverting back to the old Chelsea badge
- Giving fans a platform to air their concerns – and actioning our views.
- Agreeing to free and subsidised trains
- Keeping Season Ticket prices the same (except for taking domestic cup matches off)
- Taking flack with dignity and being strong willed enough to fight on through despite a lot of grief.
- Negotiating the signings of many world class players
- Negotiating record kit and sponsorship deals

Peter Kenyon Lows
- Leading the way up the steps in Moscow (I know UEFA said it has to be someone on the board…but still…HIM)
- The Ashley Cole saga
- Giving Gallas a derisory contract offer that resulted in him feeling underappreciated and wanting out
- Breaking the pay structure for Ballack and Sheva, leading to Terry, Lamps and Drogba wanting more money.
- Wanting all three kits to be changed every year
- Being disliked in football and a general PR disaster

Potential Peter Kenyon Lows
- The Gael Kakuta saga (His involvement at youth level is unclear)
- Lying over Gallas’ Own Goal threats (someone well known at Chelsea and very in the know has personally told me he is positive it never happened)
- Allowing and possibly having a hand in the appalling treatment of Steve Clarke and the rest of Mourinho’s backroom team in January 2007 when José wanted them to have new contracts.

Гус Хидинк е фаворит број еден за спортски директор од следната година, ако „падне“ Френк Арнесен. Негде се споменува за и извршен, иако Гурлај е назначен.
Фереира, Џо и Жирков се планирани да стартуваат в среда со Квинс Парк ако се оди според предвиденото
.
Јас повеќе сакам Гус да ни биде тренер одколку спортски директор...
Едвај чекам да видам дали ќе се вклопат Џо и Жирков

Ајде уште 40 минути едвај чекам(победа)

F

fantomX

Гостин
Chelsea will line up in a 4-1-2-1-2 formation as follows:
1 Petr Cech
17 José Bosingwa
6 Ricardo Carvalho
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
5 Michael Essien
13 Michael Ballack
15 Florent Malouda
8 Frank Lampard
39 Nicolas Anelka
11 Didier Drogba

Substitutes: 40 Hilario, 2 Branislav Ivanovic, 41 Sam Hutchinson, 35 Juliano Belletti, 12 John Mikel Obi, 21 Salomon Kalou, 45 Fabio Borini.

Се надевам дека Борини е со некоја цел на клупа место Стуриџ, ваљда не зато шо знај таљански.

В

Вори

Гостин
Стариџ не е ни на клупа.
Аман бе Анчелоти бе...што напраил Борини повеќе од Стариџ мене не ми е јасно.

Nekoj IksDe

Челзијаш
Член од
17 септември 2009
Мислења
495
Поени од реакции
9
Значи јас залудно се надевав дека Стриџ ќе го гледам денес барем 2 минути и пак ништо

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ајде синковци, со среќа да ни е и да ги тепаме, оти то е.

Иначе за Стариџ, малце сум изненаден шо не е ни во резервите, ама најверојатно Анчелоти знајт шо прајт. Бар досега гледам дека знајт. :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.753
Поени од реакции
52.715
Значи јас залудно се надевав дека Стриџ ќе го гледам денес барем 2 минути и пак ништо
И јас мислев дека денес ќе го видам Стариџ, се надевам дека Анчелоти знае што прави.

Дајте канал за SopCast

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom