Не збори нешто ако не знаеш,баш за Нови Сад најде да кажуваш,у Нови Сад на гостување Гробари од Београд идат многу малце сите се од таму.
Сигурно има добра бројка и Делије од таму затоа се ова што го збориш не ти држи вода...
Во ред е.......отиде прошетај се со дрес Партизан во Нови Сад па кажи ми како си поминал???ОК
Ахам, така...Само што кога ќе игра МЗТ ја ќе навијам за МЗТ, а не против Звезда...Се пее за клубот, а не контра противникот ...конташ ?
Џорџе бе, Џорџеххх
....Кај го најде Нови Сад стварно...Од град со толкава големина сигурно дека нема сите за Војводина да бидат...
Еве ти и пример за Ниш...Имаш навијачка група Мераклије која идат на Раднички Ниш, имаш после луѓе со знаме Нишки Картел кои одат со Гробари, и на крај имаш знаме Нишлије кои идат со Делије...
Секој град си има екипа од луѓе кои се за Звезда и Партизан...
значи НАВИВАШ ЗА КЛУБОТ(во тој случај за МЗТ) епа како можеш после да навиваш/пееш песна ОД/ЗА ДРУГ КЛУБ???????
Дечко те пратам у моабетов и да ти кажам дека си у голема заблуда . Како можеш како прво да прашаш дали сте биле на Ливерпул , Манчестер , Бате Борисов и икс други . Како прво прашањето не ти е во ред . Кој може денес да си дозволи да отиде на утакмица на Мачестер , Реал или други па дури и во Белград . Еве јас сум бил неколку пати на Европски натпревари на Звезда , некој можда неможел а е можеби позапален за Звезда од мене и што тоа го прави поминорен од мене шо не отишол на Маракана . Ти ако си навивач на вардар тврдокорен и се правиш паметен твоето мислеше на нас да го пренесеш е тогаш си во ггоооллеееммааа грешка . :helou:
ја сум во заблуда или тие ШТО се палат на 3 клуба????ја си прашувам најпоштено??а ти сега си навивач на Звезда или на МЃП??????
ЈА САМО ПРАШУВАМ КАКО МОЖЕШ ДА НАВИВАШ(еве ти се укаже шанса) за ЗВЕЗДА,МИЛАН,МАНЧЕСТЕР,или за МЃП(пример)????
дали некој од било која земја навива за РАПИД,ЗА СПАРТАК,БАРСА,БАЕРН и си навива за домашно првенство за свој клуб????
сега ме капираш што е поентата ТАКВО "НАВИВАЊЕ" ИМА САМО КАЈ НАС!!!!!!!!!!!!
СЕ ЗНАЕ БЕ ЛУЃЕ ЗА ЕДЕН КЛУБ СЕ НАВИВА!НЕ МОЖЕШ ТИ да навиваш за Милан(италијанско0,Барса-шпанско,Манчестер-англиско,ПСЖ-француско,Шалке-герамнско итн!!!!!!!
и убаво си кажа ЈА СУМ НАВИВАЧ НА ЕДЕН КЛУБ-ВАРДАР/фудбал,баскет,ракомет,одбијка,кајак,бокс,ватерполо,пинг-понг,шах/без разлика што спорт е ЈА СИ НАВИВАМ ЗА ЕДЕН КЛУБ
/gone/87 напиша:
Во ред е.......отиде прошетај се со дрес Партизан во Нови Сад па кажи ми како си поминал???ОК
значи НАВИВАШ ЗА КЛУБОТ(во тој случај за МЗТ) епа како можеш после да навиваш/пееш песна ОД/ЗА ДРУГ КЛУБ???????
ја сум во заблуда или тие ШТО се палат на 3 клуба????ја си прашувам најпоштено??а ти сега си навивач на Звезда или на МЃП??????
ЈА САМО ПРАШУВАМ КАКО МОЖЕШ ДА НАВИВАШ(еве ти се укаже шанса) за ЗВЕЗДА,МИЛАН,МАНЧЕСТЕР,или за МЃП(пример)????
дали некој од било која земја навива за РАПИД,ЗА СПАРТАК,БАРСА,БАЕРН и си навива за домашно првенство за свој клуб????
сега ме капираш што е поентата ТАКВО "НАВИВАЊЕ" ИМА САМО КАЈ НАС!!!!!!!!!!!!
СЕ ЗНАЕ БЕ ЛУЃЕ ЗА ЕДЕН КЛУБ СЕ НАВИВА!НЕ МОЖЕШ ТИ да навиваш за Милан(италијанско0,Барса-шпанско,Манчестер-англиско,ПСЖ-француско,Шалке-герамнско итн!!!!!!!
и убаво си кажа ЈА СУМ НАВИВАЧ НА ЕДЕН КЛУБ-ВАРДАР/фудбал,баскет,ракомет,одбијка,кајак,бокс,ватерполо,пинг-понг,шах/без разлика што спорт е ЈА СИ НАВИВАМ ЗА ЕДЕН КЛУБ
и немој погрешно да ме разберете,зашто според вас вакви "глупи" прашања поставувам!само ја барам која е причината да навиваш за повеќе клубови:smir: