Фан Клуб: Црвена Звезда

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Nek zivi ljubav , nek se budi dan , nek svako dete MRZI PARTIZAN ,

Ljepo je biti us tebe Partizane jer ti igras pored Marakane , Komsije tvoje prvaci su sveta , uvjek si drugi i to ti ne smeta - Delije Sever

Gde mi prodzemo , tu grobara nema

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Zvezda dokaza deka e pojaka od Partizan ...
Partizan zad vcera izgubi od PAO 4 razlika , a Zvezda vecra od Aris samo 3 :pos2::pos2::pos2:
ISKORISTUVAS VAKVI MOMENTI PA I SO HUMOR MALKU SE ZANIMAVAS DA IZNERVIRAS NEKOGO ALI REALNOSTA TE BOLI AKO SE SPOREDAT OVIE DVA VECNI RIVALA
Lepo je biti uz tebe, partizane
jer ti igras pored "Marakane"
komsije tvoje prvaci su sveta
uvek si drugi i to ti ne smeta

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707

Овие стварно се пореметени треба да им турат ред стварно многу ги трпат во Србија ова го нема ни во Ј.Америка ни во Турција

Видете со се случувало со Хајдук Кула

[media]http://www.youtube.com/watch?v=fg6NmALno5I&eurl=http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2007&mm=12&dd=03&nav_id=274838[/media]
Погледнете со му парват на човекот

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Видов јас на вестите на РТС, го имаа двајца фатено, му ја отвораа устата, а трет пробуваше бакља да му пикне внатре. :S

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
izvini ama toj da bil normalen nemalo da probuva da apsi zaradi baklja palenje ( so koj pamet sam ide) i drugo uste so pistol ke puka nakaj masa od 5000 luge . Epa sam se zaebal . All Cops Are Bastards

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Izgleda toj pajkan epten junak saka da se pokazel dobro e sto ostanal ziv za sekoj navivac zvezdin sever znaci svetost i e mesto samo za onie koj ziveat za zvezda.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Иам две карти за Звезда - Болтон, јужна трибина. Цена 10 евра карта, ако сака некој, пп.

N

n/a

Гостин
Deneska...
e presudniot mec od cij sto ishod ke se znae dali Zvezda ima sansi da prodolzi natamu vo kup na UEFA.
Zvezda ima realni sansi da go pobedi Bolton na Marakana,treba samo igracite da go dadat svojot maksimum i da bidat koncentrirani vo site 90min.
Neznam dali ste primetile...ama posle 75min igra...Zvezda prosto nema sila da ja dovrsi utakmicata.Prosto...kondiciono ne se dovolno spremni.

Dolznost na sekoj navijac na Crvena Zvezda e da go dade svojot doprinos utre...pa kako bide!
I napred Zvezdo...
Crvena Zvezdo....:vozbud:

Sve sto smo zeleli
sve sto smo hteli
to su nam dali
crveno-beli

Mladici borovi
devojke jele
bore se posteno
za crveno-bele
hej, hej, hej, hej

Crvena Zvezda
na nebu sja
Crvenu Zvezdu
volim i ja

Crvena Zvezda
to nas je tim
hej, Zvezda, Crvena, Crvena
hej, Zvezda, hej

V

Viktoranius

Гостин
Имаше шанси Ѕвезда ама не ги искористи. Мислам дека заврши Европа за Ѕвезда оваа сезона.

N

n/a

Гостин
Имаше шанси Ѕвезда ама не ги искористи. Мислам дека заврши Европа за Ѕвезда оваа сезона.
Vakvi kakvi sto se...
i podobro sto zavrsi sezonata u Evropa za niv.:nerv:
Barem nema da se sramat.

Inaku...drzam do toa deka osven Basta,Milijas,Koroman,Gay...
site ostanati se za u kanta za gjubre...na celo so trenjerot.
Odamna Zvezda volku ne se sramela...
(a nemaat apsolutno nikakvo pravo vaka da go sramat i klubot...i navijacite)
Zalni se...

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528
Абе Болтон ги тепаше Манчестер не Звезда ....
штета за Звезда мора да земе некој подобар играч ....

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
Српската полиција денеска започна со апсења во управата на Фудбалскиот клуб „Црвена Ѕвезда“ од Белград, соопшти српското Министерство за внатрешни работи.
Потврдено е дека е уапсен генералниот секретар на клубот, Зоран Дамјановиќ, а според непотврдени информации, уапсени се и директорот на стадионот Миодраг Ќоровиќ и комесарот за безбедност Небојша Мијушковиќ.
Белградските медиуми вчера објави неофицијални информации според кои имало нерегуларности при склучувањето на договорите за трансферите на „ѕвездените“ фудбалери, како и за други нечисти бизниси во овој клуб.
Белградска „Политика“ вчера на насловната страница објави информација дека полицијата ги проверува информациите за наводна поврзаност на управата на ФК „Црвена Ѕвезда“ и навивачките и криминалните групи.
Клубот вчера потврди дека надлежните органи вршат „редовна контрола на работењето на „Црвена Ѕвезда““ и воедно ги поддржа сите акции во рамки на истрагата за наводната вмешаност на клубот и неговите функционери во било какви нелегални бизниси.

Izvor A1

PxFxCx

Јужни Фронт
Член од
15 септември 2007
Мислења
452
Поени од реакции
4
Значи Звезда е оштетена во оваа утакмица... Убаво се виде дека голманот на Болтон ( екипа Ц ) неколку пати ја допре топката со рака во неговиот шеснаесетник ...
И што да се прави кога судијата не ја рабира Звездината визија на модерен фубал - победа со пенал :toe:
:pos2:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Ljubav si mi jedina
ti si moja sudbina
bilo da si prva, bilo da si zadnja
bodricu te uvek ja
ale, ale Zvezda le.....
A SEGA KONECNO ZVEZDA TREBA DA ZAIGRA VO DOMASNO PRVENSTVO MN BODA SE IZGUBIJA SEGA NEMAAT PRAVO NA GRESKA . PREOSTANUVA DA SE ODIGRA I TAJ MEC SO BRAGA KOJ NE E OD NEKOJA VAZNOST

Kajgana Shop

На врв Bottom