Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Ne e vazno koj ke dojde tuku kako bi se snasol sto bi pokazal to e vo sekoj klub taka pr i da dojde vo ZVEZDA toj tolku posakuvan reprezentativec na Juzna Afrika Bernard Parker spored nekoj fud strucnjaci poseduva dosta kvalitet treba da vidime dali ke dojde do izrazuvanje na negovite kvalitet ili ke ostane samo imeto.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
stojkovic od sporting golmano ke idel na pozajmica tamu ne go igrale

Може да се врати во Звезда меѓутоа не се знае уште како ќе биде...На него не му е за парите и сака само да игра за да биде у форма за репрезентација а тоа може да го оствари со Звезда...Добро би дошол во оваква ситуација иако има веќе 3 голмани сепак еден ќе мора да си оди...Ќе се водат преговори за него и сеа следи преодниот рок па да видиме кои претумбации ќе се праат...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Стојковиќ има понуди и од некои турски екипи, а и од шпански второлигаши изгледа...ама негова желба е да се врати во Звезда. Сепак голман и не ни е толку потребен, да се најдат добри играчи за во средина треба.

Z

ziko bt

Гостин
abe toj rece deka ili zvezda ili panatinajkos ama ovie pederite te grcite trebalo da se oslobodele od stranski igrac za da odel tamu

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Ivan Gvozdenovic lev bek inaku i bivs kapiten na CRVENA ZVEZDA so pocetok na prelazen rok ke potpise dvoipol godisen dogovor inaku so Cedo se dobro poznavaat od briz novo lice vo ZVEZDA ke bide Ognjen Vranjes koj oficijalno ke potpise na 12januari doaga od Banjalucki borac.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
za gvozdenovic i jas procitav a koj e ovaj drugio
Ovoj drugiot e mlad igrac odbranben doaga od Banjalucki Borac neoficijalno suma za koj e kupen e 100.000evra od koj 10% bi pripadnale na klubot za sve drugo ke vidime ko ke izlegne na teren.Inaku ZVEZDA ke potpise i 4godisen dogovor so DZeferson da Silva koj isto taka e lev bek ali ovde konkurencija e golema so Gvozdenovic,Mijailovic i Petkovic.Potpis so ZVEZDA i od dva napagaca brazilecot Fereira Rosa 30god koj ke bide i eden od najiskusnite i vtoriot napagac kamerunecot Abubakar Olmar -BOBAN zs Boban zs so svojata igra potsetuval na Zvonimir Boban a za to ke vidime ko ke zaigra inaku stanuva zbor za dosta brz igrac.Posle ovie pojacuvanja posebno vo napadot dali ke sledi i napustanje na klubot od nekoj ke vidime.....

Z

ziko bt

Гостин
eve mmilijas pisi ke odel vo borusija minhengladbah izglea ke go pustat posto dogovoro mu istekva za 1 godina

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Tocno taka na teren e vazno kako ke odigraati se borat a ne na hartija I zeman go falea prefaluvaa za edgar nesakam ni da spomnam promasena investicija bea ovie dvajca mada ovoj prviot dosta pogolema.Mene licno najgolemo pojacuvanje stranec se razbira bese dokolku se sekavate na Molina koj zamina vo santos i covekot ovde samo sto zamina postigna 4gola na eden mec na negovo mesto bese ostaven lukas a za Molina nemase mesto posle imase zalenje ali to e to losa procena.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Изгледа Гај ќе си иде ,но што е тука е, има замена за него во името на неговиот бивш партнер во бековската линија Ѓорѓе Туториќ кој последниве 2 месеци тренира со вториот тим и по се изгледа ќе се приклучи на првиот тим на припремите и во вториот дел од сезоната...Он заедно со Анѓелковиќ беа отидени во Коџаели мислам, во Турција и сеа незадоволни се враќаат во старото јато...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе мене многу ми правеше ќејф Лукаш, штета што имаше проблеми со срцето и мораше да ја заврши кариерата. А за Гај, нека си иде...во последно време беше катастрофа, а и многу проблеми со темпераментот имаше...така да нека си замине. Мене искрено многу ќејф ми прават Петковиќ и Мијаиловиќ. Добро се покажаа откако влегоа во првиот тим. Само нека каже овие двајца што ги зеде Звезда сега, Абубакар и Фереира што позиција играат. Најмногу ни треба плејмејкер, еден асален немаме на таа позиција. уште по еден од одбрана и напад да се земе и доста е, најважно за средина да се земе некој. Еве гледам и Трајковиќ заминал во Гејлас, единствен што ни беше на таа позиција, значи под итно треба да се земе играч за врска.

Kajgana Shop

На врв Bottom