Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Не знам кој повеќе ме нервира овој дегенериков од тренер или овие манекениве што се влечат по терен!!!! А можеби се и оние кретените у управа што се караат и се тепаат секој ден, до душа можеби оние постарите што не заглавија у дугови до гуша! Не знам ни зошто очекувавме титула, нема да ја има ни оваа година ни следната, којзнае кога ќе се средат работите!

Член од
28 ноември 2011
Мислења
97
Поени од реакции
18
http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/3126-jankovic-ne-razmisljam-o-ostavci.html

О волу еден, о дегену еден, секоја изјава ти е иста, како да си се снимал на касета и на сваки прес после утакмица ја пушташ. МРШ у К*РАЦ дегенерику еден безобразен.

Грч, притоск, ова она...заради тебе екипава е у грч више 7 месеци, волу еден:mad:
Не за друго а уништи екипта шо а створи Роби! Мичко не играе, Каду и него го нема, Лазович ни он више не е истиут ги уништи играјачте на кои треабше да заработме ! Копиле!

Утакмицу на Врачару најбоље је описао легендарни фудбалер Црвене звезде, Братислав Живковић, сада помоћни тренер у нашем тиму, који је можда први објективно сагледао ствари и отворено изјавио на крају меча:

"Брукамо се из утакмице у утакмицу!"

Фала богу един мж да испадне и да каже как шо е !

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
^ Абе да не почнам да набројувам што све направи „стручњаков“ од кога дојде. Со душа го чекам денот кога ќе го сменат и се надевам дека више никад нема да го гледам на клупа. Поголем лажго, полтрон и поголема незналица ја до сега неам видено. Абе Пижон со 3х полош тим, имаше на есен +5 у однос на Партизан, само после дојде Достаниќ и знаеме што се деси.

И ако го избркаат, а не можат да најдат тренер, нека му ја дадат екипата на Жиле до крај на сезона, па ако се покаже добро нека биде тренер и понатаму.

WilliamTell

Before Zee Germans get here...
Член од
3 март 2013
Мислења
963
Поени од реакции
1.630
И која е поентата ако Сале го избркат утре?
Пак ќе дојди некој си сличен како него со оглед на то дека немаме пари ни Сале да го платиме, па дури се адаптира, па пак него нема да му чинат играчите, па на првиот пораз одново него бркај го... И до кога така? (n)

Не дека го бранам Сале, ама моментално тие ни се капацитетите... Јасно е дека и со шеста постава требаше барем да одиграме 0-1 до крај, ама то е то... Титулата е изгубена уште многу поодамна, џабе се чукаја в гради во анталија дека можиме да стигниме 6 негатива...

Единствено нешто шо треба да се напрај е она шо Чоки рече. Да се продат најголем дел од играчите, особено тие со енормни примања па се од почеток. Па кој нормален потпишал договор со Чава за 200К? :eek:
На цела ситуација, екипата 2 месеца се спрема во Анталија, ко небаре нема низ Србија кај да се спрема а би поминала барем дупло поефтино, згора на се пак не се спремни и сакат со одење да добијат утакмица. Ги носиме Гаридо и Дауда иако немаме пари ни сол в очи да си фрлиме. На позицијата на Гаридо го имаме Мичко, а Дауда е неспремен, и тешко да го спремат до мај негде, а има договор од 200К...

Се на се, одмилено ми е од поодамна што се случува во клубот. И сум голем скептип дека нешто ќе се смени на подобро во иднина...

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Едноставно нелиии иста песна, исти зборови, исти резултати ништо ново, така ти е ко имаме неспособен тренер, играчи(манекени) само празни зборови 2месеци припреми се фураа дек ке изненадат 6бода не биле мн абе +6 да им дадеш пак ке ја усерат.
Кој к.р си играат мајтап си отиде овој мурињо па пак го вратија, сеа седел на клупа не седел отидена е работата, јас верувам во ова управа далеку од то без оглед имало кошкање бојле то него ко претходниот спасител кој го задолжи клубот ко грчка.
Мора да се смени нешто преку она ми е ко прочитам како некој има договор по 200000, 300000 евричи, а е дрво да не зборам за играчи од тип на Баваљ, Пашеко мука ми е па во Србија има деца 10000пати би се прикажале подобро од такви тиквари, кој покрај то што финансиски не оштетија и плукат по клубот.
--- надополнето: 4 март 2013 во 19:24 ---
^ Абе да не почнам да набројувам што све направи „стручњаков“ од кога дојде. Со душа го чекам денот кога ќе го сменат и се надевам дека више никад нема да го гледам на клупа. Поголем лажго, полтрон и поголема незналица ја до сега неам видено. Абе Пижон со 3х полош тим, имаше на есен +5 у однос на Партизан, само после дојде Достаниќ и знаеме што се деси.

И ако го избркаат, а не можат да најдат тренер, нека му ја дадат екипата на Жиле до крај на сезона, па ако се покаже добро нека биде тренер и понатаму.
Не спомнувај за Пижон дефинитивно највеке од све ми беше криво за него, тој тим беше тапа бетер од овој али вадеше максимум, Пижон со него.
--- надополнето: 4 март 2013 во 19:30 ---
Срекен роденден :)

WilliamTell

Before Zee Germans get here...
Член од
3 март 2013
Мислења
963
Поени од реакции
1.630
Преживеа мали Мурињо :D
Шала на страна, според мене и очекувано со оглед на то дека алтернативи се Круниќ, Беквалац, Ѓоровиќ, Филиповиќ, Рајевац... Океј овие последните двајца се имиња кои имаат квалитет за кај нас, е сеа шо неаме пари за Рајевац а Филиповиќ нема некои резултати времиња уназад.

Ко није био тоничан е колумна на РСБ, така да... да не се повторуваме таму можи е и најдобро објаснето.

Член од
28 јануари 2012
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.715
Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Солзи ми тргнаа на очи кога се крена последната парола... Во живот не сум добил таков налив на емоции одеднаш, музиката во позадина уклопување(http://www.youtube.com/watch?v=s9uB8rgq0tI)... Ау... УВЕК СА ТОБОМ УВЕК УЗ ТЕБЕ!

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Солзи ми тргнаа на очи кога се крена последната парола... Во живот не сум добил таков налив на емоции одеднаш, музиката во позадина уклопување(http://www.youtube.com/watch?v=s9uB8rgq0tI)... Ау... УВЕК СА ТОБОМ УВЕК УЗ ТЕБЕ!
Ќути у п.м, се расплакав. Што вика КУЦЗ со вакви навијачи ич к*р нема да ми чуе во која лига ќе играме.

Што вика една постара парола: ТЕК САД НЕ ОДУСТАЈЕМО !

Kajgana Shop

На врв Bottom