Crvena Zvezda and Olympiacos Piraeus | Οfficial PageДечки, ќе има негде на нет да се гледа утакмицава?
Што значи ова да се прогласи банкрот и почне од 0? Промена на името? Односно додавање на нешто ко Вардар?По подолго време пак да пишам
Добро е што почнавме со победа, иако лесно можеше да го јадеме, ама фала Богу Бајко беше на ниво, иначе ќе беше држ ме мајко. Не знам за вас, али мене ова не ми се свиѓа, исто срање игравме како и есеноска, а главен кривец нормално е тој на клупата. Не се свесна дека му треба штопер и не се свесна, а најлошо е што планира да ги врати Мрва и копиљот Максимовиќ, кој патем и не е наш играч.
Сеа ќе речете еве го овој пак мрачи, ама искрено, ова не ми се свиѓа.
Плус уште една лоша вест слушнав прееска, само у врска со финансиите. Прошлата година сме ја завршиле со загуба од 11 и кусур милиони евра и според Човиќ постојат две решенија. Првото решение е да се прогласи банкрот и да се почне од нула, а второто решение е да се направи реорганизација. Со оглед на тоа дека у управата има огромни неслагања, црно ни се пишува
Негу гледа утакмицу и неможу да коментирам за игру, ама беше пресреќан што почнасмо овакој, и Јавор се етаблира како увек незгодан противник, колко што ме држи памет неколко сезоне по ред имамо сс Јавор увек проблеми, иначе за Максимовиќ, што ако не е наш играч, ја имам мислење дека до кд и да е у Звезду да се искористи максимално па после нека иде у Апоел или шта ти ја знам куде!По подолго време пак да пишам
Добро е што почнавме со победа, иако лесно можеше да го јадеме, ама фала Богу Бајко беше на ниво, иначе ќе беше држ ме мајко. Не знам за вас, али мене ова не ми се свиѓа, исто срање игравме како и есеноска, а главен кривец нормално е тој на клупата. Не се свесна дека му треба штопер и не се свесна, а најлошо е што планира да ги врати Мрва и копиљот Максимовиќ, кој патем и не е наш играч.
Сеа ќе речете еве го овој пак мрачи, ама искрено, ова не ми се свиѓа.
Плус уште една лоша вест слушнав прееска, само у врска со финансиите. Прошлата година сме ја завршиле со загуба од 11 и кусур милиони евра и според Човиќ постојат две решенија. Првото решение е да се прогласи банкрот и да се почне од нула, а второто решение е да се направи реорганизација. Со оглед на тоа дека у управата има огромни неслагања, црно ни се пишува
Сигурно нема доверители да останев сс празни руке, ако се прогласи банкрот почнуесе стечајна постапка и се назначуе стечајан управник док не се намирив дугови и најчесто се гасив после тој претпријатија, ама пошто Звезда не е обично претпријатие може и да остане да постои, ама според мене овој е најболан исто такој и најнепосакувано сценарио, а сс Вардара искрено незнам каква е била ситуација !Што значи ова да се прогласи банкрот и почне од 0? Промена на името? Односно додавање на нешто ко Вардар?
Па така нешто. Или на пример да се деси истото како и со КК т.е фузија со некого, а у најлош случај да се деси сценариото на Ренџерс т.е 4 лига.Што значи ова да се прогласи банкрот и почне од 0? Промена на името? Односно додавање на нешто ко Вардар?