Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.659
Поени од реакции
1.293
Види овде, aма мислам дека треба да се регистрираш пред тоа.
http://live-tv.se/

Може и на копиљацине од РТС ќе им текне да ја пуштат и на сателитскиот програм, мада не веруем.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Нема да пуштат проверив, од 10 мислам снимка даваат

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Честитки за победата од 3-1 над пазарциве, го гледав второ полувреме, али прво сме одиграле многу подобро и според шанси сме можеле и још некој гол да дадиме.
Инаку второ дали ги опушти предноста од 2-0 послабо се одигра, и то можеше да не кошта, најпрвил примивме гол, а одма и пречка имаа гостите сепак Евандро го даде и вториот гол за мирна завршница.
Лошото време влијаеше за лоша посетенос спомна нешо коментаророт 12000 али од на самиот почеток на второ полувреме имаше сјајна бакљада на север што предизвика прекин од 2мин.
Наредна имаме доста тешко гостување против слобода севојно кој се трети на табела и се пријатно изненадување али мора победа.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Леле стресови! Ли Ади бранел од 75та многумина велат подобро од Бајко :D 95' пенал (ми е гајле дали е купен) :D Честитки за Ли Ади кој бил играч на мечот !

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
ЗВЕЗДА- банат 1-0 гол на Евандро у 90+ од пенал откако претходно 15 мин пред крај остабавме без голман па Ади бранел.
Али то уопште не ме интересира дали сме останале без голаман, доста е веке со серење дек ствараме шанси, а голови нема ало бре со банат на маракана да се мачиш гол да дадеш, несакам ни да помислам ако се идеше на пенали.
Од то што може да се прочита нашиве играчишта биле испратени со свирежи, добро би им дошло и некој завратник зш ко што гледам парично казнување не ги болело многу.
Ако се продолжи вака зимскиот преоден рок ке се има работа али до тогаш, ако се вака игра :mad:.
Па камен би се од место помрднал побрзо отколку овие напаѓачи да почнат да даваат голови како што треба, капирам криза кај секој играч али ова тешко да е то, слобода е нареден противник кој не е од калибар банат па се надевам дек конечно ке им дојде памет и ке почна некој да играат, еве им прилика нек го покажат то.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.659
Поени од реакции
1.293
Ај сеа да видим дали и колку ќе ги казни Лукиќ ? Ова е срамно и покрај тоа што пројдовме. Срамно е на еден Банат да не му шутнеш повеќе од 2 пати на гол.

Роби после утакмицата:

"Jesam možda požurio sa izmenama, ali moje razmišljanje je uvek da se pobedi utakmica u 90 minuta, ni o jednom drugom ishodu nisam, niti sam smeo da razmišljam. Mi moramo da napadamo i moramo da pobeđujemo".
Кој од играчите ова не го свати, нема што да бара у Звезда
--- надополнето: Oct 25, 2011 11:32 PM ---
П.С обавезно одгледајте ја емисијава. Кој не се наежи, е пола човек пола ништо.

ВОЛИМ ТЕ МИЛОЈЕ, ВОЛИМ ТЕ МИЛОЈЕ, ВОЛИМ ТЕ МИЛОЈЕ, БЕЗ ТЕБЕ НА ГОЛУ СТВАРНО ТРУЛО ЈЕ!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Пишав и во фан клуб Партизан, еве и кај вас да пишам... Туристичката Агенција Феријал Кашиков од Штип (има и седиште и во Козле, Скопје) организира автобус(и) за Големото Дерби Звезда - Партизан на 26-ти Ноември.

Поаѓањето е на 26-ти во 07:00 часот наутро, пристигнувањето во Белград е некаде од прилика 14:00 часот. Се гледа натпреварот и некаде 00:00 часот е поаѓањето за Македонија.

Цената е 1800 денари со автобус (треба да има минимум 40 патници) или 2000 денари со мини-бус (доколку има некаде 20 патници).

Тука не се вклучени картите, ама тие се некаде 200-300 динари, или 2-3 евра плус :)

веб страница на Агенцијата: www.ferijalkasikov.com.mk
Број на Агенцијата во Штип: 032/ 394 - 001
Број на Агенцијата во Скопје: 02/ 3129 - 141

Ако ви е полесно, може и на мене да ми пратите порака :)

Напомена: Ова важи за навивачи/симпатизери и на двата клуба

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
еј баш сакав да пишам да се организираме да идеме, некако сум загреан :) Фала за инфото, ако сака некој нека ме адне на фб за коа ќе дое време да напраиме муабет
http://www.facebook.com/stefanradulovic92

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.659
Поени од реакции
1.293
Супер е ова. Ако испадне све као што треба (ако соберам пари :D) би требало да се иде:)

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.659
Поени од реакции
1.293
Слобода-Звезда 1-1.

Првите неколку минути ги стиснавме незнаеа каде им е главата и уште тогаш можеше да ја решиме утакмицата, ама не може да пројде утакмица а да не засерат нешто. На крај, испадна дека добро е и што заврши нерешено.

Никако не ми иде у глава зошто имаме вакви паѓања у играта !? Ќе тргнеме фуриозно и после застануваме и им дозволуваме на противниците да ствараат шанси. Ќе мора Роби да лупа шамари, а Лукиќ да ги казнува, зош иначе не ја бидува работава.

Kajgana Shop

На врв Bottom