Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.659
Поени од реакции
1.293
Има уште многу дур се опорави :S

Најоптимистичките прогнози велат дека ќе се опорави у ноември, а овие другите у јануари. Ама сигурно е, дека ќе почне да игра тек у втората полусезона. Затоа, се молим Перовиќ да задоволи и да потпише, па да имаме одлична ротација на крилата, Борха, Лазовиќ, Вешовиќ и евентуално Перовиќ.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.406
Поени од реакции
26.401
Магат е заинтересиран да го купи Дарко Лазович во јануари

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
-Управта ке не части со нов семафор, највероватно ке биде поставен до 1 октомври, дај боже на тој нов семафор да стојат исти а зш не и подобри резултати кој се испишувани на стариот, против големи противници.
-Толе арамија запрети дека ке стави катанец на маракана, т.е игра без публика па онда би српска лига била гледана просек 1000 гледачи, будала невидена.
-Перовиќ највероватно само тренира со нас, нз во каква форма е ако е оној стариот и јас би имал желба да го видам во ЗВЕЗДИН дрес повторно.
-Дарко дечкото има договор со нас до 2013 и обештетувањето изнесува 3 милиони, мое мислење е дека вреди бар 2 милиона поике,со игрите што ги покажува станува се подобар и подобар, без него ако се продаде на пролет ништо не правиме,мора да се задржи тимот ако сакаме да имаме добри резултати.
-Пашеко и да се врати за месец ипол, два тешко дек ке биде во некоја добра форма така да после првиот дел од сезона треба да очекуваме ако се биде ок, право враќање.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.659
Поени од реакции
1.293
Никола Лазетиќ објави крај на кариерата :confused:

Штета. Кога ќе се сетам колку бев бесен тогаш кога го избркаја. И ден денес не можам да го прежалам тоа. И сега, иако има 33 години, одлично би ни послужил.

Posle mog, mogao bih reći, skandaloznog odlaska iz „crveno-belih“ prošle godine, kada sam bio toliko razočaran da sam već tada hteo da ostavim fudbal, prešao sam u „Vojvodinu“ i jednu godinu imao dobru sezonu, punu pobeda i radosti. Ipak, desilo se finale kupa kada smo pokradeni, a ono je otkrilo mnogo toga lošeg u našem fudbalu. Tada smo kažnjeni samo trener i ja. Posle razočaranja, odlučio sam da više ne igram fudbal. U inostranstvo više nisam želeo da idem, a ovde više nisam imao snage, volje i živaca da nastavim, bar ne dok se neke stvare ne promene
Целата вест:
http://www.hellomagazin.rs/nikola-lazetic-otkrivanje-novih-radosti/

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Им вративме на Чачани со камата !! ушт еостанува Кула вечер традиционално да им поклони 3 бода на гробарите и првите три екипи ќе имаат по 12 бода :)

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Честитки за победата со мало задоцнување, одлично сме одиграле. Дарко Лазович постигнал прекрасен гол, као што кажав од меч во меч тој е се подобар, али уште ми е помило што и тимски сме све подобри.
Е сега то треба да се докаже против нашиот должник хајдук, знаеме као играт тие против нас, али со добра игра треба да го решиме.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Овој гол на Борха вреди да се погледне поике пати, гол кој не извлече од можни продужетци.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Видиш нишо не прокоментиравме, едвај победа, ама добро, ротираше играчи Роби, башка нивата во Лучани... Единствено лошо што примивме гол со црвен картон, а за Борха имам само :cuc:

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Дарко Лазовиќ иначе изјави дека не сака да си оди од Звезда :) Ај ако најде некој линк за Кула нека ми прати, ќе има иначе на РТС САТ ама мене ми го угасија :(

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.659
Поени од реакции
1.293
Тек сеа читам дека си барал линк. Ај ваљда ќе ти послужи:
http://www.rts.rs/page/live/ci.html

Иначе, неубедливо прво полувреме од наша страна. Лошо се движат без топка играчите, а напаѓач како и да немаме, затоа што Калуѓеровиќ е неприметен, а кога ќе добие топка или е у офсајд или го губи дуелот.

У второ го очекувам Бруно и малку повеќе ангажираност:)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Овој Петковиќ веза нема бе, неможе да додаде, ко аматер некој
--- надополнето: Sep 25, 2011 3:19 PM ---
Eve go srceto moe :D Too majstore !

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Каду, најдобар странец во лига дефинитивно во моментов ! Ова е тим за титула :)
--- надополнето: Sep 25, 2011 4:12 PM ---
Битна утакмица беше ова, понатака имаме многу полесен распоред од Партизан, кој прво игра на гости кај Војводина, па со Спартак и на крај секогаш незгодниот Јавор, ние пак следната ја играме со Раднички 1923

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.659
Поени од реакции
1.293
– Рекао бих да смо у меч ушли млако и да смо утакмицу схватили олако. Можда то неком чудно звучи, али ми смо потценили Црвену Звезду. Знали смо да црвено–беле за Кулу везују ружна сећања, имали смо утисак како су се уплашили и овог гостовања и некако смо у утакмицу ушли као да смо ми фаворити – закључак је десног бека Бранка Пауљевића.
E свашта, све сум слушнал, ама ова уште не :pos: :pos::pos::pos::pos:

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Оф лелеееееееееееее до кај дошло, Кула да биде фаворит против Звезда ХАХАХАХАХХАХАХАХАХ :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom