Ti glej si go Inter i ne se mesaj,bidejki se somnevam deka si bil nekogas na stadionAло, ти тотално се косиш со тоа што го кажуваш. Клубот се сака цел живот. Не може да ги сакаш и Осогово и Силекс и Работнички. Ако Ефтим Аксентиев отиде во Шкендија и за нив ќе навиваш????
Предложи да се затворат фан клубовите на Силекс и Осогово или престани да ставаш табели, резултати и состави од нивните натпревари, па тогаш кажи дека го сакаш Работнички.
Барем плаќај карта кога одиш на градски за да може Работнички да може да земе уште некој играч од Вардар,а не да ги частиш семки “воџите’’ кои како и тебе “го сакаат клубот’’.
А извини јас навивам за Работнички или за тој што си го полни џебот???Како второ може си се помешал со нашиот претходен воџа но тој го избраквме зошто крадеше пари од нас и од управата па сега дојде нов и сите пари за транспаренти,праоли,кореографии,бакљи ги даваме заедно ио сите пари што ќе ги дадеме одат таму кај што воие работи се прават.Како трето управата нас ни помага за некое гостување да ни обезббеди автобус но тоа е МНОГУ НОРМАЛНо во оваа земја зошто премногу малку се тие што од свој џеб можат да дадат 400.И како четврто и најважно НИКОЈ ЗБОР НЕМА ДА МЕ НАТЕРА ДА ЈА ПРЕСТАНАМ МОЈАТА ЉУБОВ КОН РАБОТНИЧКИ....Romanticar jas ne vikam deka ti zemas pari procitaj ubavo no nekoj od vas zema pari ne ti go kazuvam koj samo ke ti kazam deka vo sabota pak zemal pari vie vikate i navivate a toj si go polni cepot na vasa smetka.A za makedonskoto prvenstvo sum ekspert zasto nemam ispusteno natprevar na cementara od 95 godina navamu koga pocnav sam da odam od 12 godina cair, avtokomanda, gradski , gorce ni sneg ni veter ne me sprecilo da odam.Togas fabrikata go finansirase klubot, posle dojdoa ufa media tuka postoese dobra sorabotka so vardar i davane na igraci, posle klubot ostana bez sponzor se ziveese 1 do 2 so parite od evropskite kupovi i od transferite na igracite , dimitrievski sto vika nie sme selski klub pa sega celo skopje e selo site se doselija tuka od tetovo i istocna makedonija glava ne mozes da dignes.No toa ne e vazno ti romanticar mnogu brgo reagiras tuka se razmenuvaat mislena nekogas i vistinata e malku poinkva od toa sto sakame da bide, kaj nas kakvi igraci pominaa; vasovski, vandair, blesing,grozdanovski, tasevski.gligorov sto igra kaj vas,savov, toni jakimovski, petrevski cunga, milosevski vo litvanija,ribar sto e kaj vas koga dojde od rieka igrase kaj nas da se spremi mnogu bese izlezen od kondicija se spremi vtorata polusezona pa se vrati kaj vas gledas deka dobro gi znam sostojbite od makedonskiot fudbal.
trifun kaa ce zamine ce ti a vidime ljubovtaА извини јас навивам за Работнички или за тој што си го полни џебот???Како второ може си се помешал со нашиот претходен воџа но тој го избраквме зошто крадеше пари од нас и од управата па сега дојде нов и сите пари за транспаренти,праоли,кореографии,бакљи ги даваме заедно ио сите пари што ќе ги дадеме одат таму кај што воие работи се прават.Како трето управата нас ни помага за некое гостување да ни обезббеди автобус но тоа е МНОГУ НОРМАЛНо во оваа земја зошто премногу малку се тие што од свој џеб можат да дадат 400.И како четврто и најважно НИКОЈ ЗБОР НЕМА ДА МЕ НАТЕРА ДА ЈА ПРЕСТАНАМ МОЈАТА ЉУБОВ КОН РАБОТНИЧКИ....
Ti najde da kazuvas,sega feni e jak i ajde site navivate,a kade bevte koga bese sllabtrifun kaa ce zamine ce ti a vidime ljubovta
Исти случај како што и вашиот евреин кога ќе замине ќе видиме.trifun kaa ce zamine ce ti a vidime ljubovta
momce,ako ne znais lozari se skarani so upravata na tikves i ne navivat od 1995Се гледа и вашата па затоа "Навивате" за Тиквеш
cekaj sea ce ti kopiram nestoTi najde da kazuvas,sega feni e jak i ajde site navivate,a kade bevte koga bese sllab
a kaa ce si zamine nija glupiot grk togas? zamina strumica,a amir nema namera u najskoro vreme da zamine,ama i da zamine togas DRUG CE GO VODE KLUBOTИсти случај како што и вашиот евреин кога ќе замине ќе видиме.
На стадион без некоја желба да се формира навивачка група иако имало навивањња во еврокуповите во 2000,2001 итнcekaj sea ce ti kopiram nesto
Со влегувањето на фирмата „Кометал“ во ФК Работнички, се формира навивачката група РОМАНТИЧАРИ која го следи клубот во сите негови натпревари и го бодри со своето навивање.
aaaa kaj bevte pred toa?