- Член од
- 3 март 2008
- Мислења
- 1.131
- Поени од реакции
- 68
luge gi unistivte ovie cementarcive ej.......tolku li se plasite od cementarnica?????
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
Од што да се плашам?:cug:
luge gi unistivte ovie cementarcive ej.......tolku li se plasite od cementarnica?????
Nema vrska,i jas go znam toj i e sosema pristoen i posteno si naviva od ljubovRomanticar ne ti prilega imeto stom se zanimavas so navredidi te zamoluvam da ne pisuvas na mojata strana zasto jas sum akademski graganin i so takvi navredi malograganski ne se zanimavam a toa sto te boli vistinata e druga rabota bedna e vasata malubrojna grupa pola od niv se dojdeni za jadene i piene nie ke ispadneme ama barem si imame dostoinstvo.Drukpat pred da napises nesto razmisli malku za kavi interesi vikas na gradski zasto posle utakmica nekoj drugsi go polni novcanikot a toj e eden od vas koj licno go znam ama zasto nepristojno se odnesuvase nema da ti go kazam.POZDRAV
Јас одма си го сечам ако е така како што викашNema vrska,i jas go znam toj i e sosema pristoen i posteno si naviva od ljubov
И да знаеш дека интернетот ми го стави он и куќата зошто знаеш во Комити никој ништо не ми даваше па се решив да бидам навивач на Работнички и Трифун ме направи богат ми дава за пиење и јадење секоја сабота.Моментално додека пишувам му го дркам на Трифун зошто знаеш ми го овозможува тоа а знаеш јас сум беден па со парите што ми ги става во новчаникот и одиме со тој што го знаеш на Куба и уживаме се дур не дое следната недела па послем пакRomanticar ne ti prilega imeto stom se zanimavas so navredidi te zamoluvam da ne pisuvas na mojata strana zasto jas sum akademski graganin i so takvi navredi malograganski ne se zanimavam a toa sto te boli vistinata e druga rabota bedna e vasata malubrojna grupa pola od niv se dojdeni za jadene i piene nie ke ispadneme ama barem si imame dostoinstvo.Drukpat pred da napises nesto razmisli malku za kavi interesi vikas na gradski zasto posle utakmica nekoj drugsi go polni novcanikot a toj e eden od vas koj licno go znam ama zasto nepristojno se odnesuvase nema da ti go kazam.POZDRAV
Taka ubavo im kaza,nema razbiranje so CementarciveИ да знаеш дека интернетот ми го стави он и куќата зошто знаеш во Комити никој ништо не ми даваше па се решив да бидам навивач на Работнички и Трифун ме направи богат ми дава за пиење и јадење секоја сабота.Моментално додека пишувам му го дркам на Трифун зошто знаеш ми го овозможува тоа а знаеш јас сум беден па со парите што ми ги става во новчаникот и одиме со тој што го знаеш на Куба и уживаме се дур не дое следната недела па послем пак![]()
Aло, ти тотално се косиш со тоа што го кажуваш. Клубот се сака цел живот. Не може да ги сакаш и Осогово и Силекс и Работнички. Ако Ефтим Аксентиев отиде во Шкендија и за нив ќе навиваш????jas znam sto e navivanje,a sto interes
Da ti kazam jas ne sum clen na navivackata grupa Romanticari,ama idam na sekoj natprevar,i ne odam od nikakov interes tuku zatoa sto go sakam klubot
Se razbravme????