Фан Клуб: Цементарница 55

Fcu

Член од
10 август 2007
Мислења
585
Поени од реакции
2
Romanticar ne ti prilega imeto stom se zanimavas so navredidi te zamoluvam da ne pisuvas na mojata strana zasto jas sum akademski graganin i so takvi navredi malograganski ne se zanimavam a toa sto te boli vistinata e druga rabota bedna e vasata malubrojna grupa pola od niv se dojdeni za jadene i piene nie ke ispadneme ama barem si imame dostoinstvo.Drukpat pred da napises nesto razmisli malku za kavi interesi vikas na gradski zasto posle utakmica nekoj drugsi go polni novcanikot a toj e eden od vas koj licno go znam ama zasto nepristojno se odnesuvase nema da ti go kazam.POZDRAV

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Romanticar ne ti prilega imeto stom se zanimavas so navredidi te zamoluvam da ne pisuvas na mojata strana zasto jas sum akademski graganin i so takvi navredi malograganski ne se zanimavam a toa sto te boli vistinata e druga rabota bedna e vasata malubrojna grupa pola od niv se dojdeni za jadene i piene nie ke ispadneme ama barem si imame dostoinstvo.Drukpat pred da napises nesto razmisli malku za kavi interesi vikas na gradski zasto posle utakmica nekoj drugsi go polni novcanikot a toj e eden od vas koj licno go znam ama zasto nepristojno se odnesuvase nema da ti go kazam.POZDRAV
Nema vrska,i jas go znam toj i e sosema pristoen i posteno si naviva od ljubov
I ti stom si akademski graganin nema da navivas za selski klub

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
И да знаеш дека интернетот ми го стави он и куќата зошто знаеш во Комити никој ништо не ми даваше па се решив да бидам навивач на Работнички и Трифун ме направи богат ми дава за пиење и јадење секоја сабота.Моментално додека пишувам му го дркам на Трифун зошто знаеш ми го овозможува тоа а знаеш јас сум беден па со парите што ми ги става во новчаникот и одиме со тој што го знаеш на Куба и уживаме се дур не дое следната недела па послем пак:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
И да знаеш дека интернетот ми го стави он и куќата зошто знаеш во Комити никој ништо не ми даваше па се решив да бидам навивач на Работнички и Трифун ме направи богат ми дава за пиење и јадење секоја сабота.Моментално додека пишувам му го дркам на Трифун зошто знаеш ми го овозможува тоа а знаеш јас сум беден па со парите што ми ги става во новчаникот и одиме со тој што го знаеш на Куба и уживаме се дур не дое следната недела па послем пак:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
Taka ubavo im kaza,nema razbiranje so Cementarcive

Fcu

Член од
10 август 2007
Мислења
585
Поени од реакции
2
Romanticar jas ne vikam deka ti zemas pari procitaj ubavo no nekoj od vas zema pari ne ti go kazuvam koj samo ke ti kazam deka vo sabota pak zemal pari vie vikate i navivate a toj si go polni cepot na vasa smetka.A za makedonskoto prvenstvo sum ekspert zasto nemam ispusteno natprevar na cementara od 95 godina navamu koga pocnav sam da odam od 12 godina cair, avtokomanda, gradski , gorce ni sneg ni veter ne me sprecilo da odam.Togas fabrikata go finansirase klubot, posle dojdoa ufa media tuka postoese dobra sorabotka so vardar i davane na igraci, posle klubot ostana bez sponzor se ziveese 1 do 2 so parite od evropskite kupovi i od transferite na igracite , dimitrievski sto vika nie sme selski klub pa sega celo skopje e selo site se doselija tuka od tetovo i istocna makedonija glava ne mozes da dignes.No toa ne e vazno ti romanticar mnogu brgo reagiras tuka se razmenuvaat mislena nekogas i vistinata e malku poinkva od toa sto sakame da bide, kaj nas kakvi igraci pominaa; vasovski, vandair, blesing,grozdanovski, tasevski.gligorov sto igra kaj vas,savov, toni jakimovski, petrevski cunga, milosevski vo litvanija,ribar sto e kaj vas koga dojde od rieka igrase kaj nas da se spremi mnogu bese izlezen od kondicija se spremi vtorata polusezona pa se vrati kaj vas gledas deka dobro gi znam sostojbite od makedonskiot fudbal.

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Nikoj ne vika deka ne gi znaes sostojbite vo mak fudbalot
I aj te molam kazi go toj sto zima pari od navivanjeto od grupata romanticari,zasto jas ne sum toj,a ni romanticar ne e,i zatoa te molam kazi go imeto na toj sto zima pari
Pozdrav

Fcu

Член од
10 август 2007
Мислења
585
Поени од реакции
2
Toa ne mozam zasto covekot go znam licno i ne e ubavo tuka preku internet da se vrti negovoto ime.

Fcu

Член од
10 август 2007
Мислења
585
Поени од реакции
2
Dimitrivski pa ve ste 50 dusi ne ste samo ti i romanticar golem si misli malku.

Fcu

Член од
10 август 2007
Мислења
585
Поени од реакции
2
Dimitrievski ako sakas da se zapoznaeme vo koja naselba zivees gledam nekoi raboti neti se jasni pa dagi razjasnime sto e navivane a sto interes tuka ima edna golema crvena linija no ima vreme ke gi svatis ti tie raboti podocna vo zivotot.

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
jas znam sto e navivanje,a sto interes
Da ti kazam jas ne sum clen na navivackata grupa Romanticari,ama idam na sekoj natprevar,i ne odam od nikakov interes tuku zatoa sto go sakam klubot
Se razbravme????

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
jas znam sto e navivanje,a sto interes
Da ti kazam jas ne sum clen na navivackata grupa Romanticari,ama idam na sekoj natprevar,i ne odam od nikakov interes tuku zatoa sto go sakam klubot
Se razbravme????
Aло, ти тотално се косиш со тоа што го кажуваш. Клубот се сака цел живот. Не може да ги сакаш и Осогово и Силекс и Работнички. Ако Ефтим Аксентиев отиде во Шкендија и за нив ќе навиваш????
Предложи да се затворат фан клубовите на Силекс и Осогово или престани да ставаш табели, резултати и состави од нивните натпревари, па тогаш кажи дека го сакаш Работнички.
Барем плаќај карта кога одиш на градски за да може Работнички да може да земе уште некој играч од Вардар,а не да ги частиш семки “воџите’’ кои како и тебе “го сакаат клубот’’.

nzs

Член од
27 март 2008
Мислења
179
Поени од реакции
0
fcu nogu mi se svigaat tvoite stavovi i mislenja. eden od retkite si od skopje na forumov koj se ponasaat normalno,a vie romanticari dodeka go ima trifunve ima i vas.ako zamine utre trifun kaj ce odite? vie ste denes ve ima utre ve nema a fcu nogu ubavo vi kaza i capitano

Kajgana Shop

На врв Bottom