Фан Клуб: Фиорентина

Член од
6 август 2012
Мислења
95
Поени од реакции
28
ajde so sreka neka ni e deneska da pobedime...igra seferovic od prva minuta zaedno so fernandez...FORZA VIOLA!!!

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Iznenaduvanje Seferovic od prva minuta,hrabro hrabro Montela...Mati isto taka u sredina,ajde da vidime.FORZA VIOLA

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Kakov gollllllll leleeeee bravo Roncaglia :) Mati e super u ofanziva,mek u defanziva nesto sto trebase da se ocekuva.Ajde uste edno poluvreme igrame dobro

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
abe ajde, ja da sum trener samari ima da jadat u soblekuvalna pocnuvajki od jovetic, kaj ne moze gol da dade pa i ne dodava, e toa me nervira, pocna da se kurci zvezda da izigrava,
Katastrofa, edna utakmica ne mozat do kraj da izzigraat ama ajde toa

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
мочко еден... ееееее џабе не викаат славата во глава удара !!! :mad:

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
Мислам дека Тони бараше да го изведе пеналот а Јојо си ја зема топката капитенски и си шутираше.. али то је то.. бод бод.. Голот на Ронгалиа Страшен!

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
malodusieto ostanalo..nemame mentalitet, gubime na kraj so igrac poveke...sramota za cela ekipa a pred se za jovetic...a na sudijata mameto da mu go ebam

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
ova najvise boli,2 boda da gi izgubis od gotova utakmica so igrac poveke na minuta do kraj....
не боли загубените 2 бода... така и треба кога некој лета у облаци, мочко еден наместо да заврши се он заеба се... не ми го правдајте, НИКАКО :facepalm:

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Ццц не ми се верува... Од готова утакмица уште само да се потврди направија трагедија.

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
Ок, две работи, т.е. 2 играчи би сакал да спомнам, прво не ми јасно зошто касани не шутираше на гол наместо да падне за пенал, многу мрзам такви играчи, човекот е класичен одбранбен играч не би требало да игра офанзивно. јоветич промаши пенал али не ја гледам таму причината за непобедениот натпревар. тој мијачио, како и да се вика, не знам зошто влезе, не го даде тоа што му беше побарано, да даде малку мускул во средината. тони не би го играл јас воопшто, се мислам дека ќе се распадне кога е околку топката. дел од вината мислам дека ја има монтела со пограшниот сет на играчи особено во вториот дел. не ја игравме нашата игра, се изморивме непотребно.
продолжуваме понатаму, парма ни е заебана карма, секоја година ни краде бодови во 90-та минута, знаев дека и вака ќе биде иако во 90-та имаше пенал за нас и плус еден играч.
--- надополнето: 22 септември 2012 во 20:12 ---
за мене позитивно од овој натпревар е бранењето на вивиано, сепак е добар голаман, а негативно некако дојде до израз неискустовото на монтела или барем малку си даде премногу залак со ставање на сеферович од почеток, некои комбинации што мислеше дека лесно ќе поминат ми делува дека се прецени барем денеска.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Ок, две работи, т.е. 2 играчи би сакал да спомнам, прво не ми јасно зошто касани не шутираше на гол наместо да падне за пенал, многу мрзам такви играчи, човекот е класичен одбранбен играч не би требало да игра офанзивно. јоветич промаши пенал али не ја гледам таму причината за непобедениот натпревар. тој мијачио, како и да се вика, не знам зошто влезе, не го даде тоа што му беше побарано, да даде малку мускул во средината. тони не би го играл јас воопшто, се мислам дека ќе се распадне кога е околку топката. дел од вината мислам дека ја има монтела со пограшниот сет на играчи особено во вториот дел. не ја игравме нашата игра, се изморивме непотребно.
продолжуваме понатаму, парма ни е заебана карма, секоја година ни краде бодови во 90-та минута, знаев дека и вака ќе биде иако во 90-та имаше пенал за нас и плус еден играч.
--- надополнето: 22 септември 2012 во 20:12 ---
за мене позитивно од овој натпревар е бранењето на вивиано, сепак е добар голаман, а негативно некако дојде до израз неискустовото на монтела или барем малку си даде премногу залак со ставање на сеферович од почеток, некои комбинации што мислеше дека лесно ќе поминат ми делува дека се прецени барем денеска.
кажи ми шо Тони ти згреши ?! да направи пенал, ама и беше поопасен од сеферович, кој не знам зашо и играше... единствен кривец денес е детето шо ни е најголема ѕвезда во тимот !!! себичен, не додава, шутира кога не треба, и најжално не е да го промашеше пеналот нормално типот се курчеше (и да не заборавам Пирло мамицата да ти ја БИИИИИП, заеба барем едно десет мочковци како денес јоветич од летово наваму) и да точно е... не извади 2 утакмици сам, ама оваа ни ја расплака мајката, само затоа шо е уште мочко на 20 години !!

Член од
6 август 2012
Мислења
95
Поени од реакции
28
sudijata kako da cekase samo za da svirne...jas neznam sto baksuz ke bevme...jovetic sto se zamisluva-pederce glupavo...nekako na snaga padnavme vo vtoroto poluvreme ,a i sudijata ne natera taka so toa sto svirese se za niv

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
sudijata kako da cekase samo za da svirne...jas neznam sto baksuz ke bevme...jovetic sto se zamisluva-pederce glupavo...nekako na snaga padnavme vo vtoroto poluvreme ,a i sudijata ne natera taka so toa sto svirese se za niv
точно свиреше за нив а за нас ништо... ама најмалку е он крив, знаеш кој е крив !!! е сега фергусон да беше, не копачки да летаа со што најдеше ќе маваше !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom